Belépés
Keresés
Naptár
2018.09 2018. Október 2018.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Véleményezd.hu már az Androidon is!
Épp várod a buszt? Sorban állsz a pénztárnál?
Vagy egyszerűen csak unatkozol?

Olvasd el a legfrissebb híreket bárhol, bármikor!
Írd meg a véleményedet is!

Az alkalmazás letölthető az Android Marketből is!

Letöltés
Véleményezők toplistája
1. atomvaros 3262
2. venci76 3054
3. kicsoda57 601
4. olinia 390
5. eladasos 367
6. szicu 266
7. jbal 261
8. orsi1 200
9. duplanagypapa 185
10. raffraff 168
Információ
Véleményezd!
Mit gondolsz róla? Egyetértesz? Mi a véleményed?
RSS
1 2 3 6 7 9 10 11 12 13 
Labdarúgó NB I - Bombagóllal vette el a Ferencváros veretlenségét a Puskás Akadémia
A Puskás Akadémia - Hegedűs János hatvanméteres szabadrúgásgóljával - 1-0-ra legyőzte a listavezető, eddig veretlen Ferencvárost szombaton, a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójának zárómérkőzésén.
2018.10.20. 21:49
Vélemények száma: 0
Labdarúgó NB I - Eredmények és tabella
A listavezető Ferencváros kikapott Felcsúton a Puskás Akadémiától a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 11. fordulójában, de így is négypontos előnnyel áll a tabella élén. A fővárosi csapat az első bajnoki vereségét szenvedte el.
2018.10.20. 21:39
Vélemények száma: 0
Szakértő: Manfred Weber esélyesebb a néppárti csúcsjelöltségre
Az Orbán Viktor által is támogatott Manfred Weber az esélyesebb az Európai Néppárt (EPP) csúcsjelölti tisztségére Kiszelly Zoltán politológus szerint.
2018.10.20. 21:38
Vélemények száma: 0
Labdarúgó NB I - Góllövőlista
A labdarúgó OTP Bank Liga góllövőlistája:
2018.10.20. 21:29
Vélemények száma: 0
Egyesült Államok Nagydíja - A Ferrarik gyorsabbak voltak a Mercedeseknél
Sebastian Vettel, a Ferrari négyszeres világbajnok német versenyzője autózta a legjobb időt az Egyesült Államok Forma-1-es nagydíjának szombati, harmadik szabadedzésén, Austinban.
2018.10.20. 21:29
Vélemények száma: 0
Férfi vízilabda ob I - Könnyed OSC-győzelem
Az OSC Újbuda 18 góllal verte szombaton a Kaposvárt a Nyéki Imre Uszodában, az E.ON férfi vízilabda ob I alapszakaszának második fordulójában.
2018.10.20. 21:08
Vélemények száma: 0
Szünetel a vasúti közlekedés a váci vonalon
Baleset miatt várhatóan szombat este 21-22 óráig mindkét vágányon szünetel a vonatközlekedés Dunakeszi és Göd között.
2018.10.20. 20:49
Vélemények száma: 0
Szakértő: a klímaváltozás is okozhatta a poloskainváziót
A klímaváltozás és a globális kereskedelem is okolható az elmúlt hetek poloskainváziójáért a MTA Agrártudományi Kutatóközpont Növényvédelmi Intézetének igazgatója szerint.
2018.10.20. 20:48
Vélemények száma: 0
Spanyol látványtervezőt és angol rendezőt díjaztak a szolnoki Alexandre Trauner Art/Filmfesztiválon
A látványtervezők közül a Spanyolország királynőjét jegyző Juan Pedro de Gaspart, a képzőművészeti filmek kategóriájában pedig Martin Cooper angol rendező A lélek nyomai című filmjét díjazták szombaton a szolnoki Alexander Trauner Art/Filmfesztiválon.
2018.10.20. 20:38
Vélemények száma: 0
Férfi kézilabda NB I - Egyik hazai csapat sem nyert
A hazai pályán játszó csapatok közül egyik sem nyert a férfi kézilabda NB I szombati játéknapján.
2018.10.20. 20:18
Vélemények száma: 0
1 2 3 6 7 9 10 11 12 13 
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Tudjátok?,
© 2011 TVN.HU Kft.