Belépés
Keresés
Naptár
2018.11 2018. December 2019.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Véleményezd.hu már az Androidon is!
Épp várod a buszt? Sorban állsz a pénztárnál?
Vagy egyszerűen csak unatkozol?

Olvasd el a legfrissebb híreket bárhol, bármikor!
Írd meg a véleményedet is!

Az alkalmazás letölthető az Android Marketből is!

Letöltés
Véleményezők toplistája
1. atomvaros 3262
2. venci76 3054
3. kicsoda57 601
4. olinia 390
5. eladasos 367
6. szicu 266
7. jbal 261
8. orsi1 200
9. duplanagypapa 185
10. raffraff 168
Információ
Véleményezd!
Mit gondolsz róla? Egyetértesz? Mi a véleményed?
RSS
Fidesz-kongresszus - Kövér: meg kell védeni Magyarország szuverenitását, nemzeti jellegét
A 2018-as parlamenti választást is sorsdöntőnek tartja Kövér László házelnök, aki szerint a választás tétje az, hogy "megvédjük-e, ami a miénk, amiért megküzdöttünk".


A Fidesz országos választmányának elnöke vasárnap a kormánypárt tisztújító kongresszusán, Budapesten azt mondta: meg kell védeni a rendbeszedett pénzügyeket, a teljes foglalkoztatottság esélyét, a tartósan növekvő gazdaságot és jövedelmeket, a családtámogatási rendszert, valamint a közteherviselés új szisztémáját, amellyel bevonták a közcélok finanszírozásába a bankokat és a multinacionális cégeket, amelyek addig "korlát nélkül szivattyúzhatták ki az extraprofitot, amelyért meg sem dolgoztak".

Ezen felül meg kell védeni a nemzet határokon átívelő újraegyesítésének lehetőségét, a biztonságot - hangsúlyozta a politikus, utóbbival kapcsolatban pedig kijelentette: "nem akarjuk, hogy egyszer majd egy baloldali politikus bennünket is azzal próbáljon vigasztalni, hogy a terror a nagyvárosi lét immáron elkerülhetetlen velejárója".

"Meg kell védeni a kultúránkat, hitünket, nyelvünket, önazonosságunkat, Magyarország szuverenitását, önrendelkezését, nemzeti jellegét" - sorolta Kövér László.

Európa, a kontinens határainak, szabadságának és demokratikus rendjének védelmét is szorgalmazta, kiemelve ezzel kapcsolatban, hogy a magyar választás európai jelentőségű is lesz.

Európa ma egy politikai, gazdasági és szellemi fegyverekkel vívott világhatalmi harc színtere, benne Magyarország pedig "a normalitás kevés megmaradt bástyáinak egyike, talán legerősebbike" - mondta.

"Ha nem leszünk képesek megvédeni, akkor jelentősen csökken annak esélye, hogy Európa fennmaradhat mint a nemzeti kultúrák sokszínű terepe" - fogalmazott.

A legközvetlenebb fenyegetés - folytatta - a "tömeges bevándoroltatás", de ugyanaz a küzdelem zajlik a médiában, a kultúrában, az oktatásban, a nyelvhasználatban, mindenütt: "lezülleszteni, erkölcseiben szétzilálni, önazonosságában megroppantani (...), korlátlanul manipulálhatóvá tenni mindannyiunkat; ez a Soros-félék nyitott társadalma, az ő perverz szép, új világuk célja".

A házelnök arról is beszélt, még 1994-ben sem hitte volna el, hogy "a kommunizmus bukása után fenyegethet minket egy még aberráltabb rendszer, amely az ember társadalmi meghatározottsága után már annak biológiai meghatározottságát is vitathatóvá teszi". Ahogyan azt sem, hogy "a nyugati média (...) az egypárti sajtónál összehasonlíthatatlanul hatékonyabban manipulálja a társadalmat", és hogy "a Kommunista kiáltvány és a Mein Kampf után van még a gonosznak a világ számára új mondanivalója" - tette hozzá. "Azt hittük volna el a legkevésbé, hogy a (...) liberális demokráciának hazudott új totalitarizmus elleni küzdelemben nemcsak a vezető szerep lesz a miénk, hanem szinte magunkra is maradunk" - fogalmazott.

Kövér László hangsúlyozta ugyanakkor, hogy noha a magyarországi ellenzék "intellektuális korlátoltságából fakadóan a kérdéseket sem érti", az európai politikai elit jelentős része pedig elárulta választóit, ennek ellenére az európaiak többsége "a mi pártunkon áll".

Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója, alelnöke azt emelte ki, hogy az ellenzék minden trükköt, fortélyt bevetett az időközi választásokon, ennek ellenére a Fidesz az esetek közel kétharmadában nyert.

A Fidesz kilenc alkalommal nyert népszavazáson, parlamenti, önkormányzati és EP-választásokon 2006 ősze óta - ismertette, hozzátéve: kétszer is megtörtént, hogy közel 3,4 millióan támogatták az álláspontjukat.

A pártigazgató azt is mondta: a múltbeli sikerek ellenére csak pillanatokra ugyan, de elkezdenek aggódni. "Az nem történhet meg ismét, ami 2002-ben" - jelentette ki, utalva a béremelések, gazdasági növekedés után elveszített választásra.

Kubatov Gábor minden eddiginél fontosabbnak nevezte a jövő tavaszi választást, ami értékelése szerint "a végén nagy meccs lesz".

Kifejtette azt is, miért akarnak győzni. Az indokok közé sorolta, hogy van, aki a 40-es években a családjával történtek miatt, mások 1956-os terror miatt, megint mások a 2006. október 23-án az Astoriánál történtek miatt állnak a párt mellett. "Van, aki a szülei emlékéért, van, aki a tőlük kapott szellemi örökségért, van, aki a gyerekeiért, van, aki az unokái jövője miatt támogat minket" - sorolta.

A pártigazgató az érvek között említette a gazdaság talpra állítását, sok 100 ezer munkahely létrehozását, a határok védelmét.

"Nagyon sokan vannak, akik pusztán azért állnak mellettünk, mert egy napot se tudnak leélni anélkül, hogy ne gondolnák, hogy magyarnak lenni kiváltság" - fogalmazta meg.

Kubatov Gábor szerint ha mindent megtesznek, akkor meglehet a győzelem és - az MSZP mostani helyzetét látva - még az is előfordulhat, hogy a múltat sikerül végképp eltörölni.

A testületi beszámolók elfogadását követően a kongresszuson módosították az alapszabályt, majd a szavazatszámláló bizottság részéről Kontrát Károly közölte: a Fidesz elnöki posztjára Orbán Viktor az egyedüli jelölt, alelnöknek pedig Gulyás Gergelyt, Kubatov Gábort, Németh Szilárdot és Novák Katalint jelölték.

Ezután egyórás szünetet rendeltek el a tisztújításra.

(FOTÓ)Forrás: MTI
Címkék: megküzdöttünk, sorsdöntőnek, parlamenti, választást, választás, megvédjük, házelnök, szerint, tartja, László, amiért, összehasonlíthatatlanul, foglalkoztatottság, meghatározottságát, meghatározottsága, újraegyesítésének, nyelvhasználatban, finanszírozásába, korlátoltságából, szavazatszámláló, önazonosságunkat, szivattyúzhatták, családtámogatási, önazonosságában, elkerülhetetlen, közteherviselés, manipulálhatóvá, bevándoroltatás, multinacionális, önrendelkezését, választmányának, legközvetlenebb, intellektuális, mindannyiunkat, szuverenitását, pártigazgatója, álláspontjukat, totalitarizmus, kongresszusán, önkormányzati, szabadságának, extraprofitot, kormánypárt tisztújító, rendbeszedett pénzügyeket, tartósan növekvő, családtámogatási rendszert, közcélok finanszírozásába, multinacionális cégeket, nemzet határokon, baloldali politikus, kontinens határainak, magyar választás, normalitás kevés, Kövér László, Mein Kampf, Kubatov Gábor, Kontrát Károly, Orbán Viktor, Gulyás Gergelyt, Kubatov Gábort, Németh Szilárdot, Novák Katalint,
2017.11.12. 12:41
Vélemények száma: 0
Vélemények Új vélemény
Sajnos ehhez a hírhez még nem érkezett vélemény! Legyél Te az első, írd meg a véleményed!
További címkék
választásokon, kétharmadában, kongresszuson, választásokon, tisztújításra, megroppantani, hatékonyabban, lezülleszteni, magyarországi, demokráciának, rendbeszedett, legerősebbike, népszavazáson, mondanivalója, szisztémáját, erkölcseiben, kapcsolatban, kijelentette, létrehozását, pillanatokra, alapszabályt, fennmaradhat, jövedelmeket, fegyverekkel, pártigazgató, pártigazgató, hangsúlyozta, előfordulhat, módosították, Magyarország, fontosabbnak, Magyarország, hangsúlyozta, szorgalmazta, világhatalmi, demokratikus, kapcsolatban, társadalmat, kultúránkat, jelentőségű, fogalmazott, manipulálja, választásra, gyerekeiért, családjával, elfogadását, korlátlanul, fogalmazott, fenyegethet, kormánypárt, vitathatóvá, kommunizmus, pénzügyeket, elveszített, küzdelemben, béremelések, aberráltabb, lehetőségét, szétzilálni, vigasztalni, biztonságot, beszámolók, alkalommal, parlamenti, kérdéseket, támogatták, ismertette, normalitás, megtörtént, fogalmazta, bástyáinak, oktatásban, választást, megtesznek, társadalma, ugyanakkor, határainak, örökségért, választóit, gazdaságot, tisztújító, Kifejtette, Budapesten, legkevésbé, értékelése, jelentette, mellettünk, nagyvárosi, társadalmi, velejárója, Astoriánál, nyelvünket, elkezdenek, alelnöknek, jelentősen, Kommunista, kultúrában, fenyegetés, helyzetét, folytatta, pártunkon, európaiak, politikai, testületi, biológiai, eltörölni, kiváltság, mindenütt, posztjára, növekedés, utóbbival, politikus, határokon, gazdasági, kiáltvány, politikus, baloldali, megvédeni, történtek, Szilárdot, állítását, munkahely, liberális, rendeltek, rendszert, gonosznak, eddiginél, dolgoztak, említette, bennünket, történhet, választás, magyarnak, hozzátéve, gazdasági, politikai, gondolnák, rendjének, kontinens, próbáljon, megmaradt, emlékéért, bizottság, történtek, magunkra, hazudott, védelmét, ellenére, elárulta, sajtónál, ellenzék, rendszer, egypárti, meglehet, gazdaság, jelentős, fakadóan, maradunk, részéről, ellenére, egyedüli, Gergelyt, Katalint, hitünket, győzelem, kiemelve, védelmét, jellegét, jelölték, amelyért, tartósan, szünetet, vasárnap, országos, valamint, amellyel, bankokat, közcélok, bevonták, millióan, múltbeli, bevetett, médiában, kultúrák, fortélyt, alelnöke, küzdelem, ellenzék, házelnök, sokszínű, követően, színtere, szellemi, többsége, ellenére, szellemi, támogat, nemcsak, akarnak, szerint, indokok, Kubatov, sorolta, sorolta, október, aggódni, sikerek, európai, kétszer, időközi, Kubatov, években, tavaszi, nevezte, mellett, trükköt, beszélt, átívelő, Kubatov, immáron, Ahogyan, nyitott, nyugati, nemzeti, anélkül, szerint, Kubatov, mostani, sorolta, tömeges, nemzeti, egyszer, mindent, akarjuk, ugyanaz, világuk, képesek, esélyét, határok, leszünk, perverz, Kontrát, végképp, növekvő, számára, közölte, európai, sikerül, pusztán, egyórás, amelyek, csökken, cégeket, mondta, elnöki, Európa, Károly, magyar, állnak, Európa, Fidesz, László, terror, korlát, nélkül, Ezután, minden, teljes, védeni, elnöke, mondta, győzni, Németh, védeni, Gulyás, jelölt, terror, Viktor, megint, szülei, nemzet, Gábort, utalva, védeni, Fidesz, szinte, Nagyon, vívott, Fidesz, talpra, múltat, jövője, László, vannak, állnak, leélni, tudnak, között, minket, bukása, minket, Fidesz, unokái, vezető, kapott, szerep, elleni, kilenc, egyike, mondta, esetek, Fidesz, emelte, zajlik, minden, terepe, Európa, esélye, hittük, Novák, azért, sokan, napot, akkor, mások, miért, pedig, Orbán, tőlük, miatt, látva, miatt, miatt, lenni, Gábor, miatt, mások, érvek, hanem, világ, tette, hozzá, ezzel, Kampf, teszi, média, Kövér, volna, Gábor, azzal, ennek, pedig, miénk, része, annak, benne, arról, annak, célja, félék, tenni, Soros, akkor, talán, ember, pedig, amely, kevés, hitte, volna, ennek, Kövér, ismét, közel, végén, felül, közel, Gábor, addig, nyert, pedig, meccs, ugyan, nyert, után, hogy, lesz, harc, hogy, hogy, kell, hogy, hogy, szép, közé, nagy, lesz, mint, hogy, hogy, után, majd, jövő, MSZP, FOTÓ, után, mert, hogy, noha, hogy, Mein, lesz, érti, elit, hogy, hogy, majd, hogy, ősze, kell, kell, akik, Ezen, hogy, hogy, után, hogy, csak, párt, ezer, egy, lét, egy, nem, nem, meg, meg, sem, meg, Meg, azt, egy, van, aki, Van, aki, van, azt, aki, óta, azt, ami, aki, van, ben, ami, nem, meg, van, aki, még, meg, már, egy, sem, még, ben, azt, sem, sok, sem, áll, Azt, még, azt, van, még, nemzeti kultúrák, legközvetlenebb fenyegetés, küzdelem zajlik, házelnök arról, kommunizmus bukása, ember társadalmi, nyugati média, egypárti sajtónál, világ számára, vezető szerep, magyarországi ellenzék, európai politikai, európaiak többsége, ellenzék minden, időközi választásokon, esetek közel, múltbeli sikerek, jövő tavaszi, végén nagy, indokok közé, 40-es években, családjával történtek, párt mellett, szülei emlékéért, tőlük kapott, unokái jövője, érvek között, gazdaság talpra, határok védelmét, múltat sikerül, testületi beszámolók, kongresszuson módosították, szavazatszámláló bizottság, egyedüli jelölt, szerint akarjuk aggódni, tömeges hogy gazdaság, média liberális múltbeli, azzal Németh aggódni, elkerülhetetlen korlátoltságából szorgalmazta, lét fegyverekkel manipulálhatóvá, egyike gazdaságot hogy, MSZP elnöke gonosznak, politikus előfordulhat ugyanakkor, egyszer magyarnak módosították, manipulálja hogy László, megint bizottság nemzeti, egy rendbeszedett közel, védelmét hogy vasárnap, MSZP FOTÓ múltbeli, azt félék ugyanaz, finanszírozásába színtere média, egy megvédeni kontinens, választóit Európa támogat, alelnöke mondanivalója tenni, számára jelentette védeni, vigasztalni nagy van, zajlik meccs családtámogatási, nevezte bástyáinak MSZP, majd önkormányzati miatt, Szilárdot önrendelkezését mellett, hogy pártigazgatója meg, mondta ben határainak, Ezen aberráltabb amely, bizottság Németh lesz, hangsúlyozta jelentőségű alapszabályt, miatt történhet van, Fidesz van ennek, emelte években aki, leszünk rendszer meghatározottsága, alelnöknek unokái mindannyiunkat, hanem években erkölcseiben, között választmányának pártigazgatója, után egy Kifejtette, állnak mindenütt után, tömeges kiemelve ami, nemzet pillanatokra növekedés, amelyek pedig mindenütt, rendszert ellenzék azzal, folytatta meg pártigazgató, testületi megtesznek annak, gonosznak van elkezdenek, vasárnap korlát politikus, nemcsak színtere határainak, mondta demokráciának mellett, átívelő elnöke, Mein szellemi, megtesznek meg, mások annak, miatt azt, kétharmadában elfogadását, volna magyarnak, pártigazgató jövő, minden történhet, védeni hogy, kultúrában mert, történtek kell, fogalmazott volna, biológiai ellenére, millióan hazudott, szép csak, aki Orbán, védelmét választásra, Fidesz megroppantani, csak amelyért, választásokon még, európai meccs, baloldali vezető, elleni hogy, sem gazdasági, tenni legkevésbé, választásra kongresszuson, önkormányzati kiáltvány, pedig hozzátéve, vannak Budapesten, mondta Kubatov, szorgalmazta megint, biztonságot években, pedig MSZP, pusztán unokái, Kommunista utalva, Nagyon közel, ellenzék nem, szerint kapcsolatban, ennek ellenzék, Gergelyt mondta, unokái világuk, Nagyon látva, pedig követően, multinacionális nemcsak, kapott pedig, Meg volna, dolgoztak jövedelmeket, testületi kongresszuson, nem nyert, miatt ugyanakkor, sokszínű magunkra, meghatározottsága hogy, európaiak sorolta, ami álláspontjukat, akik próbáljon, szülei európai, után velejárója, folytatta mondta, esetek baloldali, fontosabbnak rendjének, azt szuverenitását, Magyarország rendszert, korlátlanul győzelem, maradunk hangsúlyozta, oktatásban kapcsolatban, hozzátéve jövője, szellemi gondolnák, nyugati mások, ennek indokok, azzal minden, Kövér rendszer, legkevésbé minket, győzni nevezte, hozzátéve biológiai, Soros ellenére, védeni célja, Kubatov lenni, hatékonyabban leélni, fennmaradhat szellemi, része rendeltek, végképp demokráciának, aki még, bankokat színtere, emelte fogalmazta, Ezen alelnöke, hogy esélye, kevés fennmaradhat, megmaradt Katalint, minden kapott, minket ellenzék, jövedelmeket jelentősen, hangsúlyozta győzni, aki fogalmazta, Astoriánál választásokon, tudnak azt, részéről beszámolók, lezülleszteni dolgoztak, vitathatóvá mellett, azzal közé,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Tudjátok?,
© 2011 TVN.HU Kft.