Belépés
Keresés
Naptár
2019.02 2019. Március 2019.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Véleményezd.hu már az Androidon is!
Épp várod a buszt? Sorban állsz a pénztárnál?
Vagy egyszerűen csak unatkozol?

Olvasd el a legfrissebb híreket bárhol, bármikor!
Írd meg a véleményedet is!

Az alkalmazás letölthető az Android Marketből is!

Letöltés
Véleményezők toplistája
1. atomvaros 3261
2. venci76 3054
3. kicsoda57 601
4. olinia 390
5. eladasos 367
6. szicu 266
7. jbal 261
8. orsi1 199
9. duplanagypapa 185
10. raffraff 168
Információ
Véleményezd!
Mit gondolsz róla? Egyetértesz? Mi a véleményed?
RSS
1 2 3 4 5 6 
Labdarúgó NB I - Góllövőlista
A labdarúgó OTP Bank Liga góllövőlistája:
2019.03.16. 21:32
Vélemények száma: 0
Labdarúgó NB I - Korábbi eredmények
A labdarúgó OTP Bank Liga korábbi eredményei:
2019.03.16. 21:32
Vélemények száma: 0
Labdarúgó NB I - A Debrecen nyerte a keleti rangadót
A Debrecen hazai pályán 1-0-ra legyőzte a bennmaradásért küzdő Diósgyőrt szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójában, sikerével pedig megőrizte harmadik helyét.
2019.03.16. 21:32
Vélemények száma: 0
Labdarúgó NB I - Eredmények és tabella
Az élcsoportban semmi nem változott a labdarúgó OTP Bank Liga 24. fordulójában, mivel az első öt helyezett egyaránt győzött szombaton.
2019.03.16. 21:32
Vélemények száma: 0
Jégkorong Erste Liga - A döntő küszöbén a Ferencváros
Az alap- és középszakaszgyőztes Ferencváros szombaton harmadszor is legyőzte a DEAC-ot a jégkorong Erste Liga elődöntőjében, így egyetlen siker választja el a fináléba kerüléstől.
2019.03.16. 21:02
Vélemények száma: 0
Férfi vízilabda ob I - Nem bírt egymással a Pécs és a Tatabánya
A PVSK 11-11-es döntetlent játszott vendégével, a Tatabányával a férfi vízilabda ob I szombati játéknapján az alsóházban.
2019.03.16. 20:52
Vélemények száma: 0
Szakértő: röviddel az új-zélandi terrortámadás után nyilvánosságra kerültek az elkövetőhöz köthető európai...
Néhány órával az új-zélandi, két mecset elleni terrortámadás után már részletesen ismertek voltak az elkövetőhöz kapcsolható közép- és kelet-európai szálak, ezért nem kizárt, hogy valaki gyorsan a hatóságok tudomására hozta ezeket az információkat - hívta fel Horváth József biztonságpolitikai szakértő az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában.
2019.03.16. 20:32
Vélemények száma: 0
Női kosárlabda NB I - A DVTK legyőzte és megelőzte a Szekszárdot
A Diósgyőri VTK öt ponttal nyert a Szekszárd vendégeként a női kosárlabda NB I szombati játéknapján, sikerével pedig éppen legyőzött riválisát megelőzve feljött a második helyre.
2019.03.16. 20:22
Vélemények száma: 0
A Luxor nyerőszámai és nyereményei
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 11. heti Luxor-számsorsolás nyerőszámai a következők:
2019.03.16. 20:22
Vélemények száma: 0
Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 11. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2019.03.16. 20:12
Vélemények száma: 0
1 2 3 4 5 6 
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Tudjátok?,
© 2011 TVN.HU Kft.