Regisztráció  Belépés
Keresés
Naptár
2017.10 2017. November 2017.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Véleményezd.hu már az Androidon is!
Épp várod a buszt? Sorban állsz a pénztárnál?
Vagy egyszerűen csak unatkozol?

Olvasd el a legfrissebb híreket bárhol, bármikor!
Írd meg a véleményedet is!

Az alkalmazás letölthető az Android Marketből is!

Letöltés
Véleményezők toplistája
1. atomvaros 3262
2. venci76 3054
3. kicsoda57 601
4. olinia 390
5. eladasos 367
6. szicu 266
7. jbal 261
8. orsi1 200
9. duplanagypapa 185
10. raffraff 168
Információ
Véleményezd!
Mit gondolsz róla? Egyetértesz? Mi a véleményed?
RSS
1 2 3 4 5 6 7 8 
Spanyol, német és orosz film nyert az idei a Faludi Filmszemlén
Egy spanyol kisjátékfilm, egy német dokumentumfilm és egy orosz kísérleti film nyert a 21. Faludi Nemzetközi Amatőrfilmszemlén szombat este a budapesti Art+Cinema moziban.
2017.11.18. 22:44
Vélemények száma: 0
Női kézilabda EHF Kupa - Elherdálta tízgólos előnyét, búcsúzott az Érd
Az Érd búcsúzott a női kézilabda EHF Kupa selejtezőjének harmadik fordulójában.
2017.11.18. 21:54
Vélemények száma: 0
Asztalitenisz csapat Eb - A férfiak nem is kaphattak volna nehezebb sorsolást
A magyar férfi asztalitenisz-válogatottna k rendkívül nehéz, a nőinek viszont legyőzhető ellenfelei lesznek a 2019-es Európa-bajnokság jövő évi selejtezőiben.
2017.11.18. 21:54
Vélemények száma: 0
Labdarúgó NB I - Góllövőlista
A labdarúgó OTP Bank Liga góllövőlistája:
2017.11.18. 21:44
Vélemények száma: 0
Labdarúgó NB I - Eredmények és tabella
A listavezető Videoton és a második Ferencváros tíz pontra növelte előnyét a Debrecen, illetve a címvédő Honvéd előtt a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójában.
2017.11.18. 21:44
Vélemények száma: 0
Labdarúgó NB I - Kiütéses Videoton-győzelem Debrecenben
Fölényesen, 5-2-re győzött a listavezető Videoton a Debrecen otthonában az OTP Bank Liga 16. fordulójának szombati mérkőzésén.
2017.11.18. 21:44
Vélemények száma: 0
Férfi kosárlabda NB I - Utolsó másodperces dobással nyert a Pécs
Elképesztő mérkőzésen, két ponttal nyert a Pécs a Kaposvár otthonában a férfi kosárlabda NB I alapszakaszának szombati játéknapján.
2017.11.18. 21:34
Vélemények száma: 0
Súlyemelő ob - Két címvédés az első napon
Kilenc kategóriában hirdettek győztest a súlyemelők országos bajnokságának szombati nyitónapján a BKV Előre SC sportcsarnokában, ahol ketten tudták megvédeni címüket.
2017.11.18. 21:04
Vélemények száma: 0
Politológus: érthetetlen, hogy miért hisz Vona Gábornak a balliberális értelmiség
Érthetetlen, hogy miért dől be Vona Gábornak, a Jobbik elnökének és a pártnak a balliberális értelmiség, Európában sincs olyan folyamat, amely azt mutatná, hogy a baloldal "összebútorozna" egy szélsőjobboldali párttal - mondta Galló Béla politológus az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában.
2017.11.18. 21:04
Vélemények száma: 0
Férfi vízilabda ob I - Egy góllal jobb volt az Eger az OSC-nél
Hiába vezetett a meccs derekán 6-4-re az OSC, a végén vendége, az Eger örülhetett, mivel 9-8-ra nyerni tudott a férfi vízilabda ob I szombati játéknapjának esti rangadóján.
2017.11.18. 20:54
Vélemények száma: 0
1 2 3 4 5 6 7 8 
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2011 TVN.HU Kft.