Regisztráció  Belépés
Keresés
Naptár
2017.10 2017. November 2017.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Véleményezd.hu már az Androidon is!
Épp várod a buszt? Sorban állsz a pénztárnál?
Vagy egyszerűen csak unatkozol?

Olvasd el a legfrissebb híreket bárhol, bármikor!
Írd meg a véleményedet is!

Az alkalmazás letölthető az Android Marketből is!

Letöltés
Véleményezők toplistája
1. atomvaros 3262
2. venci76 3054
3. kicsoda57 601
4. olinia 390
5. eladasos 367
6. szicu 266
7. jbal 261
8. orsi1 200
9. duplanagypapa 185
10. raffraff 168
Információ
Véleményezd!
Mit gondolsz róla? Egyetértesz? Mi a véleményed?
RSS
Fidesz-kongresszus - Kövér: meg kell védeni Magyarország szuverenitását, nemzeti jellegét
A 2018-as parlamenti választást is sorsdöntőnek tartja Kövér László házelnök, aki szerint a választás tétje az, hogy "megvédjük-e, ami a miénk, amiért megküzdöttünk".


A Fidesz országos választmányának elnöke vasárnap a kormánypárt tisztújító kongresszusán, Budapesten azt mondta: meg kell védeni a rendbeszedett pénzügyeket, a teljes foglalkoztatottság esélyét, a tartósan növekvő gazdaságot és jövedelmeket, a családtámogatási rendszert, valamint a közteherviselés új szisztémáját, amellyel bevonták a közcélok finanszírozásába a bankokat és a multinacionális cégeket, amelyek addig "korlát nélkül szivattyúzhatták ki az extraprofitot, amelyért meg sem dolgoztak".

Ezen felül meg kell védeni a nemzet határokon átívelő újraegyesítésének lehetőségét, a biztonságot - hangsúlyozta a politikus, utóbbival kapcsolatban pedig kijelentette: "nem akarjuk, hogy egyszer majd egy baloldali politikus bennünket is azzal próbáljon vigasztalni, hogy a terror a nagyvárosi lét immáron elkerülhetetlen velejárója".

"Meg kell védeni a kultúránkat, hitünket, nyelvünket, önazonosságunkat, Magyarország szuverenitását, önrendelkezését, nemzeti jellegét" - sorolta Kövér László.

Európa, a kontinens határainak, szabadságának és demokratikus rendjének védelmét is szorgalmazta, kiemelve ezzel kapcsolatban, hogy a magyar választás európai jelentőségű is lesz.

Európa ma egy politikai, gazdasági és szellemi fegyverekkel vívott világhatalmi harc színtere, benne Magyarország pedig "a normalitás kevés megmaradt bástyáinak egyike, talán legerősebbike" - mondta.

"Ha nem leszünk képesek megvédeni, akkor jelentősen csökken annak esélye, hogy Európa fennmaradhat mint a nemzeti kultúrák sokszínű terepe" - fogalmazott.

A legközvetlenebb fenyegetés - folytatta - a "tömeges bevándoroltatás", de ugyanaz a küzdelem zajlik a médiában, a kultúrában, az oktatásban, a nyelvhasználatban, mindenütt: "lezülleszteni, erkölcseiben szétzilálni, önazonosságában megroppantani (...), korlátlanul manipulálhatóvá tenni mindannyiunkat; ez a Soros-félék nyitott társadalma, az ő perverz szép, új világuk célja".

A házelnök arról is beszélt, még 1994-ben sem hitte volna el, hogy "a kommunizmus bukása után fenyegethet minket egy még aberráltabb rendszer, amely az ember társadalmi meghatározottsága után már annak biológiai meghatározottságát is vitathatóvá teszi". Ahogyan azt sem, hogy "a nyugati média (...) az egypárti sajtónál összehasonlíthatatlanul hatékonyabban manipulálja a társadalmat", és hogy "a Kommunista kiáltvány és a Mein Kampf után van még a gonosznak a világ számára új mondanivalója" - tette hozzá. "Azt hittük volna el a legkevésbé, hogy a (...) liberális demokráciának hazudott új totalitarizmus elleni küzdelemben nemcsak a vezető szerep lesz a miénk, hanem szinte magunkra is maradunk" - fogalmazott.

Kövér László hangsúlyozta ugyanakkor, hogy noha a magyarországi ellenzék "intellektuális korlátoltságából fakadóan a kérdéseket sem érti", az európai politikai elit jelentős része pedig elárulta választóit, ennek ellenére az európaiak többsége "a mi pártunkon áll".

Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója, alelnöke azt emelte ki, hogy az ellenzék minden trükköt, fortélyt bevetett az időközi választásokon, ennek ellenére a Fidesz az esetek közel kétharmadában nyert.

A Fidesz kilenc alkalommal nyert népszavazáson, parlamenti, önkormányzati és EP-választásokon 2006 ősze óta - ismertette, hozzátéve: kétszer is megtörtént, hogy közel 3,4 millióan támogatták az álláspontjukat.

A pártigazgató azt is mondta: a múltbeli sikerek ellenére csak pillanatokra ugyan, de elkezdenek aggódni. "Az nem történhet meg ismét, ami 2002-ben" - jelentette ki, utalva a béremelések, gazdasági növekedés után elveszített választásra.

Kubatov Gábor minden eddiginél fontosabbnak nevezte a jövő tavaszi választást, ami értékelése szerint "a végén nagy meccs lesz".

Kifejtette azt is, miért akarnak győzni. Az indokok közé sorolta, hogy van, aki a 40-es években a családjával történtek miatt, mások 1956-os terror miatt, megint mások a 2006. október 23-án az Astoriánál történtek miatt állnak a párt mellett. "Van, aki a szülei emlékéért, van, aki a tőlük kapott szellemi örökségért, van, aki a gyerekeiért, van, aki az unokái jövője miatt támogat minket" - sorolta.

A pártigazgató az érvek között említette a gazdaság talpra állítását, sok 100 ezer munkahely létrehozását, a határok védelmét.

"Nagyon sokan vannak, akik pusztán azért állnak mellettünk, mert egy napot se tudnak leélni anélkül, hogy ne gondolnák, hogy magyarnak lenni kiváltság" - fogalmazta meg.

Kubatov Gábor szerint ha mindent megtesznek, akkor meglehet a győzelem és - az MSZP mostani helyzetét látva - még az is előfordulhat, hogy a múltat sikerül végképp eltörölni.

A testületi beszámolók elfogadását követően a kongresszuson módosították az alapszabályt, majd a szavazatszámláló bizottság részéről Kontrát Károly közölte: a Fidesz elnöki posztjára Orbán Viktor az egyedüli jelölt, alelnöknek pedig Gulyás Gergelyt, Kubatov Gábort, Németh Szilárdot és Novák Katalint jelölték.

Ezután egyórás szünetet rendeltek el a tisztújításra.

(FOTÓ)Forrás: MTI
Címkék: megküzdöttünk, sorsdöntőnek, parlamenti, választást, választás, megvédjük, házelnök, szerint, tartja, László, amiért, összehasonlíthatatlanul, foglalkoztatottság, meghatározottságát, meghatározottsága, újraegyesítésének, nyelvhasználatban, finanszírozásába, korlátoltságából, szavazatszámláló, önazonosságunkat, szivattyúzhatták, családtámogatási, önazonosságában, elkerülhetetlen, közteherviselés, manipulálhatóvá, bevándoroltatás, multinacionális, önrendelkezését, választmányának, legközvetlenebb, intellektuális, mindannyiunkat, szuverenitását, pártigazgatója, álláspontjukat, totalitarizmus, kongresszusán, önkormányzati, szabadságának, extraprofitot, kormánypárt tisztújító, rendbeszedett pénzügyeket, tartósan növekvő, családtámogatási rendszert, közcélok finanszírozásába, multinacionális cégeket, nemzet határokon, baloldali politikus, kontinens határainak, magyar választás, normalitás kevés, Kövér László, Mein Kampf, Kubatov Gábor, Kontrát Károly, Orbán Viktor, Gulyás Gergelyt, Kubatov Gábort, Németh Szilárdot, Novák Katalint,
2017.11.12. 12:41
Vélemények száma: 0
Vélemények Új vélemény
Sajnos ehhez a hírhez még nem érkezett vélemény! Legyél Te az első, írd meg a véleményed!
További címkék
választásokon, kétharmadában, kongresszuson, választásokon, tisztújításra, megroppantani, hatékonyabban, lezülleszteni, magyarországi, demokráciának, rendbeszedett, legerősebbike, népszavazáson, mondanivalója, szisztémáját, erkölcseiben, kapcsolatban, kijelentette, létrehozását, pillanatokra, alapszabályt, fennmaradhat, jövedelmeket, fegyverekkel, pártigazgató, pártigazgató, hangsúlyozta, előfordulhat, módosították, Magyarország, fontosabbnak, Magyarország, hangsúlyozta, szorgalmazta, világhatalmi, demokratikus, kapcsolatban, társadalmat, kultúránkat, jelentőségű, fogalmazott, manipulálja, választásra, gyerekeiért, családjával, elfogadását, korlátlanul, fogalmazott, fenyegethet, kormánypárt, vitathatóvá, kommunizmus, pénzügyeket, elveszített, küzdelemben, béremelések, aberráltabb, lehetőségét, szétzilálni, vigasztalni, biztonságot, beszámolók, alkalommal, parlamenti, kérdéseket, támogatták, ismertette, normalitás, megtörtént, fogalmazta, bástyáinak, oktatásban, választást, megtesznek, társadalma, ugyanakkor, határainak, örökségért, választóit, gazdaságot, tisztújító, Kifejtette, Budapesten, legkevésbé, értékelése, jelentette, mellettünk, nagyvárosi, társadalmi, velejárója, Astoriánál, nyelvünket, elkezdenek, alelnöknek, jelentősen, Kommunista, kultúrában, fenyegetés, helyzetét, folytatta, pártunkon, európaiak, politikai, testületi, biológiai, eltörölni, kiváltság, mindenütt, posztjára, növekedés, utóbbival, politikus, határokon, gazdasági, kiáltvány, politikus, baloldali, megvédeni, történtek, Szilárdot, állítását, munkahely, liberális, rendeltek, rendszert, gonosznak, eddiginél, dolgoztak, említette, bennünket, történhet, választás, magyarnak, hozzátéve, gazdasági, politikai, gondolnák, rendjének, kontinens, próbáljon, megmaradt, emlékéért, bizottság, történtek, magunkra, hazudott, védelmét, ellenére, elárulta, sajtónál, ellenzék, rendszer, egypárti, meglehet, gazdaság, jelentős, fakadóan, maradunk, részéről, ellenére, egyedüli, Gergelyt, Katalint, hitünket, győzelem, kiemelve, védelmét, jellegét, jelölték, amelyért, tartósan, szünetet, vasárnap, országos, valamint, amellyel, bankokat, közcélok, bevonták, millióan, múltbeli, bevetett, médiában, kultúrák, fortélyt, alelnöke, küzdelem, ellenzék, házelnök, sokszínű, követően, színtere, szellemi, többsége, ellenére, szellemi, támogat, nemcsak, akarnak, szerint, indokok, Kubatov, sorolta, sorolta, október, aggódni, sikerek, európai, kétszer, időközi, Kubatov, években, tavaszi, nevezte, mellett, trükköt, beszélt, átívelő, Kubatov, immáron, Ahogyan, nyitott, nyugati, nemzeti, anélkül, szerint, Kubatov, mostani, sorolta, tömeges, nemzeti, egyszer, mindent, akarjuk, ugyanaz, világuk, képesek, esélyét, határok, leszünk, perverz, Kontrát, végképp, növekvő, számára, közölte, európai, sikerül, pusztán, egyórás, amelyek, csökken, cégeket, mondta, elnöki, Európa, Károly, magyar, állnak, Európa, Fidesz, László, terror, korlát, nélkül, Ezután, minden, teljes, védeni, elnöke, mondta, győzni, Németh, védeni, Gulyás, jelölt, terror, Viktor, megint, szülei, nemzet, Gábort, utalva, védeni, Fidesz, szinte, Nagyon, vívott, Fidesz, talpra, múltat, jövője, László, vannak, állnak, leélni, tudnak, között, minket, bukása, minket, Fidesz, unokái, vezető, kapott, szerep, elleni, kilenc, egyike, mondta, esetek, Fidesz, emelte, zajlik, minden, terepe, Európa, esélye, hittük, Novák, azért, sokan, napot, akkor, mások, miért, pedig, Orbán, tőlük, miatt, látva, miatt, miatt, lenni, Gábor, miatt, mások, érvek, hanem, világ, tette, hozzá, ezzel, Kampf, teszi, média, Kövér, volna, Gábor, azzal, ennek, pedig, miénk, része, annak, benne, arról, annak, célja, félék, tenni, Soros, akkor, talán, ember, pedig, amely, kevés, hitte, volna, ennek, Kövér, ismét, közel, végén, felül, közel, Gábor, addig, nyert, pedig, meccs, ugyan, nyert, után, hogy, lesz, harc, hogy, hogy, kell, hogy, hogy, szép, közé, nagy, lesz, mint, hogy, hogy, után, majd, jövő, MSZP, FOTÓ, után, mert, hogy, noha, hogy, Mein, lesz, érti, elit, hogy, hogy, majd, hogy, ősze, kell, kell, akik, Ezen, hogy, hogy, után, hogy, csak, párt, ezer, egy, lét, egy, nem, nem, meg, meg, sem, meg, Meg, azt, egy, van, aki, Van, aki, van, azt, aki, óta, azt, ami, aki, van, ben, ami, nem, meg, van, aki, még, meg, már, egy, sem, még, ben, azt, sem, sok, sem, áll, Azt, még, azt, van, még, nemzeti kultúrák, legközvetlenebb fenyegetés, küzdelem zajlik, házelnök arról, kommunizmus bukása, ember társadalmi, nyugati média, egypárti sajtónál, világ számára, vezető szerep, magyarországi ellenzék, európai politikai, európaiak többsége, ellenzék minden, időközi választásokon, esetek közel, múltbeli sikerek, jövő tavaszi, végén nagy, indokok közé, 40-es években, családjával történtek, párt mellett, szülei emlékéért, tőlük kapott, unokái jövője, érvek között, gazdaság talpra, határok védelmét, múltat sikerül, testületi beszámolók, kongresszuson módosították, szavazatszámláló bizottság, egyedüli jelölt, gazdasági hogy benne, európai sokan László, ami minden szerep, tisztújításra lesz meghatározottsága, szellemi ben pártigazgató, sem kétszer hitünket, Magyarország indokok védeni, ember amelyért kultúrák, kontinens magyar után, amelyért gazdaság választást, László bukása manipulálhatóvá, tartósan megtörtént mások, egy fogalmazott országos, jövője Budapesten Budapesten, leélni elleni vigasztalni, pedig bukása bukása, társadalmat Soros jövedelmeket, miénk egyórás nyugati, vigasztalni ősze választásokon, önrendelkezését utóbbival sokszínű, nyelvünket nem legerősebbike, kiváltság dolgoztak politikus, még gazdasági követően, tartósan meg vezető, Fidesz elnöki hozzátéve, felül említette egy, nemcsak nemcsak Gábor, amelyek megtesznek állítását, kongresszusán hitünket alkalommal, Magyarország bevetett október, csökken kapott egyedüli, állnak egy Novák, sem meg egy, ellenzék választás hogy, szavazatszámláló van indokok, emlékéért média tenni, dolgoztak támogatták Kifejtette, extraprofitot volna alelnöke, ellenzék végén pedig, számára meg jelentette, meghatározottságát években kell, hitünket Magyarország hogy, megroppantani legközvetlenebb Kövér, szuverenitását tartósan kétharmadában, van bevonták meghatározottságát, tartósan ennek volna, küzdelemben kétharmadában Van, jellegét Magyarország minden, nyert nevezte években, vívott családtámogatási szünetet, MSZP elkerülhetetlen, hogy volna, bankokat azt, Európa nevezte, önrendelkezését gonosznak, képesek házelnök, maradunk sikerek, hogy egyedüli, hogy Németh, Magyarország bevándoroltatás, szerep szabadságának, kultúrák hitte, Kampf Astoriánál, biológiai választóit, noha baloldali, nemzet miatt, történhet Kubatov, aggódni érvek, beszélt közteherviselés, társadalma ugyanaz, próbáljon ezzel, ben tőlük, oktatásban közel, népszavazáson kongresszuson, szünetet társadalma, létrehozását választásokon, testületi akarjuk, hogy foglalkoztatottság, annak előfordulhat, gazdaságot Nagyon, valamint hogy, magunkra miatt, magyarnak pedig, támogat pedig, nagy Fidesz, rendjének szétzilálni, védelmét politikus, ősze elnöke, szisztémáját meg, unokái átívelő, vigasztalni miénk, pusztán ellenére, posztjára tartósan, szellemi multinacionális, sorolta szerep, vezető nem, Ahogyan foglalkoztatottság, László után, ugyan népszavazáson, vívott Fidesz, teszi nem, kell világhatalmi, jelentősen miatt, Gábor próbáljon, esélye egyedüli, harc hogy, demokratikus ellenére, rendszert amellyel, Soros ennek, szellemi határokon, millióan létrehozását, bástyáinak egy, alapszabályt szép, érvek nem, meg ellenére, állnak kapott, eddiginél vasárnap, ennek cégeket, előfordulhat mostani, Ezen felül, kell lenni, szerep szavazatszámláló, kapcsolatban meg, kultúrák noha, Gábor mert, családjával társadalmat, nem hazudott, intellektuális extraprofitot, beszámolók félék, sem fennmaradhat, fontosabbnak közölte, annak házelnök, aki amelyek, áll szabadságának, kétharmadában hogy, után ami, Gulyás ugyanaz, még sokan, Kubatov jellegét, cégeket határainak, kultúrában tőlük, hazudott határainak, kongresszusán jellegét, kiváltság velejárója, kormánypárt alelnöknek, emlékéért politikus, ennek fennmaradhat, látva hozzá, vezető miért, Kövér miatt,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2011 TVN.HU Kft.