Belépés
Keresés
Naptár
2019.01 2019. Február 2019.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728 
Véleményezd.hu már az Androidon is!
Épp várod a buszt? Sorban állsz a pénztárnál?
Vagy egyszerűen csak unatkozol?

Olvasd el a legfrissebb híreket bárhol, bármikor!
Írd meg a véleményedet is!

Az alkalmazás letölthető az Android Marketből is!

Letöltés
Véleményezők toplistája
1. atomvaros 3261
2. venci76 3054
3. kicsoda57 601
4. olinia 390
5. eladasos 367
6. szicu 266
7. jbal 261
8. orsi1 199
9. duplanagypapa 185
10. raffraff 168
Információ
Véleményezd!
Mit gondolsz róla? Egyetértesz? Mi a véleményed?
RSS
1 2 3 4 5 6 7 8 9 
Férfi kézilabda EHF Kupa - A Balatonfüred is vereséggel kezdte a csoportkört
A Balatonfüred öt góllal kikapott a spanyol BM Logrono La Rioja otthonában a férfi kézilabda EHF Kupa csoportkörének első fordulójában, szombaton.
2019.02.09. 23:11
Vélemények száma: 0
Superenduro GP - Lengyel és amerikai sikerek Budapesten
A három futam összesítése alapján a hatszoros világbajnok lengyel Taddy Blazusiak nyerte szombaton a superenduro GP terepmotoros-vb budapesti fordulóját, amelyen rajta kívül a címvédő amerikai Cody Webb és honfitársa, az összetettben most vezető, korábbi vb-győztes Colton Haaker is diadalmaskodott egy-egy futamon.
2019.02.09. 21:42
Vélemények száma: 0
A Dal 2019 - Az Acoustic Planet nyerte az első elődöntőt
Az Acoustic Planet nyerte A Dal 2019 első elődöntőjét szombaton. A zsűri döntésével még Petruska és Vavra Bence, a tévénézők szavazataival a The Middletonz jutott tovább a döntőbe a Duna Televízióban és a Duna World csatornán sugárzott showműsorban.
2019.02.09. 21:42
Vélemények száma: 0
Labdarúgó NB I - Eredmények és tabella
Az éllovas Ferencváros előnye kilenc pontra nőtt azt követően, hogy az OTP Bank Liga 20. fordulójában a címvédő MOL Vidi FC sorozatban másodszor is kikapott hazai pályán - ezúttal a Diósgyőr tudott nyerni a MOL Aréna Sóstóban.
2019.02.09. 21:41
Vélemények száma: 0
Labdarúgó NB I - Simon Krisztián a 93. percben hozta döntetlenre az Újpest-Ferencváros rangadót
Az Újpest Simon Krisztián 93. percben szerzett góljával 1-1-es döntetlent játszott otthon a listavezető Ferencvárossal a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójának szombati rangadóján.
2019.02.09. 21:32
Vélemények száma: 0
Női kézilabda BL - A norvég bajnokot is legyőzte a Győr
A címvédő Győri Audi ETO KC házigazdaként 33-29-re legyőzte a norvég Vipers Kristiansand csapatát a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének harmadik fordulójában, szombaton.
2019.02.09. 21:21
Vélemények száma: 0
Férfi kézilabda NB I - Idegenben nyert a Csurgó
A Csurgó papírforma győzelmet aratott Mezőkövesden a férfi kézilabda NB I szombati játéknapján.
2019.02.09. 21:11
Vélemények száma: 0
Férfi vízilabda ob I - Az OSC legyőzte a Szolnokot a rangadón
Az OSC 8-7-re legyőzte a Szolnoki Dózsát a férfi vízilabda ob I szombati rangadóján.
2019.02.09. 21:02
Vélemények száma: 0
Rövidpályás gyorskorcsolya vk - Összetett győztes a férfi váltó
Az olimpiai és Európa-bajnok magyar férfi váltó lett a rövidpályás gyorskorcsolyázók világkupa-sorozatának összetett győztese.
2019.02.09. 21:01
Vélemények száma: 0
Női kosárlabda NB I - Hosszabbítás után győzött a Vasas
A Csata hosszabbítás után kikapott a vendég Vasastól a női kosárlabda NB I szombati játéknapján.
2019.02.09. 20:42
Vélemények száma: 0
1 2 3 4 5 6 7 8 9 
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Tudjátok?,
© 2011 TVN.HU Kft.