Regisztráció  Belépés
Keresés
Naptár
2017.02 2017. Március 2017.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Véleményezd.hu már az Androidon is!
Épp várod a buszt? Sorban állsz a pénztárnál?
Vagy egyszerűen csak unatkozol?

Olvasd el a legfrissebb híreket bárhol, bármikor!
Írd meg a véleményedet is!

Az alkalmazás letölthető az Android Marketből is!

Letöltés
Véleményezők toplistája
1. atomvaros 3262
2. venci76 3054
3. kicsoda57 599
4. olinia 390
5. eladasos 367
6. szicu 266
7. jbal 261
8. orsi1 200
9. duplanagypapa 185
10. raffraff 168
Információ
Véleményezd!
Mit gondolsz róla? Egyetértesz? Mi a véleményed?
RSS
1 2 3 .9 10 .14 15 .18 19 20 
Fehér Ház: Trump elnök "rendkívül aggódik" a WikiLeaks miatt
Járai Judit, az MTI tudósítója jelenti:
A Fehér Ház szóvivője szerint Donald Trump amerikai elnök "rendkívül aggódik", hogy a WikiLeaks kiszivárogtató portálnak sikerült feltörnie a Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) biztonsági rendszerét.

2017.03.08. 23:54
Vélemények száma: 0
Férfi kézilabda BL - Győzelemmel zárta a csoportkört a Szeged
A MOL-Pick Szeged 30-24-re győzött a német Rhein-Neckar Löwen vendégeként a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó fordulójában, szerdán.
2017.03.08. 22:53
Vélemények száma: 0
Férfi vízilabda ob I - A BVSC legyőzte a Vasast
A BVSC 14-8-ra legyőzte a Vasast a férfi vízilabda ob I középszakaszában, a felsőház negyedik fordulójának szerdai játéknapján.
2017.03.08. 21:54
Vélemények száma: 0
Indian Wells-i tenisztorna - Babosék búcsúztak
Babos Tímea - oldalán Anasztaszija Pavljucsenkovával - nem jutott a 16 közé az Indian Wells-i keménypályás tenisztorna páros versenyében.
2017.03.08. 21:53
Vélemények száma: 0
A Szövetségi Nyomozó Iroda vezetője nem kíván lemondani
Járai Judit, az MTI tudósítója jelenti:
A Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) vezetője, James Comey bejelentette, hogy kitölti mandátumát és nem mond le.

2017.03.08. 21:53
Vélemények száma: 0
Férfi röplabda NB I - Egyenlített a Pénzügyőr az elődöntőben
A Pénzügyőr hazai pályán három játszmában legyőzte a Kazincbarcikát a férfi röplabda NB I elődöntőjének szerdai, második mérkőzésén, ezzel egyenlített az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharcban.
2017.03.08. 21:43
Vélemények száma: 0
Férfi vízilabda ob I - Magabiztos miskolci siker
A Miskolc csapata rendkívül magabiztos, hatgólos győzelmet aratott a vendég Szeged csapata felett a férfi vízilabda ob I középszakaszában, a felsőház negyedik fordulójának szerdai játéknapján.
2017.03.08. 21:23
Vélemények száma: 0
Jégkorong MOL Liga - A MAC lesz a címvédő ellenfele a döntőben
A MAC Budapest lesz a címvédő és alapszakaszgyőztes DVTK Jegesmedvék ellenfele a jégkorong MOL Liga, mivel az elődöntő ötödik, szerdai mérkőzésén hazai pályán 5-1-re legyőzte a Debrecent.
2017.03.08. 21:13
Vélemények száma: 0
EU-csúcs - A német kormány támogatja Donald Tusk újraválasztását az Európai Tanács elnöki tisztségére
A német szövetségi kormány támogatja Donald Tusk megerősítését az Európai Tanács elnöki tisztségében, és azzal számol, hogy a lengyel politikust újra meg is választják az uniós állam-, illetve kormányfőket összefogó testület vezetőjének - mondta a német kormány egy magas beosztású tisztségviselője szerdán Berlinben.
2017.03.08. 21:03
Vélemények száma: 0
Férfi kosárlabda NB I - Idegenben nyert a Szeged
A Szeged csapata 79-74-re nyert a Jászberény vendégeként a férfi kosárlabda NB I szerda esti mérkőzésén.
2017.03.08. 20:53
Vélemények száma: 0
1 2 3 .9 10 .14 15 .18 19 20 
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2011 TVN.HU Kft.