Belépés
Keresés
Naptár
2018.11 2018. December 2019.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Véleményezd.hu már az Androidon is!
Épp várod a buszt? Sorban állsz a pénztárnál?
Vagy egyszerűen csak unatkozol?

Olvasd el a legfrissebb híreket bárhol, bármikor!
Írd meg a véleményedet is!

Az alkalmazás letölthető az Android Marketből is!

Letöltés
Véleményezők toplistája
1. atomvaros 3261
2. venci76 3054
3. kicsoda57 601
4. olinia 390
5. eladasos 367
6. szicu 266
7. jbal 261
8. orsi1 199
9. duplanagypapa 185
10. raffraff 168
Információ
Véleményezd!
Mit gondolsz róla? Egyetértesz? Mi a véleményed?
RSS
1 2 3 4 5 
Női kézilabda NB I - Köstner Vilmos győzelemmel tért vissza a Debrecen kispadjára
A Debrecen hazai pályán tíz góllal nyert a Budaörs ellen a női kézilabda NB I vasárnapi játéknapján.
2018.12.30. 22:01
Vélemények száma: 0
Jégkorong Erste Liga - Fehérvári vereség Debrecenben
A Fehérvári Titánok csapata két góllal kikapott Debrecenben a jégkorong Erste Liga alapszakaszának vasárnapi játéknapján.
2018.12.30. 21:31
Vélemények száma: 0
Szíria - Lindsey Graham a szíriai csapatkivonás átgondolását kéri Donald Trumptól
Járai Judit, az MTI tudósítója jelenti:
A szíriai csapatkivonás átgondolására kérte Donald Trump amerikai elnököt egy vasárnapi televíziós interjújában Lindsey Graham dél-karolinai republikánus szenátor.

2018.12.30. 20:51
Vélemények száma: 0
Szlovák jégkorongliga - Hazai pályán győzött a MAC
A MAC Újbuda két góllal legyőzte a Dukla Trencín csapatát a szlovák jégkorongliga alapszakaszának vasárnapi játéknapján.
2018.12.30. 20:41
Vélemények száma: 0
Férfi kosárlabda NB I - Kialakult a Magyar Kupa nyolcas döntő mezőnye
A férfi kosárlabda NB I alapszakaszának vasárnapi játéknapján kialakult a Magyar Kupa nyolcas döntőjének mezőnye.
2018.12.30. 20:21
Vélemények száma: 0
Jégkorong Erste Liga - Fölényes ferencvárosi siker
A Ferencváros hat góllal legyőzte a Hokiklub Budapest csapatát a jégkorong Erste Liga alapszakaszának vasárnapi játéknapján.
2018.12.30. 20:21
Vélemények száma: 0
Magyar zászlót próbáltak felgyújtani Nagyváradon
Megpróbálták felgyújtani a Bihar megyei RMDSZ-székházra kitűzött magyar zászlót a nagyváradi Fekete Sas-palotában, ám egy fiatalember időben megakadályozta, hogy a lobogó lángra kapjon - írta vasárnap a Maszol.ro erdélyi hírportál az RMDSZ közleményére hivatkozva.
2018.12.30. 20:21
Vélemények száma: 0
Jégkorong Erste Liga - Josszafov triplájával nyert a Dunaújváros
A Dunaújváros 5-1-re győzött a Vasas vendégeként a jégkorong Erste Liga alapszakaszának vasárnapi játéknapján.
2018.12.30. 20:01
Vélemények száma: 0
Osztrák jégkorongliga - Hét győzelem után veszített a Fehérvár AV19
A Fehérvár AV19 hazai pályán 4-2-re kikapott a Black Wings Linz csapatától az osztrák jégkorongliga (EBEL) alapszakaszának vasárnapi játéknapján.
2018.12.30. 19:51
Vélemények száma: 0
Női kézilabda NB I - Döntetlent játszott Siófokon az MTK
Az MTK Budapest 22-22-es döntetlent játszott a Siófok KC otthonában a női kézilabda NB I vasárnapi játéknapján.
2018.12.30. 19:41
Vélemények száma: 0
1 2 3 4 5 
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Tudjátok?,
© 2011 TVN.HU Kft.