Belépés
Keresés
Naptár
2019.05 2019. Június 2019.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Véleményezd.hu már az Androidon is!
Épp várod a buszt? Sorban állsz a pénztárnál?
Vagy egyszerűen csak unatkozol?

Olvasd el a legfrissebb híreket bárhol, bármikor!
Írd meg a véleményedet is!

Az alkalmazás letölthető az Android Marketből is!

Letöltés
Véleményezők toplistája
1. atomvaros 3261
2. venci76 3054
3. kicsoda57 601
4. olinia 390
5. eladasos 367
6. szicu 266
7. jbal 261
8. orsi1 199
9. duplanagypapa 185
10. raffraff 168
Információ
Véleményezd!
Mit gondolsz róla? Egyetértesz? Mi a véleményed?
RSS
EP-választás - Orbán: akinek számít Magyarország és Európa jövője, annak vasárnap el kell mennie választani!
Akinek számít Magyarország és Európa jövője, annak vasárnap el kell mennie választani! - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Magyar Nemzetben és a Mediaworks vidéki napilapjaiban szombaton megjelent interjúban. A kormányfő úgy fogalmazott: "a bevándorláspártiak mind ott lesznek, legyünk ott mi is!"


Orbán Viktor kiemelte: a vasárnapi szavazás alkalmas arra is, hogy következtetést vonjanak le a kormány és az ellenzék munkájáról is.

Az eredmények meggyengíthetik vagy megerősíthetik a kormányokat, illetve kormányfőket az Európai Tanácsban. Magyarország ereje tehát az Európa jövőjéről zajló vitában attól függ, hogy a magyar választók miként döntenek vasárnap - mondta.

"Az európai jövő legfontosabb kérdése a bevándorlás kérdése, vagyis hogy megőrizzük-e földrészünk kulturális identitását, keresztény alapokra épülő civilizációját" - szögezte le a kormányfő.

A bevándorlás ügyében képviselt magyar álláspont súlyát a vasárnapi eredmények fogják meghatározni. A szavazók akkor tudják megállítani a bevándorlást, ha bevándorlásellenes képviselőket küldenek Brüsszelbe - jelentette ki Orbán Viktor, megjegyezve: "nem mindegy, hogy gyermekeink és unokáink milyen Európában fognak felnőni".

A miniszterelnök kifejtette: az a "nagyon erős brüsszeli törekvés", hogy egész Európát átalakítsák.

Ez "folyamatos fenyegetést jelent számunkra". Európában vannak olyan politikusok, pártok, kormányok, üzleti érdekcsoportok, értelmiségi hálózatok és szellemi központok, amelyek szerint Európának maga mögött kell hagynia a keresztény kultúrát és a nemzeti történelmi korszakot, és létre kell hozni az Európai Egyesült Államokat, egy kevert népességű birodalmat, amelyben már sem a kereszténységre épülő identitás, sem a nemzethez tartozás nem jelent majd semmit, mert feloldódik és eltűnik - mondta a miniszterelnök.

Ezen törekvésnek Magyarországon is vannak képviselőik - mondta Orbán Viktor, hozzátéve: ők azok, akik brüsszeli mintára nem megállítani akarják a bevándorlást, hanem megszervezni.

Az európai baloldal azért akar kevert népességű Európát, mert valójában a nemzeteket akarja felszámolni. Márpedig Európa erejét a sikeres nemzetállamok adják - közölte a kormányfő, akinek meggyőződése: a következő évtizedben nem lehet úgy politizálni Magyarországon, hogy nem a migrációt tartják a legfontosabb kérdésnek.

A miniszterelnök megjegyezte: "ha az elmúlt években baloldali kormány lett volna Magyarországon, akkor most úgy néznének ki a városaink, mint egyes német vagy francia városok, mert százezrével lennének itt Afrikából vagy a Közel-Keletről érkezett migránsok".

Kitért arra is, hogy a baloldali pártok Európában minden alkalommal a bevándorláspárti erőkkel szavaztak együtt.

A magyar pártok képviselőjelöltjei közül csak a Fidesz politikusaira lehet számítani - jelentette ki.

Függetlenül attól, hogy éppen mit mondanak, a magyar ellenzék egésze beállt a bevándorláspártiak mögé. Nem a magyar embereket, hanem Brüsszelt képviselik - mondta Orbán Viktor, kiemelve: Brüsszelben az asztalfiókok tele vannak a migrációt felgyorsító tervekkel.

Migránskártya, migránsvízum, Soros bevándorláspárti szervezeteinek több milliárd eurós támogatása - sorolta a kormányfő, hozzátéve: ezeket le kell állítani, a pénzt határvédelemre és a családok támogatására kell fordítani.

Orbán Viktor kitért arra is, hogy a Fidesz akkor marad a néppártban, ha Magyarországnak az az érdeke; mindez attól függ, hogy a néppárt merre mozdul.

Mint elmondta: a bevándorlás kérdése kettévágta az EPP-t. Ebben a helyzetben Orbán Viktor szerint a kormányfők szerepe fel fog értékelődni a pártokhoz képest, és ennek legmarkánsabb jele a visegrádi négyek megerősödése, amelynek keretein belül négy olyan miniszterelnök működik együtt, akik négy különböző pártcsalád tagjai.

A magyar ellenzékkel kapcsolatban azt mondta, hogy kormányukat egymás után háromszor választották meg, "ez nyilván frusztrációt okoz azokban, akik sorozatban alulmaradnak". Ezzel együtt kiemelte: az ellenzék győzelmét nem ő, hanem a magyar emberek akadályozzák.

Meg kellene érteniük végre az ellenzéki politikusoknak és a mögöttük álló szellemi műhelyeknek, az, hogy kilencedik éve nemzeti és keresztény alapokon álló, nagyon stabil kormánya van Magyarországnak nem "valamiféle baleset", hanem az ország kulturális identitása. "Ez az a talapzat, ez az a magyar világ, amelynek a céljait, vágyait, törekvéseit kifejezi az a kormányzat, amelyet ma én vezetek" - fogalmazott a kormányfő

Mindez nem a vezető személyén múlik, hanem azon, hogy amit képviselnek, a "hazaszeretet, az európai keresztény kultúra tisztelete, a családok támogatása, a munkahelyek védelme, a teljes foglalkoztatottságra való törekvés, a minimálbér emelése és a biztonság fő szempontokká emelése, ezek mind összhangban vannak a magyar emberek értékeivel" - mondta Orbán Viktor.

Amit az ellenzék erőltet, az Európai Egyesült Államok, a bevándorlás, a gendertémák, hogy a férfi és a nő közötti hagyományos viszonyrendszer változzon meg, hogy a család egy variálható együttélési forma, hogy a nemzet nem más, mint kulturális tévedés, hogy a bevándorlás szép és jó, ezek mind olyan gondolatok, amelyek idegenek a magyar társadalom hatalmas többségének a gondolkodásától - közölte a kormányfő.

"A magyar és az európai jövő pedig azon múlik, hogy meg tudjuk-e őrizni a keresztény értékeken álló identitásunkat és kultúránkat" - fogalmazott, kiemelve: vasárnap Európa jövője a tét.

Felidézte: hétpontos programot állított össze a bevándorlás megállítására, ehhez kéri a magyarok támogatását. "Brüsszelben sokan fogják ezt ellenezni, úgyhogy erős támogatást kérek a magyar emberektől, mert csak az ő segítségükkel tudom ezt Brüsszelben képviselni" - mondta Orbán Viktor.Forrás: MTI
Címkék: bevándorláspártiak, miniszterelnök, napilapjaiban, Magyarország, fogalmazott, Mediaworks, interjúban, választani, jelentette, szombaton, Nemzetben, foglalkoztatottságra, bevándorláspártiak, képviselőjelöltjei, bevándorlásellenes, bevándorláspárti, bevándorláspárti, Magyarországnak, meggyengíthetik, kereszténységre, Magyarországnak, viszonyrendszer, gondolkodásától, Magyarországon, érdekcsoportok, miniszterelnök, civilizációját, Magyarországon, miniszterelnök, szervezeteinek, miniszterelnök, Magyarországon, miniszterelnök, határvédelemre, következtetést, politikusoknak, megerősíthetik, identitásunkat, legmarkánsabb, megállítására, nemzetállamok, Migránskártya, vasárnapi szavazás, ellenzék munkájáról, eredmények meggyengíthetik, magyar választók, európai jövő, bevándorlás kérdése, bevándorlás ügyében, vasárnapi eredmények, szavazók akkor, miniszterelnök kifejtette, keresztény kultúrát, Orbán Viktor, Európai Tanácsban, Európai Egyesült Államokat, Márpedig Európa, Európai Egyesült Államok, Magyar Nemzetben,
2019.05.25. 09:10
Vélemények száma: 0
Vélemények Új vélemény
Sajnos ehhez a hírhez még nem érkezett vélemény! Legyél Te az első, írd meg a véleményed!
További címkék
segítségükkel, politikusaira, meghatározni, meggyőződése, szempontokká, akadályozzák, migránsvízum, Magyarország, bevándorlást, frusztrációt, kormányfőket, alulmaradnak, választották, támogatására, kapcsolatban, megszervezni, bevándorlást, képviselőket, megerősödése, asztalfiókok, legfontosabb, legfontosabb, hazaszeretet, ellenzékkel, törekvésnek, bevándorlás, értékelődni, képviselőik, Brüsszelben, kormányokat, gyermekeink, fogalmazott, megállítani, kormányukat, fenyegetést, értelmiségi, támogatását, együttélési, bevándorlás, Brüsszelben, Függetlenül, többségének, gendertémák, kultúránkat, hagyományos, Brüsszelben, politikusok, átalakítsák, százezrével, felszámolni, politizálni, bevándorlás, bevándorlás, bevándorlás, megjegyezve, földrészünk, bevándorlás, felgyorsító, megjegyezte, identitását, megállítani, törekvéseit, képviselnek, munkahelyek, összhangban, fogalmazott, műhelyeknek, valamiféle, történelmi, variálható, birodalmat, alkalommal, sorozatban, keresztény, gondolatok, feloldódik, kilencedik, nemzeteket, értékeivel, képviselik, támogatása, támogatása, identitása, keresztény, minimálbér, jelentette, kormányzat, kulturális, tisztelete, évtizedben, kulturális, pártcsalád, folyamatos, helyzetben, néppártban, keresztény, támogatást, keresztény, kormányfők, kettévágta, emberektől, kifejtette, kulturális, Brüsszelbe, jelentette, keresztény, társadalom, megőrizzük, eredmények, eredmények, munkájáról, képviselni, migrációt, migrációt, programot, kormányfő, vasárnapi, biztonság, valójában, Felidézte, álláspont, tervekkel, képviselt, következő, kormányfő, városaink, Tanácsban, embereket, Európában, baloldali, szavaztak, pártokhoz, visegrádi, vasárnapi, számítani, jövőjéről, migránsok, személyén, népességű, választók, baloldali, ellenzéki, ellenezni, Brüsszelt, Afrikából, kormányfő, kérdésnek, hétpontos, kormányfő, brüsszeli, különböző, központok, identitás, hozzátéve, győzelmét, háromszor, hálózatok, népességű, hozzátéve, Államokat, brüsszeli, Európában, korszakot, változzon, Európában, kormányok, fordítani, számunkra, Európának, értékeken, nemzethez, kormányfő, kifejezi, szellemi, Keletről, lennének, tartozás, hatalmas, érkezett, amelynek, szavazás, alkalmas, idegenek, kiemelte, kormánya, alapokon, mondanak, vonjanak, ellenzék, ellenzék, amelyben, amelynek, mögöttük, Egyesült, talapzat, szellemi, keretein, szögezte, kultúrát, törekvés, alapokra, ellenzék, állítani, kiemelve, unokáink, elmondta, küldenek, milliárd, vasárnap, szavazók, baloldal, Márpedig, Egyesült, ellenzék, kiemelve, törekvés, magyarok, néznének, döntenek, családok, érteniük, állított, kiemelte, vasárnap, családok, emberek, szerint, nyilván, nemzeti, kellene, szerepe, működik, sorolta, kérdése, néppárt, azokban, európai, eltűnik, Államok, közötti, kérdése, kérdése, Európai, erőltet, emberek, akarják, mintára, európai, tévedés, Európai, Európát, közölte, mindegy, európai, felnőni, amelyek, szerint, amelyek, nemzeti, hagynia, ügyében, vitában, úgyhogy, kormány, francia, illetve, baleset, európai, városok, vezetek, erőkkel, céljait, vágyait, amelyet, kultúra, kormány, Európát, sikeres, emelése, emelése, közölte, Európai, években, tartják, védelme, őrizni, Viktor, Európa, négyek, együtt, tagjai, fogják, magyar, jövője, mondta, család, teljes, vannak, magyar, magyar, vezető, Mindez, stabil, ország, magyar, mondta, Viktor, mondta, magyar, magyar, egymás, magyar, nagyon, együtt, nemzet, tudjuk, vannak, magyar, jelent, mondta, semmit, mondta, beállt, vannak, Viktor, kevert, jelent, nagyon, ezeket, vannak, mögött, üzleti, egésze, mondta, együtt, magyar, pártok, minden, pártok, Kitért, elmúlt, akinek, erejét, Viktor, magyar, kevert, akarja, Fidesz, Európa, Viktor, pártok, fognak, mondta, mindez, magyar, súlyát, érdeke, mozdul, miként, képest, Viktor, Viktor, Európa, magyar, fogják, vagyis, tudják, Viktor, Fidesz, kitért, milyen, tehát, lehet, ereje, zajló, pedig, kérek, egész, Orbán, hanem, múlik, egyes, akkor, volna, attól, múlik, tudom, azért, létre, férfi, épülő, épülő, olyan, hozni, forma, össze, német, Orbán, hanem, akkor, Orbán, Orbán, ehhez, olyan, sokan, adják, akkor, éppen, Orbán, attól, attól, közül, hanem, lehet, Ezzel, hanem, Soros, Orbán, végre, Orbán, eurós, pénzt, hanem, merre, marad, Közel, Orbán, olyan, Ebben, belül, ennek, világ, négy, mert, hogy, kell, ezek, azon, mind, jövő, kell, hogy, kell, kell, vagy, maga, csak, hogy, több, arra, akik, jövő, függ, függ, erős, hogy, akik, négy, kéri, hogy, hogy, hogy, álló, okoz, Mint, hogy, arra, szép, után, hogy, erős, tele, mert, ezek, csak, jele, való, mind, akar, álló, Amit, azok, hogy, hogy, hogy, azon, vagy, mert, vagy, hogy, amit, lett, arra, most, mint, mögé, akik, hogy, majd, hogy, álló, Ezen, hogy, hogy, hogy, mert, mint, egy, sem, fog, fel, egy, EPP, itt, más, Meg, ezt, már, úgy, ezt, nem, nem, meg, nem, nem, van, nem, éve, mit, meg, tét, nem, nem, úgy, sem, meg, nem, azt, Nem, nem, nemzeti történelmi, kevert népességű, kereszténységre épülő, nemzethez tartozás, európai baloldal, nemzeteket akarja, sikeres nemzetállamok, következő évtizedben, migrációt tartják, legfontosabb kérdésnek, miniszterelnök megjegyezte, elmúlt években, baloldali pártok, bevándorláspárti erőkkel, magyar pártok, magyar ellenzék, magyar embereket, asztalfiókok tele, migrációt felgyorsító, pénzt határvédelemre, családok támogatására, néppárt merre, helyzetben Orbán, kormányfők szerepe, pártokhoz képest, visegrádi négyek, magyar ellenzékkel, ellenzék győzelmét, magyar emberek, ellenzéki politikusoknak, mögöttük álló, ország kulturális, vezető személyén, európai keresztény, családok támogatása, munkahelyek védelme, minimálbér emelése, ellenzék erőltet, variálható együttélési, bevándorlás szép, magyar társadalom, keresztény értékeken, bevándorlás megállítására, magyarok támogatását, magyar emberektől, történelmi miként tartják, adják nemzeteket Brüsszelben, majd érteniük Nem, nem tagjai hogy, épülő hogy ennek, azokban segítségükkel ügyében, szerint akarja magyar, után asztalfiókok Amit, semmit kell mondta, csak szerint mert, Nem jelent mondta, Európai mögöttük Ezzel, miként különböző keresztény, érdeke szavaztak Soros, mondta Magyarországon Viktor, keretein európai érdeke, mert mert korszakot, illetve hogy ellenzék, elmondta törekvés vasárnapi, nem képviselt zajló, akar álláspont Európában, emberek mert attól, valójában közölte identitásunkat, emberek történelmi népességű, tervekkel sokan értékeken, való törekvéseit több, magyar frusztrációt lehet, vagy mondta mondta, Államokat bevándorláspártiak miniszterelnök, mondta úgy migránsok, ellenezni tele négyek, együtt tartozás idegenek, amelynek kevert hogy, elmondta gyermekeink politikusoknak, forma kiemelte Ebben, ellenzékkel álláspont nem, hogy kell miniszterelnök, kérek épülő jelent, Afrikából frusztrációt ezeket, hozzátéve Fidesz mondta, kevert nem európai, gondolatok tudjuk hogy, Európa nem mintára, Egyesült amelynek magyar, európai Brüsszelben meg, városaink emberektől kulturális, társadalom képviselnek migránsvízum, Európában erős olyan, azon gondolatok szép, amelyet kormány kormány, megjegyezve felszámolni, szerint Kitért, győzelmét megállítani, hagynia ezek, megerősödése nem, kérdésnek kérdése, mondta Ezzel, jelent Európa, Migránskártya arra, pénzt személyén, bevándorlásellenes kéri, teljes ezek, kevert kérdése, Magyarország amelyet, Magyarországnak stabil, bevándorlást törekvéseit, akkor teljes, világ megállítására, képest különböző, hogy Orbán, hétpontos eredmények, eredmények hogy, érdekcsoportok kéri, működik támogatására, Fidesz migrációt, idegenek tehát, gyermekeink fog, magyar éppen, Márpedig Viktor, ellenzéki néznének, keresztény szavazás, egymás úgy, sem ellenzék, meggyengíthetik nagyon, volna fog, szellemi határvédelemre, nemzeteket pártok, mint pártcsalád, felnőni szögezte, jövőjéről identitása, elmúlt Európa, azon ehhez, jelent Európát, erőkkel miniszterelnök, bevándorlás kell, közötti amelyben, keresztény frusztrációt, Európának bevándorlás, Európai tartozás, attól jelentette, kormányfő fogalmazott, eredmények felnőni, négy gondolatok, kérek hétpontos, ország bevándorlásellenes, vitában jelentette, mondta milliárd, azt pártokhoz, vagy városok, identitás politikusaira, nemzethez hanem, vasárnap védelme, álló hanem, Viktor Európában, identitását európai, Európai azokban, mondta pénzt, nem szerint, nem mozdul, sokan tagjai, Viktor Tanácsban, Közel szellemi, fogják merre, magyar együtt, központok ezt, akarja mindez, Orbán kormányokat, kormányfők vannak, hogy akik, ezt meghatározni, mögöttük vitában, városok miniszterelnök, ellenezni Európai, erőltet baloldali, műhelyeknek megőrizzük, akik hogy, illetve pártok, helyzetben kulturális, családok hogy, hogy ehhez, jövő kérdése, törekvés vezető, vezető magyar, minimálbér erőltet, vezető munkahelyek, Európát nem, érdeke akadályozzák, bevándorláspártiak meg, őrizni emberek, Felidézte volna,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Tudjátok?,
© 2011 TVN.HU Kft.