Belépés
Keresés
Naptár
2019.02 2019. Március 2019.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Véleményezd.hu már az Androidon is!
Épp várod a buszt? Sorban állsz a pénztárnál?
Vagy egyszerűen csak unatkozol?

Olvasd el a legfrissebb híreket bárhol, bármikor!
Írd meg a véleményedet is!

Az alkalmazás letölthető az Android Marketből is!

Letöltés
Véleményezők toplistája
1. atomvaros 3261
2. venci76 3054
3. kicsoda57 601
4. olinia 390
5. eladasos 367
6. szicu 266
7. jbal 261
8. orsi1 199
9. duplanagypapa 185
10. raffraff 168
Információ
Véleményezd!
Mit gondolsz róla? Egyetértesz? Mi a véleményed?
RSS
1 2 3 4 5 6 7 8 
Vízilabda ob I - Magabiztos szolnoki győzelem
A Szolnok a négygólos Milan Aleksic vezérletével 12-9-ra verte a vendég BVSC-t a férfi vízilabda ob I középszakaszának szombati nyitányán.
2019.03.02. 19:23
Vélemények száma: 0
Az önszabályozás lehet a legjobb megoldás a hálapénzre egy jogász szakértő szerint
A hálapénz szabályozását nem a büntetőjog, hanem az egészségügyi intézmények önszabályozása oldhatja meg a leghatékonyabban - mondta az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában Hollán Miklós, a Magyar Tudományos Akadémia Társadalomtudományi Kutatóközpont Jogtudományi Intézetének tudományos főmunkatársa.
2019.03.02. 19:22
Vélemények száma: 0
Férfi kézilabda BL - Újabb sikerével megőrizte második helyét a Veszprém
A Veszprém 36-35-re győzött a lengyel Kielce otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 14., utolsó fordulójában, szombaton, ezzel megőrizte második helyét.
2019.03.02. 19:22
Vélemények száma: 0
A magyar hatóságok kezdeményezik a szerbiai magyar bérgyilkos kiadatását Csehországnál
A magyar hatóságok kezdeményezik a kiadatását annak a Prágában őrizetbe vett szerbiai magyar bérgyilkosnak, aki ellen három ország is elfogatóparancsot adott ki - erről a Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatott szombaton a police.hu-n.
2019.03.02. 19:13
Vélemények száma: 0
Női kosárlabda Magyar Kupa - Nyolcadszor aranyérmes a Sopron
Fennállásának nyolcadik aranyérmét szerezte meg a Sopron Basket, miután a női kosárlabda Magyar Kupa szombati döntőjében csaknem végig vezetve legyőzte Győrben a tavalyi győztes Szekszárdot.
2019.03.02. 19:12
Vélemények száma: 0
Labdarúgó NB I - Az Újpest nem bírt az MTK-val
Az Újpest gól nélküli döntetlent játszott otthon az MTK Budapesttel a labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójában.
2019.03.02. 19:12
Vélemények száma: 0
Labdarúgó NB I - November óta először nyert a sereghajtó Haladás
A Budapest Honvéd nagy meglepetésre 3-1-re kikapott az Új Hidegkuti Nándor Stadionban a vendég, sereghajtó Szombathelyi Haladástól a labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójában, szombaton.
2019.03.02. 19:12
Vélemények száma: 0
Labdarúgó NB I - Fordított otthon a Vidi
A címvédő Vidi FC egygólos hátrányból fordítva nyert hazai pályán a Kisvárda ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójában.
2019.03.02. 19:12
Vélemények száma: 0
Labdarúgó NB I - Mezőkövesdi siker a Paks ellen
A Mezőkövesd hazai pályán 2-0-ra legyőzte a Paksot szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójában.
2019.03.02. 19:03
Vélemények száma: 0
Labdarúgó NB I - Kikapott a Debrecen Felcsúton
A Puskás Akadémia 2-0-ra nyert a vendég Debrecen ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójában, szombaton.
2019.03.02. 19:03
Vélemények száma: 0
1 2 3 4 5 6 7 8 
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Tudjátok?,
© 2011 TVN.HU Kft.