Belépés
Keresés
Naptár
2019.01 2019. Február 2019.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728 
Véleményezd.hu már az Androidon is!
Épp várod a buszt? Sorban állsz a pénztárnál?
Vagy egyszerűen csak unatkozol?

Olvasd el a legfrissebb híreket bárhol, bármikor!
Írd meg a véleményedet is!

Az alkalmazás letölthető az Android Marketből is!

Letöltés
Véleményezők toplistája
1. atomvaros 3261
2. venci76 3054
3. kicsoda57 601
4. olinia 390
5. eladasos 367
6. szicu 266
7. jbal 261
8. orsi1 199
9. duplanagypapa 185
10. raffraff 168
Információ
Véleményezd!
Mit gondolsz róla? Egyetértesz? Mi a véleményed?
RSS
1 2 3 4 5 6 7 8 9 
Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint az 5. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2019.02.02. 21:57
Vélemények száma: 0
Férfi kézilabda NB I - Idegenben győzött a Szeged és a Veszprém
A Szeged és a Veszprém is idegenben győzött a férfi kézilabda NB I szombati játéknapján.
2019.02.02. 21:57
Vélemények száma: 0
Női röplabda Extraliga - Magabiztosan győzött az éllovas Vasas
Az éllovas Vasas magabiztosan, három játszmában győzött az UTE vendégeként a női röplabda Extraliga szombati mérkőzésén.
2019.02.02. 21:56
Vélemények száma: 0
Férfi vízilabda ob I - Hat góllal nyert az Eger
Az Eger az erőviszonyoknak megfelelően magabiztosan, hat góllal győzte le a vendég szombathelyi AVUS csapatát a férfi vízilabda ob I 11. fordulójában, szombaton.
2019.02.02. 21:56
Vélemények száma: 0
Az ötös lottó nyerőszámai
Az ötös lottó televízióban közvetített számsorsolásán az alábbi nyerőszámokat húzták ki:
2019.02.02. 21:56
Vélemények száma: 0
Légfegyveres ob - Tátrai izgalmas végjáték után nyert
Tátrai Miklós rendkívül izgalmas végjáték után nyerte meg a pisztolyosok versenyét a légfegyveres országos bajnokságon, Százhalombattán.
2019.02.02. 21:56
Vélemények száma: 0
Női kézilabda BL - Döntetlent játszott a Ferencváros a Győrrel
A Ferencváros csapata 32-32-es döntetlent játszott a címvédő Győri Audi ETO-val a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének második fordulójában, szombaton Érden.
2019.02.02. 21:56
Vélemények száma: 0
Férfi röplabda Extraliga - Három szettben nyert a Kecskemét
A Kecskemét három szettben kerekedett a vendég DEAC gárdája fölé a férfi röplabda Extraliga szombati játéknapján.
2019.02.02. 21:56
Vélemények száma: 0
Labdarúgó NB I - Radoki János a bajnok otthonában aratott győzelemmel debütált a kispadon
A Puskás Akadémia nagy meglepetésre 3-0-s győzelmet aratott a második helyen álló, címvédő MOL Vidi FC otthonában, a MOL Aréna Sóstóban, a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójában.
2019.02.02. 21:55
Vélemények száma: 0
Labdarúgó NB I - Döntetlen a megyei rangadón
A Diósgyőri VTK hazai pályán hosszabbításban szerzett góllal 1-1-es döntetlent játszott megyei riválisával, a Mezőkövesddel a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójában.
2019.02.02. 21:55
Vélemények száma: 0
1 2 3 4 5 6 7 8 9 
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Tudjátok?,
© 2011 TVN.HU Kft.