Regisztráció  Belépés
Keresés
Naptár
2017.03 2017. április 2017.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Véleményezd.hu már az Androidon is!
Épp várod a buszt? Sorban állsz a pénztárnál?
Vagy egyszerűen csak unatkozol?

Olvasd el a legfrissebb híreket bárhol, bármikor!
Írd meg a véleményedet is!

Az alkalmazás letölthető az Android Marketből is!

Letöltés
Véleményezők toplistája
1. atomvaros 3262
2. venci76 3054
3. kicsoda57 601
4. olinia 390
5. eladasos 367
6. szicu 266
7. jbal 261
8. orsi1 200
9. duplanagypapa 185
10. raffraff 168
Információ
Véleményezd!
Mit gondolsz róla? Egyetértesz? Mi a véleményed?
RSS
1 2 3 .................210 211 .........315 316 ........420 421 
Labdarúgó NB I - Góllövőlista
A labdarúgó OTP Bank Liga góllövőlistája:
2017.04.29. 22:44
Vélemények száma: 0
Labdarúgó NB I - A Videoton ötgólos meccsen verte a DVSC-t
A második Videoton szombaton 3-2-es győzelmet aratott Felcsúton a bennmaradásért küzdő Debreceni VSC felett a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójában.
2017.04.29. 22:44
Vélemények száma: 0
Labdarúgó NB I - Korábbi eredmények (2. rész)
A labdarúgó OTP Bank Liga korábbi eredményei:
2017.04.29. 22:43
Vélemények száma: 0
Férfi kézilabda BL - Párizsi döntetlennel búcsúzott a Szeged
A MOL-Pick Szeged 30-30-as döntetlent játszott a francia Paris Saint-Germain otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének szombati visszavágóján, így búcsúzott a sorozattól.
2017.04.29. 22:43
Vélemények száma: 0
Labdarúgó NB I - Eredmények és tabella
Az éllovas Budapest Honvéd továbbra is több győzelmével előzi meg a második Videotont a labdarúgó OTP Bank Liga 29., szombati fordulóját követően.
2017.04.29. 22:33
Vélemények száma: 0
Vegyespáros curling-vb - Újabb vereséggel 13. a magyar duó
A Palancsa Dorottya, Kiss Zsolt duó 11-0-ra kikapott az amerikai Rebecca Hamilton, Matt Hamilton kettőstől a kanadai Lethbridge-ben zajló olimpiai kvalifikációs vegyespáros curling-világbajnokság helyosztóján, így 13. lett.
2017.04.29. 21:53
Vélemények száma: 0
Reformáció 500 - A reformációra és Szabó Magda íróra emlékeztek Kerepesen
A reformáció 500. és Szabó Magda születésének 100. évfordulójára emlékeztek szombaton ökumenikus ünnepi rendezvény keretében a kerepesi Szent Anna templomban.
2017.04.29. 21:46
Vélemények száma: 0
Duatlon Eb - Spanyol és francia aranyérem
A férfiaknál a spanyol Emilio Martin, míg a nőknél a francia Sandra Levenez nyerte a spanyolországi Soriában rendezett duatlon Európa-bajnokságot.
2017.04.29. 21:32
Vélemények száma: 0
Női kosárlabda NB I - Egyenlített a Cegléd a bronzcsatában
A Cegléd szoros csatában legyőzte a vendég Győrt a női kosárlabda NB I bronzcsatájának szombati mérkőzésén, így egyenlített a párharcban.
2017.04.29. 21:22
Vélemények száma: 0
Illegális bevándorlás - Bakondi: Magyarország nem enged a politikai nyomásnak
Magyarország semmiféle politikai nyomásnak vagy támadásnak nem enged, jogi eljárásban azonban partner - mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szombat este az M1 aktuális csatornán.
2017.04.29. 21:22
Vélemények száma: 0
1 2 3 .................210 211 .........315 316 ........420 421 
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2011 TVN.HU Kft.