Belépés
Keresés
Naptár
2019.02 2019. Március 2019.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Véleményezd.hu már az Androidon is!
Épp várod a buszt? Sorban állsz a pénztárnál?
Vagy egyszerűen csak unatkozol?

Olvasd el a legfrissebb híreket bárhol, bármikor!
Írd meg a véleményedet is!

Az alkalmazás letölthető az Android Marketből is!

Letöltés
Véleményezők toplistája
1. atomvaros 3261
2. venci76 3054
3. kicsoda57 601
4. olinia 390
5. eladasos 367
6. szicu 266
7. jbal 261
8. orsi1 199
9. duplanagypapa 185
10. raffraff 168
Információ
Véleményezd!
Mit gondolsz róla? Egyetértesz? Mi a véleményed?
RSS
1 2 3 4 5 6 7 8 
Vízilabda ob I - Nem hibázott az OSC
Az OSC öt góllal nyert a vendég Honvéd ellen a férfi vízilabda ob I középszakaszának szombati nyitányán.
2019.03.02. 20:32
Vélemények száma: 0
Fedett Eb - Sorok Klaudia nem jutott döntőbe
Sorok Klaudia nem jutott be a döntőbe 60 méteres síkfutásban a glasgow-i fedettpályás atlétikai Európa-bajnokságon, szombaton.
2019.03.02. 20:12
Vélemények száma: 0
Férfi kosárlabda NB I - Meglepő szolnoki vereség Debrecenben
A címvédő és éllovas Szolnok meglepetésre kikapott a Debrecen otthonában a férfi kosárlabda NB I alapszakaszában, szombaton.
2019.03.02. 20:03
Vélemények száma: 0
Venezuelai válság - Brüsszel Guaidó szabadságának és sértetlenségének biztosítására figyelmeztet
Minden olyan intézkedés, amely veszélyezteti Juan Guaidó ellenzéki vezető szabadságát, biztonságát vagy sértetlenségét, a feszültségek jelentős fokozódásához vezethet, és a nemzetközi közösség határozott bírálatát váltaná ki - jelentette ki szombaton Federica Mogherini, az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselője.
2019.03.02. 20:03
Vélemények száma: 0
A Luxor nyerőszámai és nyereményei
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 9. heti Luxor-számsorsolás nyerőszámai a következők:
2019.03.02. 20:02
Vélemények száma: 0
Jégkorong Erste Liga - Előnyben a Debrecen a negyeddöntőben
A Debrecen 3-2-re nyert szombaton a Gyergyószentmiklós vendégeként a jégkorong Erste Liga negyeddöntőjében, így az egyik csapat negyedik győzelméig tartó párharcban 2-1-re vezet.
2019.03.02. 20:02
Vélemények száma: 0
Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 9. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2019.03.02. 19:52
Vélemények száma: 0
Férfi kézilabda NB I - Otthon győzött a Gyöngyös és a Dabas
Otthon győzött a Gyöngyös és a Dabas a férfi kézilabda NB I szombati játéknapján.
2019.03.02. 19:42
Vélemények száma: 0
Az ötös lottó nyerőszámai
Az ötös lottó televízióban közvetített számsorsolásán az alábbi nyerőszámokat húzták ki:
2019.03.02. 19:32
Vélemények száma: 0
Fidesz: Brüsszelnek a migránsok lennének az elsők
A Fidesz szerint ha Brüsszelen múlna, nem a magyar családok, hanem a migránsok lennének az elsők.
2019.03.02. 19:32
Vélemények száma: 0
1 2 3 4 5 6 7 8 
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Tudjátok?,
© 2011 TVN.HU Kft.