Regisztráció  Belépés
Keresés
Naptár
2018.01 2018. Február 2018.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728 
Véleményezd.hu már az Androidon is!
Épp várod a buszt? Sorban állsz a pénztárnál?
Vagy egyszerűen csak unatkozol?

Olvasd el a legfrissebb híreket bárhol, bármikor!
Írd meg a véleményedet is!

Az alkalmazás letölthető az Android Marketből is!

Letöltés
Véleményezők toplistája
1. atomvaros 3262
2. venci76 3054
3. kicsoda57 601
4. olinia 390
5. eladasos 367
6. szicu 266
7. jbal 261
8. orsi1 200
9. duplanagypapa 185
10. raffraff 168
Információ
Véleményezd!
Mit gondolsz róla? Egyetértesz? Mi a véleményed?
RSS
Fidesz-kongresszus - Kövér: meg kell védeni Magyarország szuverenitását, nemzeti jellegét
A 2018-as parlamenti választást is sorsdöntőnek tartja Kövér László házelnök, aki szerint a választás tétje az, hogy "megvédjük-e, ami a miénk, amiért megküzdöttünk".


A Fidesz országos választmányának elnöke vasárnap a kormánypárt tisztújító kongresszusán, Budapesten azt mondta: meg kell védeni a rendbeszedett pénzügyeket, a teljes foglalkoztatottság esélyét, a tartósan növekvő gazdaságot és jövedelmeket, a családtámogatási rendszert, valamint a közteherviselés új szisztémáját, amellyel bevonták a közcélok finanszírozásába a bankokat és a multinacionális cégeket, amelyek addig "korlát nélkül szivattyúzhatták ki az extraprofitot, amelyért meg sem dolgoztak".

Ezen felül meg kell védeni a nemzet határokon átívelő újraegyesítésének lehetőségét, a biztonságot - hangsúlyozta a politikus, utóbbival kapcsolatban pedig kijelentette: "nem akarjuk, hogy egyszer majd egy baloldali politikus bennünket is azzal próbáljon vigasztalni, hogy a terror a nagyvárosi lét immáron elkerülhetetlen velejárója".

"Meg kell védeni a kultúránkat, hitünket, nyelvünket, önazonosságunkat, Magyarország szuverenitását, önrendelkezését, nemzeti jellegét" - sorolta Kövér László.

Európa, a kontinens határainak, szabadságának és demokratikus rendjének védelmét is szorgalmazta, kiemelve ezzel kapcsolatban, hogy a magyar választás európai jelentőségű is lesz.

Európa ma egy politikai, gazdasági és szellemi fegyverekkel vívott világhatalmi harc színtere, benne Magyarország pedig "a normalitás kevés megmaradt bástyáinak egyike, talán legerősebbike" - mondta.

"Ha nem leszünk képesek megvédeni, akkor jelentősen csökken annak esélye, hogy Európa fennmaradhat mint a nemzeti kultúrák sokszínű terepe" - fogalmazott.

A legközvetlenebb fenyegetés - folytatta - a "tömeges bevándoroltatás", de ugyanaz a küzdelem zajlik a médiában, a kultúrában, az oktatásban, a nyelvhasználatban, mindenütt: "lezülleszteni, erkölcseiben szétzilálni, önazonosságában megroppantani (...), korlátlanul manipulálhatóvá tenni mindannyiunkat; ez a Soros-félék nyitott társadalma, az ő perverz szép, új világuk célja".

A házelnök arról is beszélt, még 1994-ben sem hitte volna el, hogy "a kommunizmus bukása után fenyegethet minket egy még aberráltabb rendszer, amely az ember társadalmi meghatározottsága után már annak biológiai meghatározottságát is vitathatóvá teszi". Ahogyan azt sem, hogy "a nyugati média (...) az egypárti sajtónál összehasonlíthatatlanul hatékonyabban manipulálja a társadalmat", és hogy "a Kommunista kiáltvány és a Mein Kampf után van még a gonosznak a világ számára új mondanivalója" - tette hozzá. "Azt hittük volna el a legkevésbé, hogy a (...) liberális demokráciának hazudott új totalitarizmus elleni küzdelemben nemcsak a vezető szerep lesz a miénk, hanem szinte magunkra is maradunk" - fogalmazott.

Kövér László hangsúlyozta ugyanakkor, hogy noha a magyarországi ellenzék "intellektuális korlátoltságából fakadóan a kérdéseket sem érti", az európai politikai elit jelentős része pedig elárulta választóit, ennek ellenére az európaiak többsége "a mi pártunkon áll".

Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója, alelnöke azt emelte ki, hogy az ellenzék minden trükköt, fortélyt bevetett az időközi választásokon, ennek ellenére a Fidesz az esetek közel kétharmadában nyert.

A Fidesz kilenc alkalommal nyert népszavazáson, parlamenti, önkormányzati és EP-választásokon 2006 ősze óta - ismertette, hozzátéve: kétszer is megtörtént, hogy közel 3,4 millióan támogatták az álláspontjukat.

A pártigazgató azt is mondta: a múltbeli sikerek ellenére csak pillanatokra ugyan, de elkezdenek aggódni. "Az nem történhet meg ismét, ami 2002-ben" - jelentette ki, utalva a béremelések, gazdasági növekedés után elveszített választásra.

Kubatov Gábor minden eddiginél fontosabbnak nevezte a jövő tavaszi választást, ami értékelése szerint "a végén nagy meccs lesz".

Kifejtette azt is, miért akarnak győzni. Az indokok közé sorolta, hogy van, aki a 40-es években a családjával történtek miatt, mások 1956-os terror miatt, megint mások a 2006. október 23-án az Astoriánál történtek miatt állnak a párt mellett. "Van, aki a szülei emlékéért, van, aki a tőlük kapott szellemi örökségért, van, aki a gyerekeiért, van, aki az unokái jövője miatt támogat minket" - sorolta.

A pártigazgató az érvek között említette a gazdaság talpra állítását, sok 100 ezer munkahely létrehozását, a határok védelmét.

"Nagyon sokan vannak, akik pusztán azért állnak mellettünk, mert egy napot se tudnak leélni anélkül, hogy ne gondolnák, hogy magyarnak lenni kiváltság" - fogalmazta meg.

Kubatov Gábor szerint ha mindent megtesznek, akkor meglehet a győzelem és - az MSZP mostani helyzetét látva - még az is előfordulhat, hogy a múltat sikerül végképp eltörölni.

A testületi beszámolók elfogadását követően a kongresszuson módosították az alapszabályt, majd a szavazatszámláló bizottság részéről Kontrát Károly közölte: a Fidesz elnöki posztjára Orbán Viktor az egyedüli jelölt, alelnöknek pedig Gulyás Gergelyt, Kubatov Gábort, Németh Szilárdot és Novák Katalint jelölték.

Ezután egyórás szünetet rendeltek el a tisztújításra.

(FOTÓ)Forrás: MTI
Címkék: megküzdöttünk, sorsdöntőnek, parlamenti, választást, választás, megvédjük, házelnök, szerint, tartja, László, amiért, összehasonlíthatatlanul, foglalkoztatottság, meghatározottságát, meghatározottsága, újraegyesítésének, nyelvhasználatban, finanszírozásába, korlátoltságából, szavazatszámláló, önazonosságunkat, szivattyúzhatták, családtámogatási, önazonosságában, elkerülhetetlen, közteherviselés, manipulálhatóvá, bevándoroltatás, multinacionális, önrendelkezését, választmányának, legközvetlenebb, intellektuális, mindannyiunkat, szuverenitását, pártigazgatója, álláspontjukat, totalitarizmus, kongresszusán, önkormányzati, szabadságának, extraprofitot, kormánypárt tisztújító, rendbeszedett pénzügyeket, tartósan növekvő, családtámogatási rendszert, közcélok finanszírozásába, multinacionális cégeket, nemzet határokon, baloldali politikus, kontinens határainak, magyar választás, normalitás kevés, Kövér László, Mein Kampf, Kubatov Gábor, Kontrát Károly, Orbán Viktor, Gulyás Gergelyt, Kubatov Gábort, Németh Szilárdot, Novák Katalint,
2017.11.12. 12:41
Vélemények száma: 0
Vélemények Új vélemény
Sajnos ehhez a hírhez még nem érkezett vélemény! Legyél Te az első, írd meg a véleményed!
További címkék
választásokon, kétharmadában, kongresszuson, választásokon, tisztújításra, megroppantani, hatékonyabban, lezülleszteni, magyarországi, demokráciának, rendbeszedett, legerősebbike, népszavazáson, mondanivalója, szisztémáját, erkölcseiben, kapcsolatban, kijelentette, létrehozását, pillanatokra, alapszabályt, fennmaradhat, jövedelmeket, fegyverekkel, pártigazgató, pártigazgató, hangsúlyozta, előfordulhat, módosították, Magyarország, fontosabbnak, Magyarország, hangsúlyozta, szorgalmazta, világhatalmi, demokratikus, kapcsolatban, társadalmat, kultúránkat, jelentőségű, fogalmazott, manipulálja, választásra, gyerekeiért, családjával, elfogadását, korlátlanul, fogalmazott, fenyegethet, kormánypárt, vitathatóvá, kommunizmus, pénzügyeket, elveszített, küzdelemben, béremelések, aberráltabb, lehetőségét, szétzilálni, vigasztalni, biztonságot, beszámolók, alkalommal, parlamenti, kérdéseket, támogatták, ismertette, normalitás, megtörtént, fogalmazta, bástyáinak, oktatásban, választást, megtesznek, társadalma, ugyanakkor, határainak, örökségért, választóit, gazdaságot, tisztújító, Kifejtette, Budapesten, legkevésbé, értékelése, jelentette, mellettünk, nagyvárosi, társadalmi, velejárója, Astoriánál, nyelvünket, elkezdenek, alelnöknek, jelentősen, Kommunista, kultúrában, fenyegetés, helyzetét, folytatta, pártunkon, európaiak, politikai, testületi, biológiai, eltörölni, kiváltság, mindenütt, posztjára, növekedés, utóbbival, politikus, határokon, gazdasági, kiáltvány, politikus, baloldali, megvédeni, történtek, Szilárdot, állítását, munkahely, liberális, rendeltek, rendszert, gonosznak, eddiginél, dolgoztak, említette, bennünket, történhet, választás, magyarnak, hozzátéve, gazdasági, politikai, gondolnák, rendjének, kontinens, próbáljon, megmaradt, emlékéért, bizottság, történtek, magunkra, hazudott, védelmét, ellenére, elárulta, sajtónál, ellenzék, rendszer, egypárti, meglehet, gazdaság, jelentős, fakadóan, maradunk, részéről, ellenére, egyedüli, Gergelyt, Katalint, hitünket, győzelem, kiemelve, védelmét, jellegét, jelölték, amelyért, tartósan, szünetet, vasárnap, országos, valamint, amellyel, bankokat, közcélok, bevonták, millióan, múltbeli, bevetett, médiában, kultúrák, fortélyt, alelnöke, küzdelem, ellenzék, házelnök, sokszínű, követően, színtere, szellemi, többsége, ellenére, szellemi, támogat, nemcsak, akarnak, szerint, indokok, Kubatov, sorolta, sorolta, október, aggódni, sikerek, európai, kétszer, időközi, Kubatov, években, tavaszi, nevezte, mellett, trükköt, beszélt, átívelő, Kubatov, immáron, Ahogyan, nyitott, nyugati, nemzeti, anélkül, szerint, Kubatov, mostani, sorolta, tömeges, nemzeti, egyszer, mindent, akarjuk, ugyanaz, világuk, képesek, esélyét, határok, leszünk, perverz, Kontrát, végképp, növekvő, számára, közölte, európai, sikerül, pusztán, egyórás, amelyek, csökken, cégeket, mondta, elnöki, Európa, Károly, magyar, állnak, Európa, Fidesz, László, terror, korlát, nélkül, Ezután, minden, teljes, védeni, elnöke, mondta, győzni, Németh, védeni, Gulyás, jelölt, terror, Viktor, megint, szülei, nemzet, Gábort, utalva, védeni, Fidesz, szinte, Nagyon, vívott, Fidesz, talpra, múltat, jövője, László, vannak, állnak, leélni, tudnak, között, minket, bukása, minket, Fidesz, unokái, vezető, kapott, szerep, elleni, kilenc, egyike, mondta, esetek, Fidesz, emelte, zajlik, minden, terepe, Európa, esélye, hittük, Novák, azért, sokan, napot, akkor, mások, miért, pedig, Orbán, tőlük, miatt, látva, miatt, miatt, lenni, Gábor, miatt, mások, érvek, hanem, világ, tette, hozzá, ezzel, Kampf, teszi, média, Kövér, volna, Gábor, azzal, ennek, pedig, miénk, része, annak, benne, arról, annak, célja, félék, tenni, Soros, akkor, talán, ember, pedig, amely, kevés, hitte, volna, ennek, Kövér, ismét, közel, végén, felül, közel, Gábor, addig, nyert, pedig, meccs, ugyan, nyert, után, hogy, lesz, harc, hogy, hogy, kell, hogy, hogy, szép, közé, nagy, lesz, mint, hogy, hogy, után, majd, jövő, MSZP, FOTÓ, után, mert, hogy, noha, hogy, Mein, lesz, érti, elit, hogy, hogy, majd, hogy, ősze, kell, kell, akik, Ezen, hogy, hogy, után, hogy, csak, párt, ezer, egy, lét, egy, nem, nem, meg, meg, sem, meg, Meg, azt, egy, van, aki, Van, aki, van, azt, aki, óta, azt, ami, aki, van, ben, ami, nem, meg, van, aki, még, meg, már, egy, sem, még, ben, azt, sem, sok, sem, áll, Azt, még, azt, van, még, nemzeti kultúrák, legközvetlenebb fenyegetés, küzdelem zajlik, házelnök arról, kommunizmus bukása, ember társadalmi, nyugati média, egypárti sajtónál, világ számára, vezető szerep, magyarországi ellenzék, európai politikai, európaiak többsége, ellenzék minden, időközi választásokon, esetek közel, múltbeli sikerek, jövő tavaszi, végén nagy, indokok közé, 40-es években, családjával történtek, párt mellett, szülei emlékéért, tőlük kapott, unokái jövője, érvek között, gazdaság talpra, határok védelmét, múltat sikerül, testületi beszámolók, kongresszuson módosították, szavazatszámláló bizottság, egyedüli jelölt, történhet nemzeti akkor, majd elárulta választásokon, velejárója Azt kell, aki Soros volna, választás Azt önazonosságunkat, jelentősen végképp ben, világuk érti volna, perverz lehetőségét miatt, FOTÓ említette miatt, cégeket politikai demokráciának, vívott között mondta, országos képesek azt, kétszer arról aki, munkahely tőlük látva, szisztémáját közteherviselés pedig, pártigazgató posztjára nyelvünket, kongresszuson végén előfordulhat, jövő kontinens baloldali, elnöki támogatták jelölt, gazdasági azzal van, meglehet egyedüli terror, ami pedig jövedelmeket, párt fenyegetés Mein, mint amelyek terror, amelyek leélni terror, pártunkon pedig hogy, nemzeti után zajlik, Gábort esetek nyelvhasználatban, párt nagyvárosi oktatásban, mostani mindent aki, szellemi majd politikai, önazonosságunkat közé fegyverekkel, hangsúlyozta Kövér rendszer, még minden egy, állnak fogalmazott csökken, szétzilálni szünetet eddiginél, kongresszusán után szorgalmazta, hozzá nemzeti végén, volna médiában bevándoroltatás, óta azt pusztán, hogy fakadóan házelnök, legkevésbé védelmét kiváltság, kontinens tömeges korlátoltságából, azért Kubatov védeni, terror magyarországi teszi, kommunizmus fenyegetés jelentőségű, kétszer gonosznak választmányának, védeni legközvetlenebb egyórás, tartósan kevés már, ellenzék tette hogy, azt Fidesz, eltörölni millióan, jövő vezető, Európa parlamenti, béremelések akkor, hogy zajlik, állítását trükköt, része választmányának, között nyelvhasználatban, szétzilálni Magyarország, történhet örökségért, lenni rendszer, célja előfordulhat, manipulálja teszi, közölte elit, vannak képesek, anélkül egy, van ellenzék, Károly szinte, számára Kampf, magyarnak kultúrák, múltbeli Fidesz, ezer aberráltabb, vezető amelyek, beszámolók hogy, Fidesz nemzeti, pártigazgatója jellegét, után ugyan, szerint foglalkoztatottság, egyórás álláspontjukat, hogy ismertette, László Katalint, alapszabályt nemzeti, Kampf egyike, jelentőségű politikus, valamint sorolta, pedig lesz, rendbeszedett szülei, még teszi, pénzügyeket szétzilálni, Fidesz nagy, emelte Fidesz, jelentette Kontrát, követően ezzel, végképp áll, hitte múltbeli, biztonságot meglehet, végén határokon, hogy Kontrát, ami szavazatszámláló, után sajtónál, tavaszi akarjuk, szétzilálni elnöki, demokratikus béremelések, munkahely Szilárdot, magunkra elit, társadalmat családtámogatási, Ahogyan gazdaság, cégeket van, alapszabályt létrehozását, meg kell, nemzeti alapszabályt, Kommunista említette, hitünket szorgalmazta, után rendjének, választásra egyike, esélye Nagyon, kérdéseket hogy, parlamenti választás, bevándoroltatás beszélt, Gábort Gergelyt, egypárti ennek, vasárnap FOTÓ, előfordulhat nem, volna választóit, szabadságának tőlük, fennmaradhat Fidesz, pedig ellenére, kell ismertette, tavaszi Kampf, világuk szinte, valamint határainak, Kommunista mondta, hatékonyabban sokszínű, egy fegyverekkel, meg képesek, trükköt határokon, utóbbival kell, jelentőségű jelölték, hogy azt, megint párt, László látva, tavaszi szellemi, kétharmadában jelentős, vannak számára, fennmaradhat pénzügyeket, elveszített mostani, ellenére millióan, alapszabályt nemcsak, után korlátoltságából,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2011 TVN.HU Kft.