Belépés
Keresés
Naptár
2019.08 2019. Szeptember 2019.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Véleményezd.hu már az Androidon is!
Épp várod a buszt? Sorban állsz a pénztárnál?
Vagy egyszerűen csak unatkozol?

Olvasd el a legfrissebb híreket bárhol, bármikor!
Írd meg a véleményedet is!

Az alkalmazás letölthető az Android Marketből is!

Letöltés
Véleményezők toplistája
1. atomvaros 3261
2. venci76 3054
3. kicsoda57 601
4. olinia 390
5. eladasos 367
6. szicu 266
7. jbal 261
8. orsi1 199
9. duplanagypapa 185
10. raffraff 168
Információ
Véleményezd!
Mit gondolsz róla? Egyetértesz? Mi a véleményed?
RSS
1 2 3 4 5 6 7 8 
Asztalitenisz csapat Eb - Német-portugál döntő lesz
Németország és Portugália jutott a döntőbe az asztaliteniszezők nantes-i csapat Európa-bajnokságának férfiversenyében.
2019.09.07. 21:52
Vélemények száma: 0
Önkormányzat2019 - Elemző: nem sikerült az ellenzéki összefogást megvalósítani
Nem sikerült az országos ellenzéki összefogást megvalósítani - mondta Palóc André, a Századvég vezető elemzője szombaton az M1 aktuális csatornán.
2019.09.07. 21:12
Vélemények száma: 0
Triatlon-vk - Bicsák Bence harmadik lett Banyolesben
Bicsák Bence harmadik lett a triatlonosok világkupa-sorozatának szombati állomásán a spanyolországi Banyolesben.
2019.09.07. 21:02
Vélemények száma: 0
A budai Várban tartottak találkozót V4-es polgármesterek
A Visegrádi Országok (V4) fővárosi történelmi városrészeinek képviselői találkoztak a budai Várban - közölte a Budavári Önkormányzat szombaton az MTI-vel.
2019.09.07. 20:52
Vélemények száma: 0
Férfi kézilabda SEHA Liga - Első hazai meccsét is megnyerte a Veszprém
A Telekom Veszprém házigazdaként nyolc góllal legyőzte a horvát PPD Zagreb csapatát a férfi kézilabda SEHA Liga alapszakaszának szombati játéknapján.
2019.09.07. 20:42
Vélemények száma: 0
Férfi vízilabda ob I - Könnyedén nyert az OSC
Az előző idényben ezüstérmes OSC simán nyert otthon a Kaposvár ellen a vízilabda ob I második fordulójának szombati játéknapján.
2019.09.07. 20:32
Vélemények száma: 0
Szerb katonai küldöttséget fordítottak vissza a határról horvát határőrök
Kriják Krisztina, az MTI tudósítója jelenti:
Szerb katonai küldöttséget fordítottak vissza horvát határőrök szombaton a kelet-horvátországi Batrovci-Bajakovo határátkelőről, mert a horvát hatóságok szerint nem kértek hivatalos engedélyt a belépésre - közölte az N1 horvát hírcsatorna.

2019.09.07. 20:22
Vélemények száma: 0
Öttusa-vb - Kasza: sokszor leküldött az élet a padlóra, de mindig fel tudtam állni
A magyar válogatott ezüstérmet nyert szombaton a budapesti olimpiai kvalifikációs öttusa-világbajnokság hagyományos férfi versenyében, de a csapat tagjai korántsem értékeltek egyértelműen pozitívan.
2019.09.07. 20:22
Vélemények száma: 0
Férfi kézilabda NB I - Mezőkövesden játszották az idény első döntetlenjét
Az Eger 27-27-es döntetlent játszott a Mezőkövesd otthonában a férfi kézilabda NB I szombati játéknapján.
2019.09.07. 20:03
Vélemények száma: 0
Női kézilabda NB I - Az Érd egy góllal nyert Dunaújvárosban
Az Érd 26-25-re győzött a Dunaújváros otthonában a női kézilabda NB I szombati játéknapján.
2019.09.07. 20:02
Vélemények száma: 0
1 2 3 4 5 6 7 8 
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Tudjátok?,
© 2011 TVN.HU Kft.