Belépés
Keresés
Naptár
2020.04 2020. Május 2020.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Véleményezd.hu már az Androidon is!
Épp várod a buszt? Sorban állsz a pénztárnál?
Vagy egyszerűen csak unatkozol?

Olvasd el a legfrissebb híreket bárhol, bármikor!
Írd meg a véleményedet is!

Az alkalmazás letölthető az Android Marketből is!

Letöltés
Véleményezők toplistája
1. atomvaros 3261
2. venci76 3054
3. kicsoda57 601
4. olinia 390
5. eladasos 367
6. szicu 266
7. jbal 261
8. orsi1 199
9. duplanagypapa 185
10. raffraff 168
Információ
Véleményezd!
Mit gondolsz róla? Egyetértesz? Mi a véleményed?
RSS
1 2 3 4 5 6 
Labdarúgó NB I - Eredmények és tabella
A címvédő és listavezető Ferencváros a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójában megőrizte kilencpontos előnyét a tabellán.
2020.05.31. 23:14
Vélemények száma: 0
Labdarúgó NB I - A Ferencváros döntetlent játszott Felcsúton
A bajnok és listavezető Ferencváros 1-1-es döntetlent játszott a mérkőzést tíz emberrel befejező Puskás Akadémia otthonában vasárnap a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójában.
2020.05.31. 23:13
Vélemények száma: 0
Labdarúgó NB I - Korábbi eredmények (2.)
A labdarúgó OTP Bank Liga korábbi fordulóinak eredményei:
2020.05.31. 23:04
Vélemények száma: 0
Labdarúgó NB I - Korábbi eredmények (1.)
A labdarúgó OTP Bank Liga korábbi fordulóinak eredményei:
2020.05.31. 23:03
Vélemények száma: 0
Labdarúgó NB I - Góllövőlista
A labdarúgó OTP Bank Liga góllövőlistája:
2020.05.31. 23:03
Vélemények száma: 0
Koronavírus - Törökországban csaknem két hét stagnálás után tovább lassult a járvány terjedése
Törökországban vasárnap csaknem két hét stagnálás után tovább lassult az új koronavírus-járvány terjedése, az utóbbi 24 óra leforgása alatt 839 ember szervezetében mutatták ki a kórokozót, így az igazolt fertőzöttek száma 163 ezer 942-re nőtt - közölte Fahrettin Koca török egészségügyi miniszter a Twitteren.
2020.05.31. 22:03
Vélemények száma: 0
Labdarúgó NB I - A Honvéd emberhátrányban verte a Debrecent
A Budapest Honvéd 3-1-re legyőzte a vendég Debrecent a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójának vasárnapi játéknapján, a hazaiak a 65. perctől emberhátrányban játszottak.
2020.05.31. 21:23
Vélemények száma: 0
Mike Pompeo szerint Kína folyamatos fenyegetést jelent a nyugati világra
Járai Judit, az MTI tudósítója jelenti:
Kína folyamatos fenyegetést jelent a nyugati világra - jelentette ki Mike Pompeo amerikai külügyminiszter vasárnap a Fox televíziónak adott interjújában.

2020.05.31. 20:53
Vélemények száma: 0
Koronavírus - Nógrádi: megerősödve került ki a német kormány a koronavírus-válságból
Megerősödve került ki a koronavírus-válságból az Európai Unió soros elnökségét július elsejétől betöltő Németország - mondta Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő az M1 aktuális csatorna vasárnap esti műsorában.
2020.05.31. 20:28
Vélemények száma: 0
Icardi 2024-ig a Paris Saint-Germainé
Mauro Icardi 2024 nyaráig szóló megállapodást kötött a Paris Saint-Germainnel, amelynél szeptembertől az Internazionale kölcsönlabdarúgójaként szerepelt.
2020.05.31. 20:28
Vélemények száma: 0
1 2 3 4 5 6 
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Tudjátok?,
© 2011 TVN.HU Kft.