Regisztráció  Belépés
Keresés
Naptár
2017.09 2017. Október 2017.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Véleményezd.hu már az Androidon is!
Épp várod a buszt? Sorban állsz a pénztárnál?
Vagy egyszerűen csak unatkozol?

Olvasd el a legfrissebb híreket bárhol, bármikor!
Írd meg a véleményedet is!

Az alkalmazás letölthető az Android Marketből is!

Letöltés
Véleményezők toplistája
1. atomvaros 3262
2. venci76 3054
3. kicsoda57 601
4. olinia 390
5. eladasos 367
6. szicu 266
7. jbal 261
8. orsi1 200
9. duplanagypapa 185
10. raffraff 168
Információ
Véleményezd!
Mit gondolsz róla? Egyetértesz? Mi a véleményed?
RSS
1 2 3 4 5 6 7 8 
Katalán válság - A katalán elnök parlamenti ülést hív össze, hogy választ adjanak Madridnak
Fehér Krisztina, az MTI tudósítója jelenti:
A katalán parlament összehívását jelentette be szombat esti televíziós beszédében Carles Puigdemont katalán elnök, hogy "megvitassák és eldöntsék" a választ a spanyol kormány Katalóniában tervezett intézkedéseire.

2017.10.21. 22:23
Vélemények száma: 0
Cseh választás - Az ANO nyerte a cseh választásokat, kilenc párt a parlamentben a végeredmény szerint
Kokes János, az MTI tudósítója jelenti:
Az Andrej Babis vezette jobbközép ANO mozgalom biztos győzelmet aratott a hétvégi csehországi képviselőházi választásokon. A szavazatok százszázalékos feldolgozása alapján a parlamenti alsóházba kilenc párt és mozgalom jutott be.

2017.10.21. 22:13
Vélemények száma: 0
Női röplabda BL - A CEV Kupában folytatja szereplését a Békéscsaba
A bajnoki címvédő Békéscsaba az idegenbeli visszavágón is kikapott az olasz Imoco Volley Coneglianótól a női röplabda Bajnokok Ligája selejtezőjében, így a CEV Kupában folytathatja szereplését.
2017.10.21. 22:03
Vélemények száma: 0
Női kosárlabda NB I - Sima DVTK-siker
A DVTK magabiztosan, 24 ponttal győzött idegenben a PINKK-Pécsi 424 csapata ellen a női kosárlabda NB I szombati játéknapjának második mérkőzésén.
2017.10.21. 21:43
Vélemények száma: 0
Férfi vízilabda ob I - Húsz gólt lőtt a BVSC az UVSE-nek
A BVSC fölényesen, 12 góllal győzött az UVSE vendégeként a férfi vízilabda ob I szombat esti mérkőzésén.
2017.10.21. 21:33
Vélemények száma: 0
Illegális bevándorlás - Bakondi: az EU bürokratikus apparátusa a migrációt támogatja
Az Európai Unió bürokratikus apparátusa szisztematikusan és rendszeresen olyan döntéseket hoz, amelyek esetében a biztonság kérdése másodlagos vagy "sokadlagos" - közölte Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szombat este az M1 aktuális csatornán.
2017.10.21. 21:03
Vélemények száma: 0
Férfi vízilabda ob I - Kilencgólos egri diadal a Honvéd otthonában
Meglepően simán, 12-3-ra verte vendégként az Eger a Honvédot a férfi vízilabda ob I szombati játéknapján.
2017.10.21. 20:43
Vélemények száma: 0
Az élettársi szerződések legalizálásáért tüntettek Bukarestben
Baranyi László, az MTI tudósítója jelenti:
Az élettársi kapcsolatok legalizálásáért tüntettek az LMBT-közösség tagjai szombaton Bukarestben.

2017.10.21. 20:43
Vélemények száma: 0
Cseh választás - Andrej Babis: az ANO nem jelent veszélyt a demokráciára
Kokes János, az MTI tudósítója jelenti:
Az ANO mozgalom nem jelent veszélyt a demokráciára, és Európa-párti mozgalom - jelentette ki szombaton este Prágában Andrej Babis, a hétvégi csehországi képviselőházi választások győztes pártjának elnöke. Hozzátette: nem Kelet felé orientálódnak.

2017.10.21. 20:36
Vélemények száma: 0
Férfi kosárlabda NB I - Súlyos vereséget szenvedett a címvédő
Súlyos, 32 pontos vereséget szenvedett Pécsen a címvédő Alba Fehérvár a férfi kosárlabda NB I szombati játéknapján.
2017.10.21. 20:34
Vélemények száma: 0
1 2 3 4 5 6 7 8 
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2011 TVN.HU Kft.