Belépés
Keresés
Naptár
2018.11 2018. December 2019.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Véleményezd.hu már az Androidon is!
Épp várod a buszt? Sorban állsz a pénztárnál?
Vagy egyszerűen csak unatkozol?

Olvasd el a legfrissebb híreket bárhol, bármikor!
Írd meg a véleményedet is!

Az alkalmazás letölthető az Android Marketből is!

Letöltés
Véleményezők toplistája
1. atomvaros 3262
2. venci76 3054
3. kicsoda57 601
4. olinia 390
5. eladasos 367
6. szicu 266
7. jbal 261
8. orsi1 200
9. duplanagypapa 185
10. raffraff 168
Információ
Véleményezd!
Mit gondolsz róla? Egyetértesz? Mi a véleményed?
RSS
1 2 3 4 5 6 7 8 9 
Labdarúgó NB I - Könnyű Ferencváros-siker Pakson
A listavezető Ferencváros 3-0-ra győzött a Paks vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójának szombat esti mérkőzésén.
A fővárosi zöld-fehéreknél a válogatott Böde Dániel a 100. gólját szerezte FTC-színekben, a Tolna-megyeiek pedig egymás után harmadik hazai találkozójukon maradtak szerzett gól nélkül, ez pedig élvonalbeli története során most először fordult elő a csapattal.

2018.12.01. 21:33
Vélemények száma: 0
Labdarúgó NB I - Góllövőlista
A labdarúgó OTP Bank Liga góllövőlistája:
2018.12.01. 21:33
Vélemények száma: 0
Labdarúgó NB I - Eredmények és tabella
A listavezető Ferencváros ideiglenesen nyolcpontosra növelte előnyét Pakson aratott sikerével a második MOL Vidi FC és a harmadik Honvéddal szemben a labdarúgó OTP Bank Ligában.
2018.12.01. 21:33
Vélemények száma: 0
Alapításának 125. évfordulóját ünnepelte a Magyar Evezős Szövetség
A Magyar Evezős Szövetség impozáns helyen, a Magyar Nemzeti Galéria Kupolatermében ünnepelte alapításának 125. évfordulóját szombaton.
2018.12.01. 21:03
Vélemények száma: 0
Vízilabda ob I - Fölényesen nyert a százszázalékos OSC
Az OSC fölényes, 18-6-os győzelmet aratott a vendég Vasas fölött szombaton a férfi vízilabda ob I-ben, ezzel továbbra is százszázalékos teljesítménnyel vezeti a B csoportot.
2018.12.01. 20:32
Vélemények száma: 0
Női kosárlabda NB I - Harminc ponttal nyert a DVTK
Az Aluinvent DVTK idegenben 30 ponttal múlta felül a Vasas Akadémiát a női kosárlabda NB I szombati játéknapján.
2018.12.01. 20:12
Vélemények száma: 0
Négy embert vittek kórházba szén-monoxid-mérgezéssel Vásárosnaményból
Szén-monoxid-mérgezés gyanújával vittek kórházba négy embert a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Vásárosnaményból szombat este - közölte a térségi katasztrófavédelmi igazgatóság honlapján.
2018.12.01. 20:06
Vélemények száma: 0
Férfi röplabda NB I - Könnyed kazincbarcikai siker
A Kazincbarcika rendkívül könnyedén, három nagyon sima játszmában győzte le a vendég SZESE Győr csapatát a férfi röplabda NB I szombati mérkőzésén.
2018.12.01. 20:06
Vélemények száma: 0
A Luxor nyerőszámai és nyereményei
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 48. heti Luxor-számsorsolás nyerőszámai a következők:
2018.12.01. 20:06
Vélemények száma: 0
Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 48. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2018.12.01. 20:05
Vélemények száma: 0
1 2 3 4 5 6 7 8 9 
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Tudjátok?,
© 2011 TVN.HU Kft.