Regisztráció  Belépés
Keresés
Naptár
2016.12 2017. Január 2017.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Véleményezd.hu már az Androidon is!
Épp várod a buszt? Sorban állsz a pénztárnál?
Vagy egyszerűen csak unatkozol?

Olvasd el a legfrissebb híreket bárhol, bármikor!
Írd meg a véleményedet is!

Az alkalmazás letölthető az Android Marketből is!

Letöltés
Véleményezők toplistája
1. atomvaros 3262
2. venci76 3054
3. kicsoda57 599
4. olinia 390
5. eladasos 367
6. szicu 266
7. jbal 261
8. orsi1 200
9. duplanagypapa 185
10. raffraff 168
Információ
Véleményezd!
Mit gondolsz róla? Egyetértesz? Mi a véleményed?
RSS
1 2 3 4 5 6 7 8 
Férfi kosárlabda NB I - Szombathelyi siker Sopronban
A Falco KC három ponttal győzött a Sopron otthonában a férfi kosárlabda NB I alapszakaszának szombati játéknapján.
2017.01.07. 22:34
Vélemények száma: 0
Férfi kosárlabda NB I - Lemondott a címvédő Szolnok vezetőedzője
Stojan Ivkovic lemondott a férfi kosárlabda NB I-ben címvédő Szolnoki Olaj KK vezetőedzői posztjáról szombaton.
2017.01.07. 22:14
Vélemények száma: 0
Berlini merénylet - Szakmai hiányosságok róhatók fel a német hatóságoknak a szakértő szerint
A német hatóságok dokumentálták, hogy a berlini merénylet elkövetője drogkereskedelemmel foglalkozik, köztörvényes bűncselekményeket hajtott végre, ennek ellenére nem tudták ezt bizonyítani és lépni vele szemben, ami szakmai hiányosságokra mutat rá - mondta Horváth József biztonságpolitikai szakértő az M1 aktuális csatornán szombaton.
2017.01.07. 21:54
Vélemények száma: 0
A Mercedes eladásai 34,5 százalékkal bővültek tavaly Magyarországon BŐVÍTETT (új: növekedési arány)
A Mercedes 2751 személyautót adott el 2016-ban a magyarországi újautó-piacon, ezzel a márka eladásai 34,5 százalékkal bővültek. Az idén is legalább két számjegyű növekedésre számít a márka magyarországi képviselete, amely szerint a legperspektivikusabb SUV kategóriában akár a tavalyi 80 százalék körüli bővülés is megismétlődhet.
2017.01.07. 21:34
Vélemények száma: 0
A Mercedes eladásai 34,5 százalékkal bővültek tavaly Magyarországon
A Mercedes 2751 személyautót adott el 2016-ban a magyarországi újautó-piacon, ezzel a márka eladásai 34,5 százalékkal bővültek. Az idén is legalább két számjegyű növekedésre számít a márka magyarországi képviselete, amely szerint a legperspektivikusabb SUV kategóriában akár a tavalyi 80 százalék körüli bővülés is megismétlődhet.
2017.01.07. 20:53
Vélemények száma: 0
Női kosárlabda NB I - Szekszárdi siker
A házigazda Szekszárd nyolcpontos győzelmet aratott a PEAC-Pécs ellen a női kosárlabda NB I alapszakaszának szombati játéknapján, s ezzel megőrizte második helyét a tabellán.
2017.01.07. 20:34
Vélemények száma: 0
Férfi kosárlabda NB I - Szegeden is veszített a címvédő Szolnok
A címvédő Szolnoki Olaj KK hosszabbítás után egy ponttal kikapott a Szeged otthonában a férfi kosárlabda NB I alapszakaszának szombati játéknapján.
2017.01.07. 20:24
Vélemények száma: 0
A Luxor nyerőszámai és nyereményei
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint az 1. heti Luxor-számsorsolás nyerőszámai a következők:
2017.01.07. 20:13
Vélemények száma: 0
Osztrák jégkorongliga - Az Innsbruck legyőzte a Fehérvárt
Az Innsbruck csapata 4-2-re győzött a Fehérvár AV19 otthonában az osztrák jégkorongliga (EBEL) szombati játéknapján.
2017.01.07. 20:04
Vélemények száma: 0
Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint az 1. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2017.01.07. 20:03
Vélemények száma: 0
1 2 3 4 5 6 7 8 
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2011 TVN.HU Kft.