Belépés
Keresés
Naptár
2017.09 2017. Október 2017.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Véleményezd.hu már az Androidon is!
Épp várod a buszt? Sorban állsz a pénztárnál?
Vagy egyszerűen csak unatkozol?

Olvasd el a legfrissebb híreket bárhol, bármikor!
Írd meg a véleményedet is!

Az alkalmazás letölthető az Android Marketből is!

Letöltés
Véleményezők toplistája
1. atomvaros 3262
2. venci76 3054
3. kicsoda57 601
4. olinia 390
5. eladasos 367
6. szicu 266
7. jbal 261
8. orsi1 200
9. duplanagypapa 185
10. raffraff 168
Információ
Véleményezd!
Mit gondolsz róla? Egyetértesz? Mi a véleményed?
RSS
1 2 3 4 .8 9 .13 14 16 17 18 
Férfi kézilabda NB I - A Veszprém biztosan nyert az Eger ellen
A címvédő Telekom Veszprém hazai pályán tizenkét góllal, 31-19-re nyert az Eger SBS Eszterházy ellen a férfi kézilabda NB I szerdai játéknapján.
2017.10.04. 19:42
Vélemények száma: 0
Horvát belügyminiszter: Horvátország mindent elkövet, hogy csatlakozzon a schengeni övezethez
Horvátország mindent elkövet, hogy 2018 végéig technikailag felkészüljön és még 2019-ben csatlakozzon a schengeni övezethez - mondta Davor Bozinovic horvát belügyminiszter szerdán Zágrábban, miután tárgyalásokat folytatott Dimitrisz Avramopulosz migrációs ügyekért felelős uniós biztossal.
2017.10.04. 19:42
Vélemények száma: 0
Rövidpályás úszó vk - Hosszú két aranyat és egy ezüstöt nyert az első napon
Hosszú Katinka két arany- és egy ezüstérmet nyert az úszók rövidpályás világkupa-sorozatának dohai állomásának szerdai első napján.
2017.10.04. 19:41
Vélemények száma: 0
Devizapiac - Erősödött a forint
Erősödött a forint a főbb devizákhoz képest a nemzetközi bankközi piacon szerdán.
2017.10.04. 19:31
Vélemények száma: 0
Férfi vízilabda ob I - Szoros csatában nyert a Miskolc
Az Eurokupában a múlt hétvégén százszázalékos teljesítménnyel továbbjutott Miskolc 9-8-ra nyert a Pécs vendégeként az E.ON férfi vízilabda ob I 2017/18-as idényének szerdai nyitófordulójában.
2017.10.04. 19:22
Vélemények száma: 0
Feltételesen szabadlábra helyezték Nagy Zsolt volt romániai távközlési minisztert
Gazda Árpád, az MTI tudósítója jelenti:
A romániai Ilfov megyei törvényszék szerdán jogerősen feltételesen szabadlábra helyezte Nagy Zsoltot, a korábbi Tariceanu-kormány távközlési miniszterét, akit nemzetközi bűnszövetkezet támogatása miatt ítéltek 2015 januárjában négy év letöltendő börtönbüntetésre.

2017.10.04. 19:02
Vélemények száma: 0
Férfi vízilabda ob I - A Tatabánya sikerével kezdődött a szezon
A Tatabánya győzelmével kezdődött az E.ON férfi vízilabda ob I 2017/18-as idénye: Zantleitner Tamás vezetőedző együttese szerdán az idénynyitó forduló első mérkőzésén 9-6-ra diadalmaskodott a vendég Szeged csapata fölött.
2017.10.04. 19:02
Vélemények száma: 0
A németek többsége kompromisszumkészséget vár a bajor CSU-tól a menekültügyben
A kölcsönös engedményeken alapuló megegyezés iránti készséget vár a németek többsége a kormányalakítási tárgyalásokon a bajor jobbközép CSU-tól a párt legfontosabb követelése, a menekültbefogadás felső határának ügyében - mutatta ki egy szerdán ismertetett felmérés.
2017.10.04. 19:02
Vélemények száma: 0
Női kosárlabda NB I - Kikapott Zalaegerszegen a PINKK
A PINKK 12 ponttal kikapott Zalaegerszegen a női kosárlabda NB I szerdai játéknapján.
2017.10.04. 19:01
Vélemények száma: 0
Metrófelújítás - Nyilvánosságra hozta a BKK a felújítás idején érvényes forgalmi rendet
A társadalmi egyeztetést követően nyilvánosságra hozta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a 3-as metró felújításának idején érvényes forgalmi rendet, illetve az intézkedések listáját szerdán.
2017.10.04. 18:41
Vélemények száma: 0
1 2 3 4 .8 9 .13 14 16 17 18 
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2011 TVN.HU Kft.