Belépés
Keresés
Naptár
2019.10 2019. November 2019.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Véleményezd.hu már az Androidon is!
Épp várod a buszt? Sorban állsz a pénztárnál?
Vagy egyszerűen csak unatkozol?

Olvasd el a legfrissebb híreket bárhol, bármikor!
Írd meg a véleményedet is!

Az alkalmazás letölthető az Android Marketből is!

Letöltés
Véleményezők toplistája
1. atomvaros 3261
2. venci76 3054
3. kicsoda57 601
4. olinia 390
5. eladasos 367
6. szicu 266
7. jbal 261
8. orsi1 199
9. duplanagypapa 185
10. raffraff 168
Információ
Véleményezd!
Mit gondolsz róla? Egyetértesz? Mi a véleményed?
RSS
1 2 3 4 5 6 7 
Férfi kosárlabda NB I - Kaposvár siker
A Kaposvár 17 ponttal nyert a Pécs vendégeként a férfi kosárlabda NB I szombati játéknapján.
2019.11.16. 22:11
Vélemények száma: 0
Soltész Miklós: a magyar kormány a jövőben is támogatni fogja a magyarországi horvátok kulturális, oktatás...
A magyarkormány a jövőben is támogatni fogja a magyarországi horvátok kulturális, oktatási és egyházi törekvéseit - jelentette ki a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára szombaton Baján.
2019.11.16. 21:42
Vélemények száma: 0
Illegális bevándorlás - Verekedés tört ki migráns fiatalok között Milánó központjában
Legalább harminc észak-afrikai fiatal verekedett össze Milánó központjában - jelentette az olasz sajtó szombaton.
2019.11.16. 21:32
Vélemények száma: 0
Női kézilabda BL - Az FTC metzi döntetlenjével egy pontot visz a középdöntőbe
A Ferencváros 24-24-es döntetlent játszott a francia Metz HB otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének hatodik, utolsó fordulójában, így egy pontot visz magával a középdöntőbe.
2019.11.16. 21:22
Vélemények száma: 0
Átadták a Verzió filmfesztivál díjait Budapesten
Az ügyvéd, Rachel Leah Jones és Philippe Bellaiche munkája kapta a legjobb emberi jogi film díját a 16. Verzió Nemzetközi Emberi Jogi Dokumentumfilm Fesztiválon szombeton - közölték a szervezők a budapesti díjátadó estéjén az MTI-vel.
2019.11.16. 21:21
Vélemények száma: 0
Férfi vízilabda ob I - Húsz gólt lőtt az UVSE
Az UVSE húsz gólt lőtt az újonc Szegednek a férfi vízilabda ob I szombati játéknapján.
2019.11.16. 21:02
Vélemények száma: 0
Férfi kosárlabda NB I - Könnyedén nyert a Szolnok
A Szolnok könnyedén, 84-70-re nyert a vendég Sopron ellen a férfi kosárlabda NB I szombati játéknapján.
2019.11.16. 20:52
Vélemények száma: 0
Brazil Nagydíj - Verstappen a pole pozícióban
Max Verstappen nyerte a Forma-1-es Brazil Nagydíj szombati időmérő edzését, így a vasárnapi futamon ő rajtolhat majd az élről.
2019.11.16. 20:51
Vélemények száma: 0
Női kézilabda EHF Kupa - Csoportkörbe jutott a Debrecen is
A Debrecen kettős győzelemmel csoportkörbe jutott a női kézilabda EHF Kupában, mivel 36-26-ra nyert a szerb bajnok ZORK Jagodina otthonában a selejtező harmadik fordulójának szombati visszavágóján.
2019.11.16. 20:32
Vélemények száma: 0
Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 46. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2019.11.16. 20:31
Vélemények száma: 0
1 2 3 4 5 6 7 
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Tudjátok?,
© 2011 TVN.HU Kft.