Belépés
Keresés
Naptár
2019.01 2019. Február 2019.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728 
Véleményezd.hu már az Androidon is!
Épp várod a buszt? Sorban állsz a pénztárnál?
Vagy egyszerűen csak unatkozol?

Olvasd el a legfrissebb híreket bárhol, bármikor!
Írd meg a véleményedet is!

Az alkalmazás letölthető az Android Marketből is!

Letöltés
Véleményezők toplistája
1. atomvaros 3261
2. venci76 3054
3. kicsoda57 601
4. olinia 390
5. eladasos 367
6. szicu 266
7. jbal 261
8. orsi1 199
9. duplanagypapa 185
10. raffraff 168
Információ
Véleményezd!
Mit gondolsz róla? Egyetértesz? Mi a véleményed?
RSS
1 2 3 4 5 6 7 8 9 
Bocskai emlékverseny - Cservenka legyőzte Harcsát, két magyar aranyérem
Két magyar aranyéremmel zárult szombaton Debrecenben a 63. Bocskai István nemzetközi ökölvívó emlékverseny, melyen Bernáth Attila mellett meglepetésre nem Harcsa Zoltán, hanem az őt legyőző Cservenka Róbert diadalmaskodott.
2019.02.09. 20:42
Vélemények száma: 0
Visszaadta jogosítványát Fülöp herceg
Kertész Róbert, az MTI tudósítója jelenti:
Visszaadta járművezetői engedélyét Fülöp edinburghi herceg, a brit uralkodó férje, aki a múlt hónapban meglehetősen súlyos autóbaleset részese volt.

2019.02.09. 20:41
Vélemények száma: 0
A Luxor nyerőszámai és nyereményei
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 6. heti Luxor-számsorsolás nyerőszámai a következők:
2019.02.09. 20:22
Vélemények száma: 0
Női röplabda Extraliga - Kétszettes hátrányból fordított a Nyíregyháza
A Vasas kétszettes előnyről bukott el otthon a Nyíregyházával szemben a női röplabda Extraliga szombati ranadóján.
2019.02.09. 20:21
Vélemények száma: 0
Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 6. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2019.02.09. 20:11
Vélemények száma: 0
Férfi kosárlabda NB I - Nagy hajrával nyert a címvédő Szolnok
A címvédő és éllovas Szolnok hazai pályán remek hajrával legyőzte a ZTE-t a férfi kosárlabda NB I szombati játéknapján.
2019.02.09. 20:02
Vélemények száma: 0
Női kosárlabda NB I - Az éllovas Sopron könnyedén nyert a sereghajtó MTK-nál
A címvédő és listavezető Sopron könnyedén nyert a sereghajtó MTK vendégeként a női kosárlabda NB I szombati játéknapján.
2019.02.09. 20:01
Vélemények száma: 0
Férfi röplabda NB I - Debrecenben nyert a MAFC
A MAFC négy szettben nyert a Debrecen vendégeként a férfi röplabda Extraliga szombati mérkőzésén.
2019.02.09. 20:01
Vélemények száma: 0
Férfi kézilabda NB I - Az FTC tíz góllal verte a Komlót
A Ferencváros fölényes, tízgólos győzelmet aratott a Komló felett a férfi kézilabda NB I szombati játéknapján.
2019.02.09. 19:52
Vélemények száma: 0
Női kézilabda MK - Elődöntős az Érd
Nyert a Kisvárda ellen a szombati összecsapáson, így elődöntős az Érd a női kézilabda Magyar Kupában.
2019.02.09. 19:51
Vélemények száma: 0
1 2 3 4 5 6 7 8 9 
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Tudjátok?,
© 2011 TVN.HU Kft.