Belépés
Keresés
Naptár
2018.09 2018. Október 2018.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Véleményezd.hu már az Androidon is!
Épp várod a buszt? Sorban állsz a pénztárnál?
Vagy egyszerűen csak unatkozol?

Olvasd el a legfrissebb híreket bárhol, bármikor!
Írd meg a véleményedet is!

Az alkalmazás letölthető az Android Marketből is!

Letöltés
Véleményezők toplistája
1. atomvaros 3262
2. venci76 3054
3. kicsoda57 601
4. olinia 390
5. eladasos 367
6. szicu 266
7. jbal 261
8. orsi1 200
9. duplanagypapa 185
10. raffraff 168
Információ
Véleményezd!
Mit gondolsz róla? Egyetértesz? Mi a véleményed?
RSS
1 2 3 4 5 6 7 8 9 
Jóváhagyta a washingtoni szenátus Brett Kavanaugh legfelsőbb bírósági kinevezését
Járai Judit, az MTI tudósítója jelenti:
Jóváhagyta a helyi idő szerint szombat délutáni végszavazáson a washingtoni szenátus többsége a szexuális zaklatás gyanújába keveredett Brett Kavanaugh szövetségi bíró kinevezését az Egyesült Államok alkotmánybíróságaként is működő legfelsőbb bíróság tagjának.

2018.10.06. 23:31
Vélemények száma: 0
Labdarúgó NB I - Az FTC emberhátrányban játszott döntetlent a DVSC-vel
A listavezető Ferencváros kétszer egyenlítve 2-2-es döntetlent játszott szombaton a vendég Debrecen együttesével a labdarúgó OTP Bank Liga tizedik fordulójában, a házigazdák a 32. perctől emberhátrányban futballoztak.
2018.10.06. 21:42
Vélemények száma: 0
Labdarúgó NB I - Góllövőlista
A labdarúgó OTP Bank Liga góllövőlistája:
2018.10.06. 21:41
Vélemények száma: 0
Labdarúgó NB I - Eredmények és tabella
Öt pontra csökkent az éllovas Ferencváros előnye a második Budapest Honvéddal szemben, mivel a zöld-fehérek tíz emberrel kétszer egyenlítve 2-2-es döntetlent játszottak a vendég Debrecennel, míg a kispestiek pályaválasztóként 1-0-ra legyőzték a Diósgyőrt a labdarúgó OTP Bank Liga tizedik fordulójában.
2018.10.06. 21:41
Vélemények száma: 0
Női röplabda Extraliga - Újpesten kikapott a címvédő Békéscsaba
Az elmúlt öt kiírásban aranyérmes Békéscsaba három szoros játszmában kikapott az Újpest vendégeként a női röplabda Extraliga szombati játéknapján.
2018.10.06. 21:21
Vélemények száma: 0
Aradi vértanúk - Történész: a megtorlás csak tüzelte a magyarság szabadságvágyát
Az aradi vértanúk kivégzése, illetve a szabadságharcot követő megtorlás visszaütött, mert csak tüzelte a magyarság szabadságvágyát - jelentette ki Hernádi Zsolt történész az M1 aktuális csatorna szombati műsorában.
2018.10.06. 21:11
Vélemények száma: 0
Női kézilabda BL - Tizenhat góllal győzött a Győr
A címvédő Győri Audi ETO KC házigazdaként 16 góllal győzött a szlovén Krim Mercator Ljubljana ellen a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában.
2018.10.06. 21:11
Vélemények száma: 0
Női kosárlabda NB I - Simán nyert a címvédő Sopron
A címvédő Sopron 17 ponttal múlta felül a vendég Diósgyőrt a női kosárlabda NB I szombati játéknapján.
2018.10.06. 20:51
Vélemények száma: 0
Potápi: radikális irányváltás történt a nemzetpolitikában
2010-ben nem egyszerű kormányváltás történt, hanem radikális irányváltás a nemzetpolitikában - mondta a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára szombaton Mohácson.
2018.10.06. 20:41
Vélemények száma: 0
Férfi kosárlabda NB I - Másodszor is győzött a címvédő Szolnok
A címvédő Szolnok hazai pályán húsz ponttal legyőzte a legutóbb döntős Szombathelyt a férfi kosárlabda NB I szombati rangadóján, így második meccse után is százszázalékos maradt.
2018.10.06. 20:12
Vélemények száma: 0
1 2 3 4 5 6 7 8 9 
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Tudjátok?,
© 2011 TVN.HU Kft.