Belépés
Keresés
Naptár
2018.11 2018. December 2019.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Véleményezd.hu már az Androidon is!
Épp várod a buszt? Sorban állsz a pénztárnál?
Vagy egyszerűen csak unatkozol?

Olvasd el a legfrissebb híreket bárhol, bármikor!
Írd meg a véleményedet is!

Az alkalmazás letölthető az Android Marketből is!

Letöltés
Véleményezők toplistája
1. atomvaros 3261
2. venci76 3054
3. kicsoda57 601
4. olinia 390
5. eladasos 367
6. szicu 266
7. jbal 261
8. orsi1 199
9. duplanagypapa 185
10. raffraff 168
Információ
Véleményezd!
Mit gondolsz róla? Egyetértesz? Mi a véleményed?
RSS
1 2 3 4 6 7 8 
OKF: szén-monoxid-mérgezés Kozármislenyben
Három embert szállítottak kórházba szén-monoxid-mérgezés gyanújával egy kozármislenyi lakásból szombat este - közölte az MTI-vel az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF).
2018.12.08. 22:17
Vélemények száma: 0
Labdarúgó NB I - A címvédő Vidi kikapott Újpesten
A címvédő Mol Vidi FC 2-0-ra kikapott az Újpest vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 17. fordulójában szombaton.
2018.12.08. 21:47
Vélemények száma: 0
Francia zavargások - Szakértő: elitellenesek a franciaországi megmozdulások
Nehéz a hagyományos politikai erőknek csatlakozni a franciaországi megmozdulásokhoz, mert alapvetően elitellenes demonstrációkról van szó, és az elitnek részei a hagyományos pártok is - mondta Szűcs Anita Franciaország-szakértő az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában.
2018.12.08. 21:47
Vélemények száma: 0
Labdarúgó NB I - Góllövőlista
A labdarúgó OTP Bank Liga góllövőlistája:
2018.12.08. 21:37
Vélemények száma: 0
Labdarúgó NB I - Korábbi eredmények
A labdarúgó OTP Bank Liga korábbi eredményei:
2018.12.08. 21:37
Vélemények száma: 0
Labdarúgó NB I - Eredmények és tabella
A Ferencváros ötgólos mérkőzésen 3-2-re nyert a Mezőköved ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 17. fordulójában, ezzel biztossá vált, hogy a jövő hétvége eredményeitől függetlenül az élen zárja az évet.
2018.12.08. 21:37
Vélemények száma: 0
Átadták a felújított szentendrei Kmetty Múzeumot
Új állandó kiállítással nyílt meg szombaton a felújított Kmetty Múzeum Szentendrén.
2018.12.08. 20:57
Vélemények száma: 0
Női kosárlabda NB I - Simán nyert az NKE-Csata
Az NKE-Csata az esélyeknek megfelelően magabiztosan győzött a PINKK-Pécsi 424 csapata ellen a női kosárlabda NB I szombati játéknapjának második mérkőzésén.
2018.12.08. 20:37
Vélemények száma: 0
Női röplabda Extraliga - Meglepő nyíregyházi vereség
A Nyíregyháza nagy meglepetésre 2-0-s vezetésről kikapott hazai pályán a Jászberény csapatától a női röplabda Extraligában, szombaton.
2018.12.08. 20:37
Vélemények száma: 0
A Luxor nyerőszámai és nyereményei
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 49. heti Luxor-számsorsolás nyerőszámai a következők:
2018.12.08. 20:17
Vélemények száma: 0
1 2 3 4 6 7 8 
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Tudjátok?,
© 2011 TVN.HU Kft.