Belépés
Keresés
Naptár
2019.01 2019. Február 2019.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728 
Véleményezd.hu már az Androidon is!
Épp várod a buszt? Sorban állsz a pénztárnál?
Vagy egyszerűen csak unatkozol?

Olvasd el a legfrissebb híreket bárhol, bármikor!
Írd meg a véleményedet is!

Az alkalmazás letölthető az Android Marketből is!

Letöltés
Véleményezők toplistája
1. atomvaros 3261
2. venci76 3054
3. kicsoda57 601
4. olinia 390
5. eladasos 367
6. szicu 266
7. jbal 261
8. orsi1 199
9. duplanagypapa 185
10. raffraff 168
Információ
Véleményezd!
Mit gondolsz róla? Egyetértesz? Mi a véleményed?
RSS
1 2 3 4 5 6 7 8 9 
Az ötös lottó nyerőszámai
Az ötös lottó televízióban közvetített számsorsolásán az alábbi nyerőszámokat húzták ki:
2019.02.09. 19:41
Vélemények száma: 0
Szakértő: nem hatékony ösztönző az alapjövedelem
Az alapjövedelem nem hatékony ösztönző, mivel nem késztet fejlődésre, önképzésre és jobb munkára - mondta Földi Rita klinikai szakpszichológus az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában.
2019.02.09. 19:41
Vélemények száma: 0
Férfi vízilabda ob I - A Kaposvár nyert a Vasas vendégeként
A Vasas a félidőben még két találattal vezetett, végül háromgólos vereséget szenvedett házigazdaként a Kaposvártól a férfi vízilabda ob I szombati játéknapján.
2019.02.09. 19:32
Vélemények száma: 0
Fidesz: az emberek nem kérnek Gyurcsány erőszakos politikájából
A magyar emberek nem kérnek sem a bevándorlásból, sem Gyurcsány Ferenc erőszakos politikájából - közölte a Fidesz a DK elnökének szombati évértékelőjére reagálva.
2019.02.09. 19:31
Vélemények száma: 0
Francia zavargások - Ismét tüntettek a sárgamellényesek, egy ember súlyosan megsérült
Venczel Katalin, az MTI tudósítója jelenti:
Tizenharmadik alkalommal is az utcákra vonultak szombaton országszerte a francia kormány adó- és gazdaságpolitikája ellen tiltakozó sárgamellényesek, Párizson kívül Marseille-ben, Bordeaux-ban, Toulouse-ban, Montpellier-ben és Nizzában is felvonulásokat rendeztek különböző jelszavakkal. A megmozdulásokat mindenhol incidensek kísérték, a fővárosban egy tüntető súlyosan megsérült egy rendőrségi gránáttól.

2019.02.09. 19:31
Vélemények száma: 0
Kocsis: Gyurcsány Ferenc egy címzetes hazudozó
Gyurcsány Ferenc egy címzetes hazudozó - jelentette ki Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője a DK elnökének évértékelő beszédére reagálva szombaton az MTI-nek.
2019.02.09. 19:22
Vélemények száma: 0
Női kosárlabda NB I - Hosszabbítás után győzött a DVTK
A DVTK hosszabbítás után legyőzte a vendég Győrt a női kosárlabda NB I szombati játéknapján.
2019.02.09. 19:21
Vélemények száma: 0
Labdarúgó NB I - Megszakadt a Budapest Honvéd nyeretlenségi sorozata
A Budapest Honvéd 2-1-re legyőzte a vendég Puskás Akadémia gárdáját a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójában szombaton.
2019.02.09. 19:21
Vélemények száma: 0
Labdarúgó NB I - Ötgólos meccset nyert meg Mezőkövesden az MTK
Az MTK 3-2-re győzött a Mezőkövesd vendégeként szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójában.
2019.02.09. 19:12
Vélemények száma: 0
Labdarúgó NB I - A Diósgyőr is nyert a bajnok Vidi otthonában
A vendég Diósgyőr hátrányból fordítva 2-1-re nyert a címvédő MOL Vidi FC ellen Székesfehérváron, a MOL Aréna Sóstóban, a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójában.
2019.02.09. 19:11
Vélemények száma: 0
1 2 3 4 5 6 7 8 9 
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Tudjátok?,
© 2011 TVN.HU Kft.