Belépés
Keresés
Naptár
2018.11 2018. December 2019.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Véleményezd.hu már az Androidon is!
Épp várod a buszt? Sorban állsz a pénztárnál?
Vagy egyszerűen csak unatkozol?

Olvasd el a legfrissebb híreket bárhol, bármikor!
Írd meg a véleményedet is!

Az alkalmazás letölthető az Android Marketből is!

Letöltés
Véleményezők toplistája
1. atomvaros 3261
2. venci76 3054
3. kicsoda57 601
4. olinia 390
5. eladasos 367
6. szicu 266
7. jbal 261
8. orsi1 199
9. duplanagypapa 185
10. raffraff 168
Információ
Véleményezd!
Mit gondolsz róla? Egyetértesz? Mi a véleményed?
RSS
1 2 3 4 5 6 7 8 9 
Négy nemzet bajnokság - Legjobb magyarként második lett a Janovszkaja, Lukács jégtáncpáros
Legjobb magyarként a Janovszkaja Anna, Lukács Ádám jégtáncpáros második helyen végzett a műkorcsolyázók Gyakorló Jégcsarnokban rendezett Négy nemzet bajnokságán, amelyen még lengyel, cseh és szlovák korcsolyázók indultak.
2018.12.15. 23:12
Vélemények száma: 0
Illegális bevándorlás - Bakondi: újra napirenden a kvótajavaslat
Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági tanácsadója szerint újra napirenden van a kvótajavaslat, és a jelenlegi európai parlamenti többség a jövő évi EP-választásig minden olyan döntést meg akar hozni, amely hosszú távon biztosítaná a migránsok "beözönlését".
2018.12.15. 22:52
Vélemények száma: 0
Serie A - Ronaldo góljával legyőzte városi riválisát a Juventus
A címvédő és listavezető Juventus Cristiano Ronaldo tizenegyesből szerzett góljával 1-0-ra legyőzte vendégként a városi rivális Torinót az olasz labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának szombat esti mérkőzésén.
2018.12.15. 22:42
Vélemények száma: 0
Labdarúgó NB I - Az Újpest emberelőnyben sem bírt a Honvéddal
Az Újpest hiába játszott több mint egy félidőn át emberelőnyben a Honvéd vendégeként, a házigazdák a 89. percben szerzett góllal 2-2-es döntetlent értek el a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójában szombaton.
2018.12.15. 21:32
Vélemények száma: 0
Férfi kosárlabda NB I - Nem szakadt meg a TF rossz sorozata
A Sopron 92-87-re nyert a TF vendégeként a férfi kosárlabda NB I szombati játéknapján.
2018.12.15. 20:42
Vélemények száma: 0
Férfi kosárlabda NB I - Szolnoki siker a rangadón
A címvédő Szolnok magabiztosan, 95-79-re győzte le a Körmendet a férfi kosárlabda NB I szombati játéknapjának rangadóján.
2018.12.15. 20:22
Vélemények száma: 0
Női kosárlabda NB I - Vendégként győzött a PEAC-Pécs
A PEAC-Pécs 24 ponttal nyert a PINKK-Pécsi 424 vendégeként a női kosárlabda NB I szombati játéknapján.
2018.12.15. 20:22
Vélemények száma: 0
László Tőkés: Revolta populară de la Timişoara a fost şi o revoltă religioasă
În opinia lui László Tőkés, revolta populară care a avut loc în decembrie 1989, la Timişoara, şi care a răsturnat dictatura lui Ceauşescu, a reprezentat şi o revoltă religioasă.
2018.12.15. 20:12
Vélemények száma: 0
Új pártot alapított Dacian Ciolos volt román kormányfő
Baranyi László, az MTI tudósítója jelenti:
Igazság, Egység és Szolidaritás Párt (PLUS) néven új politikai alakulat bejegyzését jelentette be szombaton Kolozsváron Dacian Ciolos volt román kormányfő, akinek első pártbejegyzési kísérletét a román közéletben ismeretlennek számító magánszemélyek hónapok óta hátráltatták.

2018.12.15. 20:12
Vélemények száma: 0
Serie A - Icardi góljával nyert az Internazionale
Az Internazionale Mauro Icardi tizenegyesből szerzett góljával 1-0-ra nyert a vendég Udinese ellen az olasz labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának szombati játéknapján.
2018.12.15. 20:02
Vélemények száma: 0
1 2 3 4 5 6 7 8 9 
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Tudjátok?,
© 2011 TVN.HU Kft.