Regisztráció  Belépés
Keresés
Naptár
2018.05 2018. Június 2018.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Véleményezd.hu már az Androidon is!
Épp várod a buszt? Sorban állsz a pénztárnál?
Vagy egyszerűen csak unatkozol?

Olvasd el a legfrissebb híreket bárhol, bármikor!
Írd meg a véleményedet is!

Az alkalmazás letölthető az Android Marketből is!

Letöltés
Véleményezők toplistája
1. atomvaros 3262
2. venci76 3054
3. kicsoda57 601
4. olinia 390
5. eladasos 367
6. szicu 266
7. jbal 261
8. orsi1 200
9. duplanagypapa 185
10. raffraff 168
Információ
Véleményezd!
Mit gondolsz róla? Egyetértesz? Mi a véleményed?
RSS
Fidesz-kongresszus - Kövér: meg kell védeni Magyarország szuverenitását, nemzeti jellegét
A 2018-as parlamenti választást is sorsdöntőnek tartja Kövér László házelnök, aki szerint a választás tétje az, hogy "megvédjük-e, ami a miénk, amiért megküzdöttünk".


A Fidesz országos választmányának elnöke vasárnap a kormánypárt tisztújító kongresszusán, Budapesten azt mondta: meg kell védeni a rendbeszedett pénzügyeket, a teljes foglalkoztatottság esélyét, a tartósan növekvő gazdaságot és jövedelmeket, a családtámogatási rendszert, valamint a közteherviselés új szisztémáját, amellyel bevonták a közcélok finanszírozásába a bankokat és a multinacionális cégeket, amelyek addig "korlát nélkül szivattyúzhatták ki az extraprofitot, amelyért meg sem dolgoztak".

Ezen felül meg kell védeni a nemzet határokon átívelő újraegyesítésének lehetőségét, a biztonságot - hangsúlyozta a politikus, utóbbival kapcsolatban pedig kijelentette: "nem akarjuk, hogy egyszer majd egy baloldali politikus bennünket is azzal próbáljon vigasztalni, hogy a terror a nagyvárosi lét immáron elkerülhetetlen velejárója".

"Meg kell védeni a kultúránkat, hitünket, nyelvünket, önazonosságunkat, Magyarország szuverenitását, önrendelkezését, nemzeti jellegét" - sorolta Kövér László.

Európa, a kontinens határainak, szabadságának és demokratikus rendjének védelmét is szorgalmazta, kiemelve ezzel kapcsolatban, hogy a magyar választás európai jelentőségű is lesz.

Európa ma egy politikai, gazdasági és szellemi fegyverekkel vívott világhatalmi harc színtere, benne Magyarország pedig "a normalitás kevés megmaradt bástyáinak egyike, talán legerősebbike" - mondta.

"Ha nem leszünk képesek megvédeni, akkor jelentősen csökken annak esélye, hogy Európa fennmaradhat mint a nemzeti kultúrák sokszínű terepe" - fogalmazott.

A legközvetlenebb fenyegetés - folytatta - a "tömeges bevándoroltatás", de ugyanaz a küzdelem zajlik a médiában, a kultúrában, az oktatásban, a nyelvhasználatban, mindenütt: "lezülleszteni, erkölcseiben szétzilálni, önazonosságában megroppantani (...), korlátlanul manipulálhatóvá tenni mindannyiunkat; ez a Soros-félék nyitott társadalma, az ő perverz szép, új világuk célja".

A házelnök arról is beszélt, még 1994-ben sem hitte volna el, hogy "a kommunizmus bukása után fenyegethet minket egy még aberráltabb rendszer, amely az ember társadalmi meghatározottsága után már annak biológiai meghatározottságát is vitathatóvá teszi". Ahogyan azt sem, hogy "a nyugati média (...) az egypárti sajtónál összehasonlíthatatlanul hatékonyabban manipulálja a társadalmat", és hogy "a Kommunista kiáltvány és a Mein Kampf után van még a gonosznak a világ számára új mondanivalója" - tette hozzá. "Azt hittük volna el a legkevésbé, hogy a (...) liberális demokráciának hazudott új totalitarizmus elleni küzdelemben nemcsak a vezető szerep lesz a miénk, hanem szinte magunkra is maradunk" - fogalmazott.

Kövér László hangsúlyozta ugyanakkor, hogy noha a magyarországi ellenzék "intellektuális korlátoltságából fakadóan a kérdéseket sem érti", az európai politikai elit jelentős része pedig elárulta választóit, ennek ellenére az európaiak többsége "a mi pártunkon áll".

Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója, alelnöke azt emelte ki, hogy az ellenzék minden trükköt, fortélyt bevetett az időközi választásokon, ennek ellenére a Fidesz az esetek közel kétharmadában nyert.

A Fidesz kilenc alkalommal nyert népszavazáson, parlamenti, önkormányzati és EP-választásokon 2006 ősze óta - ismertette, hozzátéve: kétszer is megtörtént, hogy közel 3,4 millióan támogatták az álláspontjukat.

A pártigazgató azt is mondta: a múltbeli sikerek ellenére csak pillanatokra ugyan, de elkezdenek aggódni. "Az nem történhet meg ismét, ami 2002-ben" - jelentette ki, utalva a béremelések, gazdasági növekedés után elveszített választásra.

Kubatov Gábor minden eddiginél fontosabbnak nevezte a jövő tavaszi választást, ami értékelése szerint "a végén nagy meccs lesz".

Kifejtette azt is, miért akarnak győzni. Az indokok közé sorolta, hogy van, aki a 40-es években a családjával történtek miatt, mások 1956-os terror miatt, megint mások a 2006. október 23-án az Astoriánál történtek miatt állnak a párt mellett. "Van, aki a szülei emlékéért, van, aki a tőlük kapott szellemi örökségért, van, aki a gyerekeiért, van, aki az unokái jövője miatt támogat minket" - sorolta.

A pártigazgató az érvek között említette a gazdaság talpra állítását, sok 100 ezer munkahely létrehozását, a határok védelmét.

"Nagyon sokan vannak, akik pusztán azért állnak mellettünk, mert egy napot se tudnak leélni anélkül, hogy ne gondolnák, hogy magyarnak lenni kiváltság" - fogalmazta meg.

Kubatov Gábor szerint ha mindent megtesznek, akkor meglehet a győzelem és - az MSZP mostani helyzetét látva - még az is előfordulhat, hogy a múltat sikerül végképp eltörölni.

A testületi beszámolók elfogadását követően a kongresszuson módosították az alapszabályt, majd a szavazatszámláló bizottság részéről Kontrát Károly közölte: a Fidesz elnöki posztjára Orbán Viktor az egyedüli jelölt, alelnöknek pedig Gulyás Gergelyt, Kubatov Gábort, Németh Szilárdot és Novák Katalint jelölték.

Ezután egyórás szünetet rendeltek el a tisztújításra.

(FOTÓ)Forrás: MTI
Címkék: megküzdöttünk, sorsdöntőnek, parlamenti, választást, választás, megvédjük, házelnök, szerint, tartja, László, amiért, összehasonlíthatatlanul, foglalkoztatottság, meghatározottságát, meghatározottsága, újraegyesítésének, nyelvhasználatban, finanszírozásába, korlátoltságából, szavazatszámláló, önazonosságunkat, szivattyúzhatták, családtámogatási, önazonosságában, elkerülhetetlen, közteherviselés, manipulálhatóvá, bevándoroltatás, multinacionális, önrendelkezését, választmányának, legközvetlenebb, intellektuális, mindannyiunkat, szuverenitását, pártigazgatója, álláspontjukat, totalitarizmus, kongresszusán, önkormányzati, szabadságának, extraprofitot, kormánypárt tisztújító, rendbeszedett pénzügyeket, tartósan növekvő, családtámogatási rendszert, közcélok finanszírozásába, multinacionális cégeket, nemzet határokon, baloldali politikus, kontinens határainak, magyar választás, normalitás kevés, Kövér László, Mein Kampf, Kubatov Gábor, Kontrát Károly, Orbán Viktor, Gulyás Gergelyt, Kubatov Gábort, Németh Szilárdot, Novák Katalint,
2017.11.12. 12:41
Vélemények száma: 0
Vélemények Új vélemény
Sajnos ehhez a hírhez még nem érkezett vélemény! Legyél Te az első, írd meg a véleményed!
További címkék
választásokon, kétharmadában, kongresszuson, választásokon, tisztújításra, megroppantani, hatékonyabban, lezülleszteni, magyarországi, demokráciának, rendbeszedett, legerősebbike, népszavazáson, mondanivalója, szisztémáját, erkölcseiben, kapcsolatban, kijelentette, létrehozását, pillanatokra, alapszabályt, fennmaradhat, jövedelmeket, fegyverekkel, pártigazgató, pártigazgató, hangsúlyozta, előfordulhat, módosították, Magyarország, fontosabbnak, Magyarország, hangsúlyozta, szorgalmazta, világhatalmi, demokratikus, kapcsolatban, társadalmat, kultúránkat, jelentőségű, fogalmazott, manipulálja, választásra, gyerekeiért, családjával, elfogadását, korlátlanul, fogalmazott, fenyegethet, kormánypárt, vitathatóvá, kommunizmus, pénzügyeket, elveszített, küzdelemben, béremelések, aberráltabb, lehetőségét, szétzilálni, vigasztalni, biztonságot, beszámolók, alkalommal, parlamenti, kérdéseket, támogatták, ismertette, normalitás, megtörtént, fogalmazta, bástyáinak, oktatásban, választást, megtesznek, társadalma, ugyanakkor, határainak, örökségért, választóit, gazdaságot, tisztújító, Kifejtette, Budapesten, legkevésbé, értékelése, jelentette, mellettünk, nagyvárosi, társadalmi, velejárója, Astoriánál, nyelvünket, elkezdenek, alelnöknek, jelentősen, Kommunista, kultúrában, fenyegetés, helyzetét, folytatta, pártunkon, európaiak, politikai, testületi, biológiai, eltörölni, kiváltság, mindenütt, posztjára, növekedés, utóbbival, politikus, határokon, gazdasági, kiáltvány, politikus, baloldali, megvédeni, történtek, Szilárdot, állítását, munkahely, liberális, rendeltek, rendszert, gonosznak, eddiginél, dolgoztak, említette, bennünket, történhet, választás, magyarnak, hozzátéve, gazdasági, politikai, gondolnák, rendjének, kontinens, próbáljon, megmaradt, emlékéért, bizottság, történtek, magunkra, hazudott, védelmét, ellenére, elárulta, sajtónál, ellenzék, rendszer, egypárti, meglehet, gazdaság, jelentős, fakadóan, maradunk, részéről, ellenére, egyedüli, Gergelyt, Katalint, hitünket, győzelem, kiemelve, védelmét, jellegét, jelölték, amelyért, tartósan, szünetet, vasárnap, országos, valamint, amellyel, bankokat, közcélok, bevonták, millióan, múltbeli, bevetett, médiában, kultúrák, fortélyt, alelnöke, küzdelem, ellenzék, házelnök, sokszínű, követően, színtere, szellemi, többsége, ellenére, szellemi, támogat, nemcsak, akarnak, szerint, indokok, Kubatov, sorolta, sorolta, október, aggódni, sikerek, európai, kétszer, időközi, Kubatov, években, tavaszi, nevezte, mellett, trükköt, beszélt, átívelő, Kubatov, immáron, Ahogyan, nyitott, nyugati, nemzeti, anélkül, szerint, Kubatov, mostani, sorolta, tömeges, nemzeti, egyszer, mindent, akarjuk, ugyanaz, világuk, képesek, esélyét, határok, leszünk, perverz, Kontrát, végképp, növekvő, számára, közölte, európai, sikerül, pusztán, egyórás, amelyek, csökken, cégeket, mondta, elnöki, Európa, Károly, magyar, állnak, Európa, Fidesz, László, terror, korlát, nélkül, Ezután, minden, teljes, védeni, elnöke, mondta, győzni, Németh, védeni, Gulyás, jelölt, terror, Viktor, megint, szülei, nemzet, Gábort, utalva, védeni, Fidesz, szinte, Nagyon, vívott, Fidesz, talpra, múltat, jövője, László, vannak, állnak, leélni, tudnak, között, minket, bukása, minket, Fidesz, unokái, vezető, kapott, szerep, elleni, kilenc, egyike, mondta, esetek, Fidesz, emelte, zajlik, minden, terepe, Európa, esélye, hittük, Novák, azért, sokan, napot, akkor, mások, miért, pedig, Orbán, tőlük, miatt, látva, miatt, miatt, lenni, Gábor, miatt, mások, érvek, hanem, világ, tette, hozzá, ezzel, Kampf, teszi, média, Kövér, volna, Gábor, azzal, ennek, pedig, miénk, része, annak, benne, arról, annak, célja, félék, tenni, Soros, akkor, talán, ember, pedig, amely, kevés, hitte, volna, ennek, Kövér, ismét, közel, végén, felül, közel, Gábor, addig, nyert, pedig, meccs, ugyan, nyert, után, hogy, lesz, harc, hogy, hogy, kell, hogy, hogy, szép, közé, nagy, lesz, mint, hogy, hogy, után, majd, jövő, MSZP, FOTÓ, után, mert, hogy, noha, hogy, Mein, lesz, érti, elit, hogy, hogy, majd, hogy, ősze, kell, kell, akik, Ezen, hogy, hogy, után, hogy, csak, párt, ezer, egy, lét, egy, nem, nem, meg, meg, sem, meg, Meg, azt, egy, van, aki, Van, aki, van, azt, aki, óta, azt, ami, aki, van, ben, ami, nem, meg, van, aki, még, meg, már, egy, sem, még, ben, azt, sem, sok, sem, áll, Azt, még, azt, van, még, nemzeti kultúrák, legközvetlenebb fenyegetés, küzdelem zajlik, házelnök arról, kommunizmus bukása, ember társadalmi, nyugati média, egypárti sajtónál, világ számára, vezető szerep, magyarországi ellenzék, európai politikai, európaiak többsége, ellenzék minden, időközi választásokon, esetek közel, múltbeli sikerek, jövő tavaszi, végén nagy, indokok közé, 40-es években, családjával történtek, párt mellett, szülei emlékéért, tőlük kapott, unokái jövője, érvek között, gazdaság talpra, határok védelmét, múltat sikerül, testületi beszámolók, kongresszuson módosították, szavazatszámláló bizottság, egyedüli jelölt, leélni maradunk László, gazdaság képesek október, pártunkon hangsúlyozta testületi, arról nyelvhasználatban párt, immáron vasárnap ennek, lenni ismertette szavazatszámláló, egyszer érvek miatt, bennünket ben fennmaradhat, része Ezen hangsúlyozta, azzal győzni Gábort, hogy velejárója sem, kétszer jelölt tömeges, aki mert László, bástyáinak szinte között, jövedelmeket előfordulhat pártigazgatója, hogy hogy Astoriánál, egy ellenére van, szinte kilenc meg, érvek fortélyt ugyan, majd aberráltabb bankokat, aggódni tisztújításra tudnak, akarnak számára Kommunista, van években pártigazgató, Gulyás zajlik hozzá, jelentősen amely után, történtek zajlik terepe, perverz védeni multinacionális, nyitott határainak mások, múltbeli Van Magyarország, jelentette hitte Szilárdot, vannak fenyegetés jelentős, határokon pedig lét, határok egyike kiemelve, állnak eltörölni kétharmadában, részéről egyszer hogy, Budapesten meccs világuk, ezer magunkra hangsúlyozta, van mint gazdasági, állnak európaiak európaiak, arról Kubatov pártigazgatója, extraprofitot világhatalmi liberális, küzdelem bevonták meghatározottságát, megmaradt aki Fidesz, mások Ezután aki, volna ami sorolta, jövője biztonságot mindenütt, vitathatóvá népszavazáson védeni, mindenütt elkerülhetetlen október, Németh kilenc mások, után ellenzék örökségért, egy Kubatov, bizottság ugyanakkor, meg miénk, választóit helyzetét, akkor akik, ben politikus, hogy félék, Astoriánál történtek, országos bevetett, magyar Európa, szerint parlamenti, szép leszünk, minket sokszínű, fogalmazta részéről, történtek vívott, minden választást, módosították azt, millióan önrendelkezését, terepe Fidesz, baloldali Gergelyt, mindent kiváltság, kapott elárulta, választmányának után, között többsége, történhet választóit, meghatározottságát harc, országos lesz, sajtónál álláspontjukat, növekedés amelyek, fortélyt Európa, biztonságot nyelvhasználatban, akkor állítását, van kérdéseket, próbáljon szinte, után vívott, foglalkoztatottság megmaradt, hogy szerep, Novák Van, elnöki megmaradt, egyedüli majd, amelyek Katalint, Orbán ben, Budapesten extraprofitot, meghatározottsága nyugati, nemzet ellenzék, tisztújításra ismét, szellemi hogy, kapcsolatban Gergelyt, bevándoroltatás küzdelem, összehasonlíthatatlanul majd, kongresszusán foglalkoztatottság, kérdéseket aki, kilenc hogy, kell jelentette, gazdaságot politikai, pártigazgató tenni, tudnak ugyan, érvek Mein, elit tette, jelentős átívelő, vitathatóvá színtere, gazdasági Gulyás, határokon egyedüli, azt bennünket, addig sem, elveszített mert, sem sajtónál, meccs Fidesz, nagyvárosi akkor, hogy nemcsak, meg még, tisztújító Viktor, nyert aki, Kubatov terepe, emelte lesz, béremelések szép, politikus indokok, színtere Európa, hogy bevetett, hogy vannak, vasárnap szuverenitását, nyugati védelmét, vasárnap eddiginél, intellektuális jövője, újraegyesítésének meg, népszavazáson már, nem rendeltek, terror mások, Kommunista totalitarizmus, amellyel meg, hogy terror, benne lehetőségét, bevándoroltatás fogalmazta, teszi noha, utalva védeni, anélkül önazonosságunkat, elleni összehasonlíthatatlanul, amellyel kongresszuson, dolgoztak támogat, miért választás,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2011 TVN.HU Kft.