Belépés
Keresés
Naptár
2019.04 2019. Május 2019.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Véleményezd.hu már az Androidon is!
Épp várod a buszt? Sorban állsz a pénztárnál?
Vagy egyszerűen csak unatkozol?

Olvasd el a legfrissebb híreket bárhol, bármikor!
Írd meg a véleményedet is!

Az alkalmazás letölthető az Android Marketből is!

Letöltés
Véleményezők toplistája
1. atomvaros 3261
2. venci76 3054
3. kicsoda57 601
4. olinia 390
5. eladasos 367
6. szicu 266
7. jbal 261
8. orsi1 199
9. duplanagypapa 185
10. raffraff 168
Információ
Véleményezd!
Mit gondolsz róla? Egyetértesz? Mi a véleményed?
RSS
1 2 3 4 5 6 7 8 
Átadták a Kaposvár Arénát
Átadták a Kaposvár Arénát szombaton.
2019.05.04. 20:52
Vélemények száma: 0
Kihirdették a HangHordozók pályázat eredményét
Eredményt hirdettek a Versmaraton programsorozat kísérőrendezvényeként zajló HangHordozók - Énekmondók versenyének döntőjében, a kortárs versek megzenésítőinek legnagyobb hazai versenyén - közölte a Magyar Írószövetség az MTI-vel.
2019.05.04. 20:52
Vélemények száma: 0
Férfi kosárlabda NB I - Vendéggyőzelem Sopronban
A Sopron hazai pályán kétszeri hosszabbítás után kikapott az Atomerőműtől a férfi kosárlabda NB I középházában, a középszakasz szombati mérkőzésén.
2019.05.04. 20:51
Vélemények száma: 0
Rali Eb - A Herczig, Ferencz páros negyedik lett a Kanári-szigeteken
A Herczig Norbert, Ferencz Ramón páros a negyedik helyen végzett a rali Európa-bajnokság (ERC) idei második futamán, a Kanári-szigeteken.
2019.05.04. 20:41
Vélemények száma: 0
Mávinform: nem járnak a vonatok Kaba és Hajdúszoboszló között
A felsővezeték hibája miatt nem járnak a vonatok Kaba és Hajdúszoboszló között, ezért akár egy órával is nőhet a menetidő a Budapest-Szolnok-Debrecen- Záhony vasútvonalon - közölte a Mávinform szombaton az MTI-vel.
2019.05.04. 20:11
Vélemények száma: 0
Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2019.05.04. 20:01
Vélemények száma: 0
A Luxor nyerőszámai és nyereményei
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. heti Luxor-számsorsolás nyerőszámai a következők:
2019.05.04. 20:01
Vélemények száma: 0
Férfi kézilabda NB I - Továbbra sincs pontja a Vecsésnek
A sereghajtó Vecsés öt góllal kikapott Mezőkövesden a férfi kézilabda NB I szombati játéknapján.
2019.05.04. 19:51
Vélemények száma: 0
Női kézilabda NB I - Idegenben nyert a Budaörs
A bennmaradásért küzdő Budaörs két góllal győzött a Dunaújváros otthonában a női kézilabda NB I szombati játéknapján.
2019.05.04. 19:42
Vélemények száma: 0
Öttusa-vk - Marosi Ádám 13. lett Székesfehérváron
Legjobb magyarként Marosi Ádám a 13. helyen végzett a székesfehérvári öttusa világkupán.
2019.05.04. 19:41
Vélemények száma: 0
1 2 3 4 5 6 7 8 
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Tudjátok?,
© 2011 TVN.HU Kft.