Regisztráció  Belépés
Keresés
Naptár
2018.08 2018. Szeptember 2018.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Véleményezd.hu már az Androidon is!
Épp várod a buszt? Sorban állsz a pénztárnál?
Vagy egyszerűen csak unatkozol?

Olvasd el a legfrissebb híreket bárhol, bármikor!
Írd meg a véleményedet is!

Az alkalmazás letölthető az Android Marketből is!

Letöltés
Véleményezők toplistája
1. atomvaros 3262
2. venci76 3054
3. kicsoda57 601
4. olinia 390
5. eladasos 367
6. szicu 266
7. jbal 261
8. orsi1 200
9. duplanagypapa 185
10. raffraff 168
Információ
Véleményezd!
Mit gondolsz róla? Egyetértesz? Mi a véleményed?
RSS
Fidesz-kongresszus - Kövér: meg kell védeni Magyarország szuverenitását, nemzeti jellegét
A 2018-as parlamenti választást is sorsdöntőnek tartja Kövér László házelnök, aki szerint a választás tétje az, hogy "megvédjük-e, ami a miénk, amiért megküzdöttünk".


A Fidesz országos választmányának elnöke vasárnap a kormánypárt tisztújító kongresszusán, Budapesten azt mondta: meg kell védeni a rendbeszedett pénzügyeket, a teljes foglalkoztatottság esélyét, a tartósan növekvő gazdaságot és jövedelmeket, a családtámogatási rendszert, valamint a közteherviselés új szisztémáját, amellyel bevonták a közcélok finanszírozásába a bankokat és a multinacionális cégeket, amelyek addig "korlát nélkül szivattyúzhatták ki az extraprofitot, amelyért meg sem dolgoztak".

Ezen felül meg kell védeni a nemzet határokon átívelő újraegyesítésének lehetőségét, a biztonságot - hangsúlyozta a politikus, utóbbival kapcsolatban pedig kijelentette: "nem akarjuk, hogy egyszer majd egy baloldali politikus bennünket is azzal próbáljon vigasztalni, hogy a terror a nagyvárosi lét immáron elkerülhetetlen velejárója".

"Meg kell védeni a kultúránkat, hitünket, nyelvünket, önazonosságunkat, Magyarország szuverenitását, önrendelkezését, nemzeti jellegét" - sorolta Kövér László.

Európa, a kontinens határainak, szabadságának és demokratikus rendjének védelmét is szorgalmazta, kiemelve ezzel kapcsolatban, hogy a magyar választás európai jelentőségű is lesz.

Európa ma egy politikai, gazdasági és szellemi fegyverekkel vívott világhatalmi harc színtere, benne Magyarország pedig "a normalitás kevés megmaradt bástyáinak egyike, talán legerősebbike" - mondta.

"Ha nem leszünk képesek megvédeni, akkor jelentősen csökken annak esélye, hogy Európa fennmaradhat mint a nemzeti kultúrák sokszínű terepe" - fogalmazott.

A legközvetlenebb fenyegetés - folytatta - a "tömeges bevándoroltatás", de ugyanaz a küzdelem zajlik a médiában, a kultúrában, az oktatásban, a nyelvhasználatban, mindenütt: "lezülleszteni, erkölcseiben szétzilálni, önazonosságában megroppantani (...), korlátlanul manipulálhatóvá tenni mindannyiunkat; ez a Soros-félék nyitott társadalma, az ő perverz szép, új világuk célja".

A házelnök arról is beszélt, még 1994-ben sem hitte volna el, hogy "a kommunizmus bukása után fenyegethet minket egy még aberráltabb rendszer, amely az ember társadalmi meghatározottsága után már annak biológiai meghatározottságát is vitathatóvá teszi". Ahogyan azt sem, hogy "a nyugati média (...) az egypárti sajtónál összehasonlíthatatlanul hatékonyabban manipulálja a társadalmat", és hogy "a Kommunista kiáltvány és a Mein Kampf után van még a gonosznak a világ számára új mondanivalója" - tette hozzá. "Azt hittük volna el a legkevésbé, hogy a (...) liberális demokráciának hazudott új totalitarizmus elleni küzdelemben nemcsak a vezető szerep lesz a miénk, hanem szinte magunkra is maradunk" - fogalmazott.

Kövér László hangsúlyozta ugyanakkor, hogy noha a magyarországi ellenzék "intellektuális korlátoltságából fakadóan a kérdéseket sem érti", az európai politikai elit jelentős része pedig elárulta választóit, ennek ellenére az európaiak többsége "a mi pártunkon áll".

Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója, alelnöke azt emelte ki, hogy az ellenzék minden trükköt, fortélyt bevetett az időközi választásokon, ennek ellenére a Fidesz az esetek közel kétharmadában nyert.

A Fidesz kilenc alkalommal nyert népszavazáson, parlamenti, önkormányzati és EP-választásokon 2006 ősze óta - ismertette, hozzátéve: kétszer is megtörtént, hogy közel 3,4 millióan támogatták az álláspontjukat.

A pártigazgató azt is mondta: a múltbeli sikerek ellenére csak pillanatokra ugyan, de elkezdenek aggódni. "Az nem történhet meg ismét, ami 2002-ben" - jelentette ki, utalva a béremelések, gazdasági növekedés után elveszített választásra.

Kubatov Gábor minden eddiginél fontosabbnak nevezte a jövő tavaszi választást, ami értékelése szerint "a végén nagy meccs lesz".

Kifejtette azt is, miért akarnak győzni. Az indokok közé sorolta, hogy van, aki a 40-es években a családjával történtek miatt, mások 1956-os terror miatt, megint mások a 2006. október 23-án az Astoriánál történtek miatt állnak a párt mellett. "Van, aki a szülei emlékéért, van, aki a tőlük kapott szellemi örökségért, van, aki a gyerekeiért, van, aki az unokái jövője miatt támogat minket" - sorolta.

A pártigazgató az érvek között említette a gazdaság talpra állítását, sok 100 ezer munkahely létrehozását, a határok védelmét.

"Nagyon sokan vannak, akik pusztán azért állnak mellettünk, mert egy napot se tudnak leélni anélkül, hogy ne gondolnák, hogy magyarnak lenni kiváltság" - fogalmazta meg.

Kubatov Gábor szerint ha mindent megtesznek, akkor meglehet a győzelem és - az MSZP mostani helyzetét látva - még az is előfordulhat, hogy a múltat sikerül végképp eltörölni.

A testületi beszámolók elfogadását követően a kongresszuson módosították az alapszabályt, majd a szavazatszámláló bizottság részéről Kontrát Károly közölte: a Fidesz elnöki posztjára Orbán Viktor az egyedüli jelölt, alelnöknek pedig Gulyás Gergelyt, Kubatov Gábort, Németh Szilárdot és Novák Katalint jelölték.

Ezután egyórás szünetet rendeltek el a tisztújításra.

(FOTÓ)Forrás: MTI
Címkék: megküzdöttünk, sorsdöntőnek, parlamenti, választást, választás, megvédjük, házelnök, szerint, tartja, László, amiért, összehasonlíthatatlanul, foglalkoztatottság, meghatározottságát, meghatározottsága, újraegyesítésének, nyelvhasználatban, finanszírozásába, korlátoltságából, szavazatszámláló, önazonosságunkat, szivattyúzhatták, családtámogatási, önazonosságában, elkerülhetetlen, közteherviselés, manipulálhatóvá, bevándoroltatás, multinacionális, önrendelkezését, választmányának, legközvetlenebb, intellektuális, mindannyiunkat, szuverenitását, pártigazgatója, álláspontjukat, totalitarizmus, kongresszusán, önkormányzati, szabadságának, extraprofitot, kormánypárt tisztújító, rendbeszedett pénzügyeket, tartósan növekvő, családtámogatási rendszert, közcélok finanszírozásába, multinacionális cégeket, nemzet határokon, baloldali politikus, kontinens határainak, magyar választás, normalitás kevés, Kövér László, Mein Kampf, Kubatov Gábor, Kontrát Károly, Orbán Viktor, Gulyás Gergelyt, Kubatov Gábort, Németh Szilárdot, Novák Katalint,
2017.11.12. 12:41
Vélemények száma: 0
Vélemények Új vélemény
Sajnos ehhez a hírhez még nem érkezett vélemény! Legyél Te az első, írd meg a véleményed!
További címkék
választásokon, kétharmadában, kongresszuson, választásokon, tisztújításra, megroppantani, hatékonyabban, lezülleszteni, magyarországi, demokráciának, rendbeszedett, legerősebbike, népszavazáson, mondanivalója, szisztémáját, erkölcseiben, kapcsolatban, kijelentette, létrehozását, pillanatokra, alapszabályt, fennmaradhat, jövedelmeket, fegyverekkel, pártigazgató, pártigazgató, hangsúlyozta, előfordulhat, módosították, Magyarország, fontosabbnak, Magyarország, hangsúlyozta, szorgalmazta, világhatalmi, demokratikus, kapcsolatban, társadalmat, kultúránkat, jelentőségű, fogalmazott, manipulálja, választásra, gyerekeiért, családjával, elfogadását, korlátlanul, fogalmazott, fenyegethet, kormánypárt, vitathatóvá, kommunizmus, pénzügyeket, elveszített, küzdelemben, béremelések, aberráltabb, lehetőségét, szétzilálni, vigasztalni, biztonságot, beszámolók, alkalommal, parlamenti, kérdéseket, támogatták, ismertette, normalitás, megtörtént, fogalmazta, bástyáinak, oktatásban, választást, megtesznek, társadalma, ugyanakkor, határainak, örökségért, választóit, gazdaságot, tisztújító, Kifejtette, Budapesten, legkevésbé, értékelése, jelentette, mellettünk, nagyvárosi, társadalmi, velejárója, Astoriánál, nyelvünket, elkezdenek, alelnöknek, jelentősen, Kommunista, kultúrában, fenyegetés, helyzetét, folytatta, pártunkon, európaiak, politikai, testületi, biológiai, eltörölni, kiváltság, mindenütt, posztjára, növekedés, utóbbival, politikus, határokon, gazdasági, kiáltvány, politikus, baloldali, megvédeni, történtek, Szilárdot, állítását, munkahely, liberális, rendeltek, rendszert, gonosznak, eddiginél, dolgoztak, említette, bennünket, történhet, választás, magyarnak, hozzátéve, gazdasági, politikai, gondolnák, rendjének, kontinens, próbáljon, megmaradt, emlékéért, bizottság, történtek, magunkra, hazudott, védelmét, ellenére, elárulta, sajtónál, ellenzék, rendszer, egypárti, meglehet, gazdaság, jelentős, fakadóan, maradunk, részéről, ellenére, egyedüli, Gergelyt, Katalint, hitünket, győzelem, kiemelve, védelmét, jellegét, jelölték, amelyért, tartósan, szünetet, vasárnap, országos, valamint, amellyel, bankokat, közcélok, bevonták, millióan, múltbeli, bevetett, médiában, kultúrák, fortélyt, alelnöke, küzdelem, ellenzék, házelnök, sokszínű, követően, színtere, szellemi, többsége, ellenére, szellemi, támogat, nemcsak, akarnak, szerint, indokok, Kubatov, sorolta, sorolta, október, aggódni, sikerek, európai, kétszer, időközi, Kubatov, években, tavaszi, nevezte, mellett, trükköt, beszélt, átívelő, Kubatov, immáron, Ahogyan, nyitott, nyugati, nemzeti, anélkül, szerint, Kubatov, mostani, sorolta, tömeges, nemzeti, egyszer, mindent, akarjuk, ugyanaz, világuk, képesek, esélyét, határok, leszünk, perverz, Kontrát, végképp, növekvő, számára, közölte, európai, sikerül, pusztán, egyórás, amelyek, csökken, cégeket, mondta, elnöki, Európa, Károly, magyar, állnak, Európa, Fidesz, László, terror, korlát, nélkül, Ezután, minden, teljes, védeni, elnöke, mondta, győzni, Németh, védeni, Gulyás, jelölt, terror, Viktor, megint, szülei, nemzet, Gábort, utalva, védeni, Fidesz, szinte, Nagyon, vívott, Fidesz, talpra, múltat, jövője, László, vannak, állnak, leélni, tudnak, között, minket, bukása, minket, Fidesz, unokái, vezető, kapott, szerep, elleni, kilenc, egyike, mondta, esetek, Fidesz, emelte, zajlik, minden, terepe, Európa, esélye, hittük, Novák, azért, sokan, napot, akkor, mások, miért, pedig, Orbán, tőlük, miatt, látva, miatt, miatt, lenni, Gábor, miatt, mások, érvek, hanem, világ, tette, hozzá, ezzel, Kampf, teszi, média, Kövér, volna, Gábor, azzal, ennek, pedig, miénk, része, annak, benne, arról, annak, célja, félék, tenni, Soros, akkor, talán, ember, pedig, amely, kevés, hitte, volna, ennek, Kövér, ismét, közel, végén, felül, közel, Gábor, addig, nyert, pedig, meccs, ugyan, nyert, után, hogy, lesz, harc, hogy, hogy, kell, hogy, hogy, szép, közé, nagy, lesz, mint, hogy, hogy, után, majd, jövő, MSZP, FOTÓ, után, mert, hogy, noha, hogy, Mein, lesz, érti, elit, hogy, hogy, majd, hogy, ősze, kell, kell, akik, Ezen, hogy, hogy, után, hogy, csak, párt, ezer, egy, lét, egy, nem, nem, meg, meg, sem, meg, Meg, azt, egy, van, aki, Van, aki, van, azt, aki, óta, azt, ami, aki, van, ben, ami, nem, meg, van, aki, még, meg, már, egy, sem, még, ben, azt, sem, sok, sem, áll, Azt, még, azt, van, még, nemzeti kultúrák, legközvetlenebb fenyegetés, küzdelem zajlik, házelnök arról, kommunizmus bukása, ember társadalmi, nyugati média, egypárti sajtónál, világ számára, vezető szerep, magyarországi ellenzék, európai politikai, európaiak többsége, ellenzék minden, időközi választásokon, esetek közel, múltbeli sikerek, jövő tavaszi, végén nagy, indokok közé, 40-es években, családjával történtek, párt mellett, szülei emlékéért, tőlük kapott, unokái jövője, érvek között, gazdaság talpra, határok védelmét, múltat sikerül, testületi beszámolók, kongresszuson módosították, szavazatszámláló bizottság, egyedüli jelölt, lehetőségét korlátoltságából korlátlanul, legerősebbike erkölcseiben vitathatóvá, összehasonlíthatatlanul nagy sorolta, zajlik vannak kultúrában, hozzá választmányának Katalint, kongresszusán jelentette célja, közölte nélkül volna, támogatták nemcsak elfogadását, bevetett hazudott legkevésbé, hogy aki azt, média hangsúlyozta azt, hogy megtörtént mondanivalója, kongresszusán fogalmazta Meg, egyszer elit Károly, félék megint jelölt, családjával szerep hogy, nem társadalma bevonták, kapott tartósan hogy, pedig ugyan határainak, önrendelkezését jövője családjával, szavazatszámláló egyedüli politikai, finanszírozásába kiváltság Kubatov, alapszabályt gazdasági unokái, elkerülhetetlen mint határok, mondta szülei fogalmazott, megtörtént benne közel, közteherviselés Fidesz újraegyesítésének, szellemi próbáljon amellyel, rendeltek gyerekeiért Kifejtette, nemzeti beszámolók FOTÓ, elleni bástyáinak nagyvárosi, Meg határainak szerint, győzelem dolgoztak hogy, legközvetlenebb emlékéért Fidesz, Európa van kiáltvány, miatt világhatalmi szuverenitását, nemzeti fenyegethet miatt, világuk Németh önkormányzati, van hogy oktatásban, korlátlanul múltbeli győzelem, újraegyesítésének demokráciának Ezután, elkezdenek meghatározottsága közel, azzal jelölték pártigazgató, korlát sokszínű támogat, helyzetét meghatározottsága Katalint, számára Gábor mostani, teljes nagyvárosi elleni, eddiginél annak politikai, jelentős Novák kommunizmus, állnak mint terror, van jövő, vezető végképp, létrehozását kilenc, próbáljon hogy, szabadságának ellenére, fortélyt Kubatov, Ezen minden, nyitott mindenütt, Kifejtette választóit, amely pedig, nemcsak támogat, fontosabbnak ugyanakkor, miatt beszélt, hogy érti, szabadságának Kövér, akarnak finanszírozásába, Németh pártigazgató, pusztán sokan, talán ősze, végképp szép, gondolnák van, gazdasági Kifejtette, leélni harc, Ahogyan hogy, legközvetlenebb utóbbival, Fidesz Kubatov, érvek ismét, mások követően, határokon védeni, gonosznak emlékéért, történtek annak, ellenére van, Mein csak, múltat tudnak, volna béremelések, tavaszi módosították, kapcsolatban addig, emlékéért talán, talpra hogy, állnak esetek, hangsúlyozta említette, pénzügyeket közé, fegyverekkel noha, mindenütt védelmét, október nélkül, világ nyert, emlékéért demokráciának, azzal ugyanakkor, sem Katalint, MSZP tenni, egyórás kontinens, kell esélye, fogalmazott jelentette, sorolta Soros, kétharmadában alapszabályt, ellenére szétzilálni, múltbeli megint, finanszírozásába ugyanaz, időközi kiáltvány, egy aki, Mein állnak, volna ugyanakkor, miatt immáron, bevetett Orbán, elit mindenütt, Kubatov küzdelem, Viktor gazdaság, hangsúlyozta Gábor, mondta László, akarjuk unokái, zajlik aki, hogy kapcsolatban, Fidesz hogy, utalva szuverenitását, kapcsolatban esélyét, sok összehasonlíthatatlanul, béremelések világ, ugyanakkor Ezen, Budapesten vívott, Németh pillanatokra, hogy hatékonyabban, képesek Kubatov, színtere vannak, helyzetét bevándoroltatás, választóit akkor, Novák hogy, média ugyanaz, sem említette, fakadóan terror, egypárti nemzeti, kapcsolatban magunkra, anélkül rendeltek, lezülleszteni látva, megtörtént munkahely, emlékéért ismét, szünetet Astoriánál, hogy meg, Gábor rendszert, Európa foglalkoztatottság, megmaradt ember,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2011 TVN.HU Kft.