Belépés
Keresés
Naptár
2019.02 2019. Március 2019.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Véleményezd.hu már az Androidon is!
Épp várod a buszt? Sorban állsz a pénztárnál?
Vagy egyszerűen csak unatkozol?

Olvasd el a legfrissebb híreket bárhol, bármikor!
Írd meg a véleményedet is!

Az alkalmazás letölthető az Android Marketből is!

Letöltés
Véleményezők toplistája
1. atomvaros 3261
2. venci76 3054
3. kicsoda57 601
4. olinia 390
5. eladasos 367
6. szicu 266
7. jbal 261
8. orsi1 199
9. duplanagypapa 185
10. raffraff 168
Információ
Véleményezd!
Mit gondolsz róla? Egyetértesz? Mi a véleményed?
RSS
1 2 3 ...................................................................20244 20245 ..................................30367 30368 .................................40488 40489 40490 
Hosszú és Verrasztó újabb sikerei Marseille-ben
Hosszú Katinka 200 méteres vegyesúszásban és 200 méter pillangón, Verrasztó Dávid pedig 400 méter vegyesen győzött a Golden Tour elnevezésű versenysorozat marseille-i állomásának szombati napján.
2019.03.23. 20:22
Vélemények száma: 0
Férfi kosárlabda NB I - Győzött a címvédő Szolnok
A címvédő és éllovas Szolnok hazai pályán 80-74-re legyőzte a Kecskemét csapatát a férfi kosárlabda NB I szombati játéknapján, amelynek mind a hét mérkőzésén hazai siker született.
2019.03.23. 20:22
Vélemények száma: 0
Női kosárlabda NB I - Győzött a DVTK és a Szekszárd is
A második DVTK és a harmadik Szekszárd is idegenben nyert a női kosárlabda NB I szombati játéknapján.
2019.03.23. 20:03
Vélemények száma: 0
A Luxor nyerőszámai és nyereményei
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 12. heti Luxor-számsorsolás nyerőszámai a következők:
2019.03.23. 20:03
Vélemények száma: 0
Baleset miatt lezárták 6-os főútat Érd közelében
Összeütközött két személygépkocsi Érd közelében, a 6-os főúton szombat kora este, az érintett útszakaszt lezárták - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
2019.03.23. 20:02
Vélemények száma: 0
Férfi kézilabda NB I - Szoros meccsen nyert a Csurgó
A tabella negyedik helyén álló Csurgó szoros mérkőzésen két góllal bizonyult jobbnak a vendég Komlónál a férfi kézilabda NB I szombati játéknapján.
2019.03.23. 19:52
Vélemények száma: 0
Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 12. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2019.03.23. 19:52
Vélemények száma: 0
Férfi vízilabda ob I - Otthon kapott ki a Vasas
A vendég Szentes 10-5-re nyert a Vasas ellen a férfi vízilabda ob I szombati játéknapján, az alsóházi program zárómérkőzésén a Komjádi uszodában.
2019.03.23. 19:42
Vélemények száma: 0
Az ötös lottó nyerőszámai
Az ötös lottó televízióban közvetített számsorsolásán az alábbi nyerőszámokat húzták ki:
2019.03.23. 19:32
Vélemények száma: 0
Férfi kosárlabda NB I - Otthon győzött a Debrecen
A DEAC hazai pályán hét ponttal múlta felül a Sopront a férfi kosárlabda NB I szombati játéknapján.
2019.03.23. 19:12
Vélemények száma: 0
1 2 3 ...................................................................20244 20245 ..................................30367 30368 .................................40488 40489 40490 
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Tudjátok?,
© 2011 TVN.HU Kft.