Belépés
Keresés
Naptár
2019.03 2019. április 2019.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Véleményezd.hu már az Androidon is!
Épp várod a buszt? Sorban állsz a pénztárnál?
Vagy egyszerűen csak unatkozol?

Olvasd el a legfrissebb híreket bárhol, bármikor!
Írd meg a véleményedet is!

Az alkalmazás letölthető az Android Marketből is!

Letöltés
Véleményezők toplistája
1. atomvaros 3261
2. venci76 3054
3. kicsoda57 601
4. olinia 390
5. eladasos 367
6. szicu 266
7. jbal 261
8. orsi1 199
9. duplanagypapa 185
10. raffraff 168
Információ
Véleményezd!
Mit gondolsz róla? Egyetértesz? Mi a véleményed?
RSS
1 2 3 4 6 7 8 
Bajnokok Ligája - Könnyed Liverpool siker, drámai Tottenham-továbbjutás
A Liverpool kettős győzelemmel búcsúztatta az FC Portót, a Tottenham ugyanakkor drámai mérkőzésen jutott tovább a Manchester Cityvel szemben a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, szerdán.
2019.04.17. 23:46
Vélemények száma: 0
Washington újabb korlátozásokat és szankciókat vezet be Kuba, Nicaragua és Venezuela ellen
Járai Judit, az MTI tudósítója jelenti:
Washington újabb korlátozásokat és szankciókat vezet be Kuba, Nicaragua és Venezuela ellen - jelentette be John Bolton amerikai nemzetbiztonsági tanácsadó a floridai Miamiban tartott beszédében szerdán.

2019.04.17. 21:56
Vélemények száma: 0
Női vízilabda ob I - UVSE-Dunaújváros döntő lesz
A Dunaújváros után az UVSE biztosította helyét a női vízilabda ob I fináléjában: a címvédő fővárosiak az elődöntő második, szerdai mérkőzésén is magabiztosan nyertek a Ferencváros ellen.
2019.04.17. 21:46
Vélemények száma: 0
Győrbe igazolt Kopasz Bálint olimpikon kajakozó
Kopasz Bálint olimpikon kajakozó az Algyői SK-tól a Graboplast Győri VSE-hez igazolt.
2019.04.17. 21:43
Vélemények száma: 0
EP-választás - Európában a magyar mezőgazdaság növekedési üteme a második legnagyobb
Európában a magyar mezőgazdaság növekedési üteme a második legnagyobb, a fejlődés több mint 50 százalék volt 2010 és 2018 között - mondta az Országgyűlés mezőgazdasági bizottságának fideszes elnöke szerdán a jászberényi agrárfórum előtt sajtótájékoztatón.
2019.04.17. 21:43
Vélemények száma: 0
Bézs Könyv: szerény, mérsékelt ütemben nőtt az amerikai gazdaság március óta
Szerény, mérsékelt ütemben nőtt az amerikai gazdaság a március elejétől április közepéig tartó időszakban - áll az amerikai jegybank szerepét betöltő Fed szerdán közzétett jelentésében.
2019.04.17. 21:42
Vélemények száma: 0
Női kosárlabda NB I - Miskolci előny az elődöntőben
A DVTK házigazdaként 12 ponttal nyert a Győr ellen a női kosárlabda NB I elődöntőjének első mérkőzésén, szerdán.
2019.04.17. 21:42
Vélemények száma: 0
Bosznia jegyzékben tiltakozik Horvátországnál a horvát titkosszolgálat tevékenysége miatt
Kriják Krisztina, az MTI tudósítója jelenti:
A háromtagú boszniai államelnökség megbízta szerdán a külügyminisztériumot, hogy jegyzékben tiltakozzon Horvátországnál"a horvát titkosszolgálat (SOA) boszniai állampolgárokkal szembeni aktivitása és fellépése miatt" - közölte az N1 horvát hírcsatorna.

2019.04.17. 21:42
Vélemények száma: 0
Férfi kosárlabda NB I - Legyőzte a címvédőt a Falco
A Falco KC hazai pályán 25 ponttal legyőzte a címvédő Szolnokot a férfi kosárlabda NB I középszakaszának szerdai játéknapján, a felsőházban.
2019.04.17. 21:42
Vélemények száma: 0
Férfi kézilabda NB I - A Veszprém és a Szeged is győzött
A Veszprém házigazdaként, a címvédő Szeged pedig idegenben győzött a férfi kézilabda NB I szerdai játéknapján.
2019.04.17. 21:41
Vélemények száma: 0
1 2 3 4 6 7 8 
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Tudjátok?,
© 2011 TVN.HU Kft.