Regisztráció  Belépés
Keresés
Naptár
2017.02 2017. Március 2017.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Véleményezd.hu már az Androidon is!
Épp várod a buszt? Sorban állsz a pénztárnál?
Vagy egyszerűen csak unatkozol?

Olvasd el a legfrissebb híreket bárhol, bármikor!
Írd meg a véleményedet is!

Az alkalmazás letölthető az Android Marketből is!

Letöltés
Véleményezők toplistája
1. atomvaros 3262
2. venci76 3054
3. kicsoda57 599
4. olinia 390
5. eladasos 367
6. szicu 266
7. jbal 261
8. orsi1 200
9. duplanagypapa 185
10. raffraff 168
Információ
Véleményezd!
Mit gondolsz róla? Egyetértesz? Mi a véleményed?
RSS
1 2 3 4 5 6 7 8 9 
MLS - Nikolics gólt lőtt új csapatában
Nikolics Nemanja megszerezte első gólját az észak-amerikai labdarúgó-bajnokságban (MLS).
2017.03.11. 22:14
Vélemények száma: 0
Kitüntették a magyar standot a világ legnagyobb idegenforgalmi szakvásárán, a berlini ITB-n
Megkapta a legjobb európai kiállítónak járó díjat a magyar nemzeti stand szombaton a világ legnagyobb idegenforgalmi szakvásárán, a berlini Nemzetközi Turisztikai Börzén (ITB).
2017.03.11. 21:44
Vélemények száma: 0
Férfi kézilabda EHF Kupa - Dániában is győzött a Tatabánya
A Tatabánya csapata 29-26-ra győzött a dán KIF Kolding otthonában a férfi kézilabda EHF Kupa csoportkörének negyedik fordulójában, szombaton Horsensben.
2017.03.11. 20:53
Vélemények száma: 0
Női vízilabda Euroliga - Az UVSE sem jutott be a négyes döntőbe
A Dunaújváros után az UVSE-nek sem sikerült bejutnia a női vízilabda Euroliga négyes döntőjébe: a fővárosi együttes az itthoni egygólos győzelem után a szombati visszavágón, Spanyolországban néggyel kikapott a Matarótól.
2017.03.11. 20:53
Vélemények száma: 0
Női kosárlabda NB I - Kikapott Miskolcon a címvédő Sopron
A címvédő Sopron kikapott a Miskolc vendégeként a női kosárlabda NB I szombati rangadóján.
2017.03.11. 20:33
Vélemények száma: 0
Női kézilabda NB I - Az MTK és a Fehérvár egymást másolta
A Fehérvár a vendég Siófokot, az MTK pedig vendégként a Budaörsöt győzte le 27-26-ra a női kézilabda NB I szombati játéknapján.
2017.03.11. 20:33
Vélemények száma: 0
Férfi kézilabda NB I - Esélyesek sikerei
A Szeged Komlón, a Csurgó Egerben győzött a papírformának megfelelően a férfi kézilabda NB I szombati játéknapján.
2017.03.11. 20:23
Vélemények száma: 0
Tüntetés fogadta az Északi Liga vezetőjét Nápolyban
Sárközy Júlia, az MTI tudósítója jelenti:
Csatatérré változtak Nápoly utcái szombaton a Matteo Salvini, az Északi Liga ellenzéki párt vezetője látogatása ellen tiltakozó tüntetés miatt.

2017.03.11. 20:23
Vélemények száma: 0
Halálos baleset történt az M0-son
Halálos baleset történt szombat este az M0-s autóút 4-es kilométerénél, a helyszínelés miatt csak egy sáv járható - közölte a rendőrség a police.hu honlapon.
2017.03.11. 20:14
Vélemények száma: 0
Megnyitották drMáriás tárlatát a debreceni Modemben
drMáriás eddigi legnagyobb hazai tárlatát nyitották meg szombaton a debreceni Modem Modern és Kortárs Képzőművészeti Központban.
2017.03.11. 20:13
Vélemények száma: 0
1 2 3 4 5 6 7 8 9 
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2011 TVN.HU Kft.