Belépés
Keresés
Naptár
2019.01 2019. Február 2019.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728 
Véleményezd.hu már az Androidon is!
Épp várod a buszt? Sorban állsz a pénztárnál?
Vagy egyszerűen csak unatkozol?

Olvasd el a legfrissebb híreket bárhol, bármikor!
Írd meg a véleményedet is!

Az alkalmazás letölthető az Android Marketből is!

Letöltés
Véleményezők toplistája
1. atomvaros 3261
2. venci76 3054
3. kicsoda57 601
4. olinia 390
5. eladasos 367
6. szicu 266
7. jbal 261
8. orsi1 199
9. duplanagypapa 185
10. raffraff 168
Információ
Véleményezd!
Mit gondolsz róla? Egyetértesz? Mi a véleményed?
RSS
1 2 3 4 5 6 7 8 9 
Férfi kézilabda BL - A Veszprém nyerte a Barcelona elleni rangadót
A Telekom Veszprém 29-26-ra legyőzte a spanyol Barcelona csapatát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 11. fordulójában, szombaton.
2019.02.09. 19:11
Vélemények száma: 0
Labdarúgó NB I - Magabiztosan verte a Kisvárda a Debrecent
A Kisvárda hazai pályán háromgólos győzelmet aratott a Debrecen felett a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójában.
2019.02.09. 19:03
Vélemények száma: 0
Labdarúgó NB I - Pontot szerzett a Haladás Pakson
A sereghajtó Haladás 1-1-es döntetlent ért el a Paks vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójában.
2019.02.09. 19:02
Vélemények száma: 0
Idén is kiemelten támogatja a magyar állam a diaszpórában működő magyar szervezeteket és hétvégi magyar is...
Ötszáz millió forintra emelte a nemzetpolitikai államtitkárság azt a pályázati keretet, amelyet 2019-ben kifejezetten a diaszpórában működő magyar szervezetek és hétvégi magyar iskolák között osztanak szét, mert ezek az intézmények az elmúlt időszakban egyre erősödtek, és nagyban hozzájárulnak a diaszpórában élők identitásának megtartásához és megerősítéséhez - mondta el a nemzetpolitikáért felelős miniszteri biztos szombaton az MTI-nek telefonon nyilatkozva.
2019.02.09. 19:02
Vélemények száma: 0
Jégkorong Négy Nemzet Torna - Vereséggel zárt a magyar válogatott
A magyar jégkorong-válogatott egy góllal kikapott az A csoportos olasz együttestől a bledi felkészülési torna szombati zárónapján.
2019.02.09. 18:51
Vélemények száma: 0
Férfi vízilabda ob I - Ötgólos FTC-diadal a Szőnyi úton
A bajnoki címvédő Ferencváros 11-6-ra nyert a BVSC vendégeként a Szőnyi úton a férfi vízilabda ob I szombati játéknapján.
2019.02.09. 18:31
Vélemények száma: 0
Vívó vk - Budai Dorina hatodik lett Barcelonában
Budai Dorina nagyszerű vívással negyeddöntőig jutott, és végül hatodik lett a női párbajtőrözők barcelonai világkupa-versenyén.
2019.02.09. 18:21
Vélemények száma: 0
Gyurcsány: a lázadás hazafias kötelesség
A lázadás hazafias kötelesség azok számára, akik torkig vannak a rendszerrel - jelentette ki a Demokratikus Koalíció elnöke évértékelő beszédében szombaton, Budapesten.
2019.02.09. 18:11
Vélemények száma: 0
Férfi vízilabda ob I - Bóbis hat gólja is kevés volt
A Szentes három góllal nyert a KSI vendégeként a férfi vízilabda ob I szombati játéknapján a Komjádi Uszodában.
2019.02.09. 17:51
Vélemények száma: 0
Vizes vb - A FINA módosított a pólótornák kiemelésén, harmadik kalapban a női csapat
A vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség, a FINA elkészítette, szerdán közzétette, e hét végén pedig módosította a júliusi, kvangdzsui, olimpiai kvalifikációs világbajnokság vízilabdatornájának kiemelését.
2019.02.09. 17:51
Vélemények száma: 0
1 2 3 4 5 6 7 8 9 
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Tudjátok?,
© 2011 TVN.HU Kft.