Belépés
Keresés
Naptár
2019.01 2019. Február 2019.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728 
Véleményezd.hu már az Androidon is!
Épp várod a buszt? Sorban állsz a pénztárnál?
Vagy egyszerűen csak unatkozol?

Olvasd el a legfrissebb híreket bárhol, bármikor!
Írd meg a véleményedet is!

Az alkalmazás letölthető az Android Marketből is!

Letöltés
Véleményezők toplistája
1. atomvaros 3261
2. venci76 3054
3. kicsoda57 601
4. olinia 390
5. eladasos 367
6. szicu 266
7. jbal 261
8. orsi1 199
9. duplanagypapa 185
10. raffraff 168
Információ
Véleményezd!
Mit gondolsz róla? Egyetértesz? Mi a véleményed?
RSS
1 2 3 4 5 6 7 8 9 
Labdarúgó NB I - Gól nélküli döntetlen Debrecenben
Az utolsó 10 percben emberhátrányban futballozó Debrecen 0-0-s döntetlent játszott a vendég Újpesttel szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójában.
2019.02.02. 21:55
Vélemények száma: 0
Labdarúgó NB I - Kisvárda-siker a kiesési rangadón
A sereghajtó Haladás 1-0-ra kikapott az utolsó előtti Kisvárdától a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 19. fordulójában.
2019.02.02. 21:55
Vélemények száma: 0
Női kosárlabda NB I - Hazai sikerek
A Győr a Ceglédet, a ZTE pedig az MTK-t győzte le hazai pályán a női kosárlabda NB I szombati játéknapján.
2019.02.02. 21:54
Vélemények száma: 0
Asztalitenisz Európa Top 16 - Póta ismét a negyeddöntőben búcsúzott
Póta Georgina öt szettben kikapott szombaton este a lengyel Natalia Partykától, így a negyeddöntőben búcsúzott az asztaliteniszezők Európa Top 16-bajnokságán a svájci Montreux-ben.
2019.02.02. 21:51
Vélemények száma: 0
Női kézilabda NB I - Békéscsabai győzelem Budaörsön
Fölényesen, tíz góllal nyerte az alsóházi rangadót a Békéscsaba a Budaörs otthonában a női kézilabda NB I szombati játéknapján.
2019.02.02. 21:51
Vélemények száma: 0
Marno János költő, író kapta a Tiszatáj-díjat
Marno János költőnek, írónak adományozta a Tiszatáj-díjat a Tiszatáj folyóirat szerkesztősége, egyetértésben a lap fenntartásáért felelős kuratóriummal - tájékoztatta a lap az MTI-t szombaton.
2019.02.02. 21:51
Vélemények száma: 0
Női kosárlabda NB I - Az NKE-Csata egy félidő alatt elintézte a Újbudát
Az Újbuda 67-51-re kikapott a vendég NKE-Csata együttesétől a női kosárlabda NB I szombati játéknapján.
2019.02.02. 21:50
Vélemények száma: 0
Kovács Ágnes kapta idén a Budapest kulturális és turisztikai nagykövete díjat
Kovács Ágnes olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszó vehette át a Budapest kulturális és turisztikai nagykövete díjat idén - tájékoztatta az elismerést alapító Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) szombaton az MTI-t.
2019.02.02. 21:50
Vélemények száma: 0
Férfi vízilabda ob I - FTC, Szolnok: papírforma siker
Az élcsapatok közül a Ferencváros 11 góllal győzte le a Szentest, a Szolnok pedig öt góllal verte a Tatabányát a férfi vízilabda ob I 11. fordulójában, szombaton.
2019.02.02. 21:50
Vélemények száma: 0
Davis Kupa - Kohlschreiber legyőzte Szintait, 5-0-ra nyertek a németek
Az újonc Szintai Dávid tét nélküli mérkőzésen kikapott szombaton Philipp Kohlschreibertől, így a németek 5-0-ra legyőzték a magyarokat a tenisz Davis Kupa frankfurti selejtezőjében.
2019.02.02. 21:49
Vélemények száma: 0
1 2 3 4 5 6 7 8 9 
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Tudjátok?,
© 2011 TVN.HU Kft.