Regisztráció  Belépés
Keresés
Naptár
2017.10 2017. November 2017.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Véleményezd.hu már az Androidon is!
Épp várod a buszt? Sorban állsz a pénztárnál?
Vagy egyszerűen csak unatkozol?

Olvasd el a legfrissebb híreket bárhol, bármikor!
Írd meg a véleményedet is!

Az alkalmazás letölthető az Android Marketből is!

Letöltés
Véleményezők toplistája
1. atomvaros 3262
2. venci76 3054
3. kicsoda57 601
4. olinia 390
5. eladasos 367
6. szicu 266
7. jbal 261
8. orsi1 200
9. duplanagypapa 185
10. raffraff 168
Információ
Véleményezd!
Mit gondolsz róla? Egyetértesz? Mi a véleményed?
RSS
1 2 3 4 5 6 7 
A tekvondós Kopcsik Laura bronzérmes a junior Európa-bajnokságon
Kopcsik Laura bronzérmet nyert a tekvondósok ciprusi junior Európa-bajnokságán.
2017.11.04. 22:13
Vélemények száma: 0
Labdarúgó NB I - Remek hajrájával hétgólos meccset nyert a címvédő
A címvédő Budapest Honvéd fordulatos csatában 4-3-ra legyőzte a vendég Puskás Akadémiát a labdarúgó OTP Bank Liga szombati 15. fordulójának zárómérkőzésén.
2017.11.04. 21:43
Vélemények száma: 0
Bakondi György: az Egyesült Államokban is a magyar állásponthoz hasonló nézetek erősödnek a migráció kérdé...
Az Egyesült Államokban azok a nézetek erősödhetnek, amelyek a magyar állásponthoz hasonlóan vélekednek a migrációról és a bevándorlók ellenőrzéséről - mondta Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szombaton az M1 aktuális csatorna esti műsorában.
2017.11.04. 21:23
Vélemények száma: 0
Női kosárlabda NB I - Győzött a PINKK Pécs
A PINKK-Pécsi 424 csapata nyolc ponttal nyert a vendég MTK-Budapest ellen a női kosárlabda NB I szombati mérkőzésén.
2017.11.04. 21:23
Vélemények száma: 0
M1: virtuális kerítések védhetik a svéd városokat a terrortámadásoktól
Virtuális kerítések védhetik a svéd városokat a terrortámadásoktól, a fejlesztést elsőként Stockholmban próbálhatják ki - jelentette az M1 aktuális csatorna tudósítója a finn fővárosból, Helsinkiből.
2017.11.04. 20:53
Vélemények száma: 0
Férfi kosárlabda NB I - Szombathelyi győzelem Sopronban
A Falco 18 pontos győzelmet aratott a Sopron vendégeként a férfi kosárlabda NB I szombati játéknapján.
2017.11.04. 20:43
Vélemények száma: 0
Férfi vízilabda ob I - Az OSC valósággal kiütötte a Szegedet
Az OSC tizenöt gólt lőtt a Szegednek, s csak egyet kapott a férfi vízilabda ob I szombati játéknapján.
2017.11.04. 20:43
Vélemények száma: 0
Osztrák jégkorongliga - Nyert a Fehérvár
A Fehérvár AV19 hazai közönség előtt egy góllal nyert a Südtirol Alperia ellen az osztrák jégkorongliga (EBEL) alapszakaszának szombati játéknapján.
2017.11.04. 20:33
Vélemények száma: 0
Jégkorong Erste Liga - Kikapott a Fehérvár és az FTC
A Csíkszereda a Fehérvári Titánokat, a Brassó pedig a Ferencvárost győzte le magabiztosan a jégkorong Erste Liga szombati játéknapján.
2017.11.04. 20:13
Vélemények száma: 0
Férfi kosárlabda NB I - Az utolsó negyed döntött Kaposváron
A vendég DEAC az utolsó negyedben fordította a maga javára a Kaposvár elleni mérkőzést a férfi kosárlabda NB I szombati játéknapján.
2017.11.04. 20:12
Vélemények száma: 0
1 2 3 4 5 6 7 
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2011 TVN.HU Kft.